xpapias Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Γειά χαρά. Έχω ένα HP Laptop 6710B (/εδώ) με Windows Vista και μια οθόνη Samsung T220HD. Θα ήθελα να συνδέσω το Laptop με την οθόνη ώστε να επεκτείνω την επιφάνεια εργασίας μου. Δηλαδή να δουλεύω σε δύο οθόνες ταυτόχρονα - πχ στην οθόνη του laptop να έχω ανοιχτό το Excel ενώ στην άλλη ένα Word. Είναι εφικτό να γίνει αυτό; Τι καλώδιο θα μου προτείνατε να πάρω;
phanispal Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Αν έχεις την T220HD με DVI/HDMI (που έτσι θα πρέπει να την έχεις ούτως ή άλλως), χρησιμοποίησε απλά το D-Sub καλώδιο που είχε μέσα η οθόνη σου. Μετά θα ψάξεις για την επιλογή Extend ή κάτι παρόμοιο μέσα απ' το πρόγραμμα της κάρτας γραφικών σου.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Σωστοτατος ο φανης. Τωρα το PC πώς το εχεις συνδεμενο στην οθονη? Ποια άλλα καλώδια απο τη συσκευασια της οθονης εχεις (αν εχεις)?
xpapias Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω - νομίζω ότι δεν έχω χάσει κάποιο καλώδιο. Προς το παρόν η οθόνη χρησιμοποιείται αποκλειστικά ως τηλεόραση. Για την επιλογή extend δεν υπάρχει κάτι από τα Windows?
Vaggos02 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Fn + f7 (Ντε και καλά να γράψω ελληνικά δηλαδής?)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Ok θα σας πω αύριο! Ειναι αναλογα το λαπτοπ σου, καποιος συνδυασμος Fn+ Fx Εχει το εικονιδιο της οθονης τυπωμενο καπου στα F* στο πληκτρολογιο.
xpapias Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Λοιπόν το καλώδιο της VGA δούλεψε μια χαρά. Το μόνο πρόβλημα είναι οι λίγο αχνες γραμματοσειρές σε 22άρα οθόνη με 1680Χ1050 ανάλυση. Ίσως φταίει το καλώδιο που ήταν σχετικά φθηνό (3Ε)
phanispal Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μπορεί, μπορεί και όχι όμως. Μπορεί έτσι να δείχνει η συγκεκριμένη οθόνη με VGA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.