Προς το περιεχόμενο

πώς απενεργοποιώ το μήνυμα σφάλματος του explorer;

Etherovamon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, παιδιά! Μήνες ατελείωτους παιδεύομαι με αυτό το ζήτημα και ακόμη λύση δεν μπόρεσα να βρω όσο κι αν έψαξα. Δοκίμασα τα πάντα αλλά ακόμη τίποτα...Πρόκειται για το γνωστό μήνυμα του internet explorer ''το στοιχείο Internet explorer σταμάτησε να λειτουργεί σωστά και θα πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία του'' ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Όταν πατώ να κλείσει η εφαρμογή απλώς κλείνει η ειδοποίηση λάθους δίχως να επηρεάζει κατά τα άλλα τη ομαλή λειτουργία της περιήγησης. Το πρόβλημά μου εμένα βέβαια δεν είναι να διορθώσω το πρόβλημα, μιας και γνωρίζω τι δεν πάει καλά.Έχω κάποια toolbars στη γραμμή του explorer και αυτά το πιθανότερο να δημιουργούν το πρόβλημα των συχνών ειδοποιήσεων.Δε θέλω ωστόσο να τα απεγκαταστασήσω γιατί μου είναι άκρως απαραίτητα!!! Θα ήθελα λοιπόν κάποιος σόφος βρε παιδιά εάν γνωρίζει να μου πει ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ EXPLORER;;;; Διευκρινίζω και πάλι:ΘΕΛΩ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ EXPLORER ΜΟΥ!Σκάλισα όσο μπορούσα αμέτρητες φορές τις επιλογές του explorer από τα: εργαλεία/επιλογές Internet αλλά τίποτα.Υποτίθεται απενεργοποιούνται κάποιες ειδοποιήσεις από την καρτέλα αυτή, αλλά το ίδιο μήνυμα ξαναεμφανίζεται...Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει παρακαλώ.Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

''το στοιχείο Internet explorer σταμάτησε να λειτουργεί σωστά και θα πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία του''

Αυτό είναι άκρος βασικό μήνυμα και δεν νομίζω να μπορείς να το απενεργοποιήσεις,είναι από τα windows και όχι από τον explorer για να καταλάβεις.

Δημοσ.

Etherovamon (απο περιέργεια) ποια toolbar σου είναι τόσο χρήσιμη, ώστε να θυσιάζεις τη σταθερότητα και ασφάλεια του υπολογιστή σου;

Για αυτό που θες και αν κατάλαβα καλά ψάχνεις ρύθμιση που όταν «σκάει» ο IE, απλώς να κλείνει, χωρίς να σου βγάζει το παράθυρο οτι ψάχνει λύση. Επίσης ποια windows έχεις.

Δημοσ.

Etherovamon (απο περιέργεια) ποια toolbar σου είναι τόσο χρήσιμη, ώστε να θυσιάζεις τη σταθερότητα και ασφάλεια του υπολογιστή σου;

Για αυτό που θες και αν κατάλαβα καλά ψάχνεις ρύθμιση που όταν «σκάει» ο IE, απλώς να κλείνει, χωρίς να σου βγάζει το παράθυρο οτι ψάχνει λύση. Επίσης ποια windows έχεις.

Δύο toolbars έχω οι οποίες εξυπηρετούν καθαρά επαγγελματικούς μου σκοπούς και απόλυτα χρηστικούς και όχι ψυχαγωγικούς. Είναι προεκτάσεις σημαντικών προγραμμάτων και δυστυχώς δεν μπορούν να ενσωματωθούν σε άλλον browser εκτός του ie. Ως εκ τούτου μου είναι απολύτως αναγκάιες κατά την πλοήγησή μου παρόλο που θα συμφωνήσω μαζί σου γενικότερα ως προς τις toolbars. Δεν πιστεύω ότι επηρεάζουν την ασφάλεια του υπολογιστή μου, επηρεάζουν όμως τη σταθερότητα του Internet explorer. Με ξαφνιάζει και με απογοητεύει που δεν υπάρχει τελικά λύση στο πρόβλημά μου αυτό. Κρίμα.. Αν γνώριζε τουλάχιστον κάποιος πώς να επέμβω με κάποιο τρόπο στα windows ώστε να σταματήσει η ειδοποίηση αυτή.. Επίσης, isay, δε ζήτώ να κλείνει ο ie όταν «σκάει» μιας και δε νομίζω να είναι απαραίτητο αυτό αφού όποτε εμφανίζεται η ειδοποίηση και την κλείνω όλα συνεχίζουν κανονικά χωρίς να κλείνει ποτέ ο ie. Άρα το πρόβλημά μου περιορίζεται στην ειδοποίηση και μόνο.

Έχω windows vista 32bit. Είχα παλαιότερα και τα 7 32 & 64 και το πρόβλημα παρουσιαζόταν και εκεί. Τώρα το ότι έχω καταλήξει στα vista μοιάζει διαστροφικό, αλλά κάποιες πολύ βασικές εφαρμογές του υπολογιστή μου δυστυχώς δε λειτουργούν στα 7 (μετά από πολλή μελέτη και προσπάθειες) και σε γενικές γραμμές έχω καταφέρει να στήσω τα vista έτσι που κατά τα άλλα να λειτουργούν όλα άψογα.

Δημοσ.

Άμα δεν κλείνει ο ΙΕ τοτε το «σκάσιμο» γίνεται σε άλλο πρόγραμμα (π.χ. κάποιο addon) και είσαι τυχερός που δεν συμπαρασύρει και τον ΙΕ. Μπορείς να απενεργοποιήσεις τελείως το error reporting οπότε «έμμεσα» όταν σκάσει οποιοδήποτε πρόγραμμα να μην σου λεει τίποτα.

Για λεπτομέρειες διάβασε

http://www.troublefixers.com/disable-application-crash-reporting-in-windows-vista-disable-problem-and-error-reporting-in-windows-vista/

http://stackoverflow.com/questions/396369/how-do-i-disable-the-debug-close-application-dialog-on-windows-vista

Υπάρχει και άλλος δύσκολος τρόπος. Να αρχίσεις να απ ενεργοποιείς 1-1 τα addons μεχρι να απομονώσεις το προβληματικό και είτε το αναβαθμίζεις είτε το κάνεις disable.

Δημοσ.

Μπορείς να πάς στο firewall και να ορίσεις να γίνονται δεκτά όλα τα toolbars που έχεις εγκαταστήσει .

Δε δίνει ΑΦΜ, Ε9 και αριθμό ταυτότητας καλύτερα;

+1 ότι είπε ο isay

Δημοσ.

Άμα δεν κλείνει ο ΙΕ τοτε το «σκάσιμο» γίνεται σε άλλο πρόγραμμα (π.χ. κάποιο addon) και είσαι τυχερός που δεν συμπαρασύρει και τον ΙΕ. Μπορείς να απενεργοποιήσεις τελείως το error reporting οπότε «έμμεσα» όταν σκάσει οποιοδήποτε πρόγραμμα να μην σου λεει τίποτα.

Για λεπτομέρειες διάβασε

http://www.troublefixers.com/disable-application-crash-reporting-in-windows-vista-disable-problem-and-error-reporting-in-windows-vista/

http://stackoverflow.com/questions/396369/how-do-i-disable-the-debug-close-application-dialog-on-windows-vista

Υπάρχει και άλλος δύσκολος τρόπος. Να αρχίσεις να απ ενεργοποιείς 1-1 τα addons μεχρι να απομονώσεις το προβληματικό και είτε το αναβαθμίζεις είτε το κάνεις disable.

Βρήκα το κουράγιο τελικά, φίλε μου, και μελέτησα και τους συνδέσμους στους οποίους με παρέπεμψες. Προς στιγμήν χάρηκα μιας και κάποιοι πρότειναν και διαφορετικές λύσεις από αυτές που γνώριζα, αλλά μετά από μέρες και πάλι τζίφος. Τα ίδια και πάλι τα ίδια. Είναι απίστευτο πάντως, η ''επιστήμη'' έχει δώσει λύσεις σε άλλα κι άλλα και για αυτή την περίπτωση βραχυκυκλώνουν ΟΛΑ! Σε ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον. Το εκτιμώ

Μπορείς να πάς στο firewall και να ορίσεις να γίνονται δεκτά όλα τα toolbars που έχεις εγκαταστήσει .

Μιλάς για κάποιο firewall συγκεκριμένο; Έχω μόνο antivirus στο pc. Εάν κάποιο firewall πάντως μπορεί να μου κάνει αυτό ακριβώς που ζητάω, ευχαρίστως θα το εγκαταστήσω

Δημοσ.

Τα ίδια και πάλι τα ίδια. Είναι απίστευτο πάντως, η ''επιστήμη'' έχει δώσει λύσεις σε άλλα κι άλλα και για αυτή την περίπτωση βραχυκυκλώνουν ΟΛΑ! Σε ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον. Το εκτιμώ

Ε,στείλε μήνυμα στον συγγραφέα του προγράμματος να το φτιάξει,αφού είναι όπως λες 100% δικό του πρόβλημα ας το φτιάξει κάποια στιγμή.

(Τι σου φταίει η επιστήμη δηλαδή;;; )

Δημοσ.

Ε,στείλε μήνυμα στον συγγραφέα του προγράμματος να το φτιάξει,αφού είναι όπως λες 100% δικό του πρόβλημα ας το φτιάξει κάποια στιγμή.

(Τι σου φταίει η επιστήμη δηλαδή;;; )

Δε μου φταίει σε κάτι η επιστήμη, απλώς πάνω στην απογοήτευσή μου γίνομαι ισοπεδωτικός..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...