Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία, το πηρα το 6003ev, ειναι τελειο, ωραια κατασκευη, πολυ καλα ηχεία, αθορυβο και με καλη ψυξη. Παιχνιδια δεν του εχω βαλει ακομα για να δω πως τα παει. Το μονο μειονεκτημα που εχω εντοπισει ειναι το πληκτρολογιο το οποίο εχει τα κενα του(δεν ειναι τοσο βολικο)! Αααα και η καμερα τελικα ειναι αναλυσης vga! Αυτα μεχρι στιγμης!!!

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγγνωμη παιδια, γραψτε λαθος, η καμερα ειναι τελικα αναλυση HD (1280x720)!!! Επαιξα το Pro 2011 και επαιζε τελεια. Πιο βαρια παιχνιδια θα δοκιμασω αργοτερα!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα,

μπορείς σε παρακαλώ να εγκαταστήσεις στο 6003ev το hard disk sentinel και να ποστάρεις τις πληροφορίες που θα σου δώσει στο information tab?

Ευχαριστώ

Συγγνωμη παιδια, γραψτε λαθος, η καμερα ειναι τελικα αναλυση HD (1280x720)!!! Επαιξα το Pro 2011 και επαιζε τελεια. Πιο βαρια παιχνιδια θα δοκιμασω αργοτερα!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θέλω όλο το αποτέλεσμα. Για να μη δημιουργήσεις τεράστιο post, μπορείς να το σώσεις σε text αρχείο και να το επισυνάψεις σε αυτό το νήμα. Η αντιγραφή των στοιχείων μπορεί να γίνει εύκολα κάνοντας δεξί κλικ στο παράθυρο των αποτελεσμάτων.

Σ' ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου

Τι ακριβως θελεις να ποσταρω απο εκει γιατι ειναι παρα πολλα αυτα που λεει...

Δημοσ.

Καλησπέρα! Αγόρασα και εγω το 6002 ev και επειδή είμαι λίγο άσχετη με τα λάπτοπ θέλω τη βοήθειά σας. Σύνδεσα το λάπτοπ με το ρεύμα όπως έλεγε και το λειτουργούσα έτσι, ωστόσο παρατήρησα στην ένδειξη τροφοδοσίας οτι λέει "συνδεδεμένη αλλά δεν φορτίζεται". Ξέρετε τι παίζει με αυτο??

Δημοσ.

Καλησπέρα! Αγόρασα και εγω το 6002 ev και επειδή είμαι λίγο άσχετη με τα λάπτοπ θέλω τη βοήθειά σας. Σύνδεσα το λάπτοπ με το ρεύμα όπως έλεγε και το λειτουργούσα έτσι, ωστόσο παρατήρησα στην ένδειξη τροφοδοσίας οτι λέει "συνδεδεμένη αλλά δεν φορτίζεται". Ξέρετε τι παίζει με αυτο??

Μηπως δεν εχεις συνδεσει σωστα τη μπαταρια; Βγαλτην και ξαναβαλτην μια!

Δημοσ.

Ορίστε! Disk report 2011 06 24.txt

Επίσης έπαιξα και battlefield bad company 2 με τερμα τα παντα! και πηγαινε πολυ καλα μπορω να πω. Τωρα με παιχνιδια οπως το crysis θα δουμε ποσο καλα μπορει να ανταποκριθει!!!

Δημοσ.

SATA2 (3 GB/s) λοιπόν. Thanks φίλε μου για να το ξέρουμε και αυτό στα σίγουρα.

Πόσο % σου λέει ότι έχει φορτήσει? Αν λέει 95-98% νορμάλ είναι, επίτηδες το κάνουν τα HP για να φθείρεται πιο αργά η μπαταρία.

Δημοσ.

Φίλε μου σε ευχαριστούμε πολύ.

Ορίστε! Disk report 2011 06 24.txt

Επίσης έπαιξα και battlefield bad company 2 με τερμα τα παντα! και πηγαινε πολυ καλα μπορω να πω. Τωρα με παιχνιδια οπως το crysis θα δουμε ποσο καλα μπορει να ανταποκριθει!!!

Δημοσ.

Το πολύ περίεργο είναι οτι δεν εχει θύρα ExpressCard που την θεωρούσα κάτι το αυτονόητο.

Δημοσ.

Παιδιά είμαι καινουργιος στο θέμα και θα ήθελα και εγώ να κάνω μια ερώτηση για το συγκεκριμένο laptop μιας και με ενδιαφέρει αρκετά. καταρχην με εχετε πείσει οτι αξίζει τα λεφτα του, απλά μήπως θα μπορούσε κάποιος που το έχει αγοράσει να μας πει σε τι ταχύτητα είναι η μνήμη ram γιατί δεν αναφέρεται πουθενά? ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Παιδιά είμαι καινουργιος στο θέμα και θα ήθελα και εγώ να κάνω μια ερώτηση για το συγκεκριμένο laptop μιας και με ενδιαφέρει αρκετά. καταρχην με εχετε πείσει οτι αξίζει τα λεφτα του, απλά μήπως θα μπορούσε κάποιος που το έχει αγοράσει να μας πει σε τι ταχύτητα είναι η μνήμη ram γιατί δεν αναφέρεται πουθενά? ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

1 dimm 4GB ddr3 @ 1333 MHz και αρα μπορεις να του βαλεις και δευτερο dimm χωρις να πειραξεις το πρωτο.

http://www.insomnia.gr/topic/404800-%CE%B5%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-hewlett-packard-pavilion-dv6-6002ev/page__st__80__p__4046867#entry4046867

Δημοσ.

Το πολύ περίεργο είναι οτι δεν εχει θύρα ExpressCard που την θεωρούσα κάτι το αυτονόητο.

Αν ψάξεις στο ίντερνετ θα δεις πως η παραπάνω θύρα αντικαταστάθηκε από το USB 3 και δεν θα υποστηρίζεται πλέον.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...