Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοεις πως εχει προγραμμα η cyta αναλογο του value pack της netone στα ιδια περιπου χρηματα;

Σε ρωταω γιατι δε το βρισκω.

Κριμα...Σχεδον 4 απροβληματιστα χρονια !!!

Μολις μιλησα με cyta που εχει voip

2 τηλ γραμμες , απεριριστα ...τα γνωστα με 37 ευρω τελικη τιμη.Δεν χρειαζομαστε καμμια αλλαγη εξοπλισμου και ειναι δωρεαν το πρωτο παγιο, δωρεαν ενεργοποιηση και για ενα χρονο δωρεαν 80 λεπτα τον μηνα προς κινητα αλλα χωρις προς το παρον για δυνατοτητα on line παρακολουθησης λογαριασμου.Χρεωση κινητων ανα δευτςρολεπτο ομλιας.

Μου ειπαν οτι στην netone ειμαστε 6500 ιδιωτες πελατες.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχώς η Cyta δεν έχει επιλογή για απόρριψη κλήσης από απόκρυψη. Με είχε βολέψει αρκετά.

Η μετάβαση συμφέρει αλλά θα το σκεφτώ λίγο ακόμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

α τοσοι πολλοι..............

ήταν με διαφορά ο μικρότερος από τους 5 εναλλακτικούς, ο αμέσως επόμενος ISP είναι η On Telecoms με 130k συνδρομητές, αν όχι παραπάνω...

Δημοσ.

Εννοεις πως εχει προγραμμα η cyta αναλογο του value pack της netone στα ιδια περιπου χρηματα;

Σε ρωταω γιατι δε το βρισκω.

Μου το ειπαν τηλεφωνικα.θα το ψαξω κι εγω.

Edit

Πηρα τηλ και μου ειπαν οτι κοστιζουν:

23 ευρω το Internet -24

9 ευρω αστικα υπεραστικα αλλα μονο για Ελλαδα αλλα οχι και διεθνη

9 ευρω χρονο ομλιας σε κινητα δωρεαν που ειναι 80 λεπτα

5,5 ευρω με εκπτωση 50% για συνδρομητες netone η δευτερη γραμμη

Συνολο 37,5 ευρω.

Δεν ειναι στα ετοιμα πακετα αλλα αν προσθεσουμε χωριστα καθε υπηρεσια τοσο βγαινει.

Δημοσ.

Για αυτούς που λένε ότι βάρεσε κανόνι, μήπως πίσω από την Netone είναι ο όμιλος Olayan? Αν βαρέσει o Olayan κανόνι, τότε να κρυφτούμε όλοι...

Δημοσ.

Το customer service είναι καλό όσο οι συνδρομητές είναι λίγοι. Αν μεγαλώσει μια εταιρεία, τότε αναπόφευκτα χαλάει κι αυτό. Κρίμα για τη NetOne, αλλά δυστυχώς φαίνεται και στη πράξη ότι η Ελλάδα δεν αντέχει τόσο πολούς παρόχους.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά ήταν ο μόνος ISP που έχει τα @@ να παρέχει customer service μέσω του adslgr...

η Cyta πάντως από τότε που άρχισε στην Αττική δεν τα πάει και τόσο καλά, χρειάζονται και αυτοί αναβάθμιση ASAP

Δημοσ.

βασικά εδώ -> http://www.insomnia.gr/topic/404826-%CF%80%CE%B1%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-netone/ ο φίλος είπε κάτι πολύ σωστό:

χωρίς να ξέρω τι πάιχτηκε αυτά τα χρόνια με την NetOne, πιστεύω οτι όλες αυτές τις εταιρίες (και ταυτόχρονα την τσέπη μας) τις θάβουμε εμείς οι ίδιοι... όταν η πλειοψηφία του ελληνικού πλυθυσμού με την πρώτη δυσκολία (είτε στην ενεργοποίηση είτε μετά) έφευγε και γύρναγε στον ΟΤΕ, τι να περιμένουμε μετά.. R.I.P!! :P

Έχει γίνει καραμέλα αυτό με τον ΟΤΕ, ότι μόνο εκεί δεν παίζουν προβλήματα. Πάντως πιστεύω ότι αν περάσουν και όλοι οι πελάτες της Netone στη CYTA θα βαρύνει ακόμα πιο πολύ.

• Super Moderators
Δημοσ.

προβλήματα με τα κυκλώματα του εξωτερικού του ΟΤΕ κατα 99% δεν υπάρχουν, για αυτά αναφερόμαστε κυρίως...

Δημοσ.

Χθες έψαχνα να δω πότε λήγει το συμβόλαιό μου στη NetOne να φύγω για Cyta, και σήμερα έρχεται η λυπητερή...Είμαι στη NetOne από τον Ιανουάριο του 2008, 3 χρόνια και κάτι δηλαδή...Οσες φορές τους χρειάστηκα δεν χρειάστηκε να περιμένω ούτε λεπτό...Προχθές διάβασα στο adslgr ότι κάποιος μέλος κάλεσε στο call center και έλεγε ότι η τεχνική υποστήριξη λειτουργεί 9.00-17.00. Πολλοί είχαν προβλήματα τον τελευταίο καιρό και άρχισαν να φεύγουν...Ηρθε και αυτό και έδεσε το πράγμα..

Πλέον στη Cyta όπου θα πάω, έχω επιλέξει το πακέτο με τα 8Mbps, απεριόριστα για Ελλάδα και 80' για κινητά, μόνο με 28€. Με 4€ λιγότερα θα έχω 80' για κινητά.

Κρίμα για τους υπαλλήλους που θα ψάχνουν για δουλειά σε μια δύσκολη περίοδο.

Δημοσ.

Κρίμα για τους υπαλλήλους που θα ψάχνουν για δουλειά σε μια δύσκολη περίοδο.

Αυτο ειναι το χειροτερο.

Κι εγω πολυ ευχαρηστιμενος ημουν απο το BW, ποτε δεν ενοιωσα προβλημα στο κυκλωμα του εξωτερικου (αφου μεχρι να διαβασω οτι η netone ειχε 6500 συνδρομητες πιστευα οτι ειμαι μονος μου στο DSLAM :rolleyes: ). Να φανταστεις δουλευω σε εναλλακτικο παροχο και ειχα netone συνειδητα... Τωρα νοιωθω μια ανασφαλια για το που θα πεσω και τι θα συναντισω...

Δημοσ.

ήταν με διαφορά ο μικρότερος από τους 5 εναλλακτικούς, ο αμέσως επόμενος ISP είναι η On Telecoms με 130k συνδρομητές, αν όχι παραπάνω...

η cyta παραπανω εχει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...