johnyboy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 αν ηταν θεμα καφαου box Η κατανεμητη και ειναι μονο 2 τα προβληματικα ζευγαρια τοτε θα σου διναν απο τα υπολοιπα 8 εκεί είναι το θέμα.καφάο box και τα δοκίμασαν όλα τα ζευγάρια και με όλα πέφτω.Είναι ξεκάθαρο πως τον έχει πιει το καλώδιο το υπόγειο.Τέλος πάντων όταν λυθεί θα ενημερώσω.από δευτέρα τώρα.
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 αρα αυτο θα πρεπει να γινεται σε ολους .εκτος βεβαια αν δεν υπαρχουν αλλα κενα για να σου δωσουν οποτε δοκιμασαν πχ 2 που ειχαν μεινει και σου λενε δεν υπαρχει αλλο.anyway ενημερωσε μας.
johnyboy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 ήρθαν έσκαψαν εδώ παραπέρα τράβηξαν και ένα χύμα καλώδιο στον αέρα που μου δίνει γραμμή.Δεν είπαν τίποτα σε κανέναν εδώ σπίτι αρα και λογικά δεν τελείωσαν.Άντε να δούμε.Πάντως το σημείο που έσκαψαν είναι δίπλα σε ένα φρεάτιο.παίζει όταν άνοιγαν τα φρεάτια να τα έσκισαν όλα.
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 μπορει να ειναι φρεατιο και του οτε.μαλλον η γρηγορη λυση σου δινουν απο εναεριο καλωδιο ποιος ξερει τι θα κανουν.πριν το box εσκαψαν??
johnyboy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δεν είναι του οτέ.Είναι νερού.Αυτό με τις τρύπες που φεύγουν τα νερά.Ναι πριν το box έσκαψαν.Ας κάνουν ότι θέλουν αρκεί να το φτιάξουν.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Και τώρα εσύ πως θα το συνδέσεις το σπίτι σου; Ή θα το κάνουν αυτοί;
johnyboy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Αυτοί ρε τι δουλειά έχω εγώ.Μάλλον με σύνδεσαν πρόχειρα γιατί δεν θα πρόλαβαν.
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δεν είναι του οτέ.Είναι νερού.Αυτό με τις τρύπες που φεύγουν τα νερά.Ναι πριν το box έσκαψαν.Ας κάνουν ότι θέλουν αρκεί να το φτιάξουν. οκ νομιζα φρεατια του οτε που γραφουν οτε πανω. Και τώρα εσύ πως θα το συνδέσεις το σπίτι σου; Ή θα το κάνουν αυτοί; μαλλον προσωρινο μπαλωμα ειναι διοτι αν ειναι πριν το box δεν υπαρχει περιπτωση να το αφησουν ετσι χυμα το καλωδιο.λογικα ισως το φτιαξουν και απλα γινει ματιση εκει που εχει θεμα η θα το αλλαξουν. Αυτοί ρε τι δουλειά έχω εγώ.Μάλλον με σύνδεσαν πρόχειρα γιατί δεν θα πρόλαβαν. ε ναι λογικα αυτο.θα δεις τις επομενες μερες
johnyboy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Με πήραν τηλ το πρωί να με ρωτήσουν πως πάει από εχτές που ήρθε το συνεργείο.Τους είπα ότι έπεσα 2 φορές εχτές αλλά από τότε παίζω πολύ σταθερά.το snr σταθερό χωρίς να πάει πάνω κάτω. Θα το δω μέχρι αύριο και βλέπουμε.
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 ενταξει το να πεσει καμια φορα δεν ειναι θεμα εκτος αν ειναι καθε 10 λεπτα η καθε μια ωρα.οτι εκλεισες 32 ωρες Online ισως και περισσοτερες που ειδα στο Log σημαινει πολλα.
johnyboy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 και άλλες 2-3 σήμερα.είναι θέμα να πέφτεις κάθε μέρα.1 φορά έτυχε να μείνω online πάνω από 24 ώρες.Το πρόβλημα είναι ότι σίγουρα πέφτω 1 φορά την μέρα.κάποιες μέρες όμως τρελαίνεται και πέφτω κάθε 5 λεπτά.Είναι καθαρά θέμα τύχης κάθε πόσο θα πέφτω.Και τότε που έμεινα 30 ώρες online το snr έκανε τρελά κόλπα.Πήγαινε τραμπάλα.Και εξακολουθεί να πάει. Ας πούμε την παρασκευή με άλλαξαν προφιλ.Παρασκευή και Σάββατο ξεκωλώθηκε.Δεν μπορούσα να ανοίξω ούτε σελίδα.Μιλάμε παίζει να έπεσα πάνω από 50 φορές.κυριακή κάπου στα ίδια αλλά την περισσότερη ώρα έλειπα και δεν ξέρω ακριβός.Μετά Δευτέρα Τρίτη και χωρίς να κάνουν κάτι έπεφτα λιγότερο.2-3 φορές πχ.Εχτές έσκαψαν και κάτι έκαναν ξέρω γω αλλά πάλι το ίδιο με τις προηγούμενες 2 μέρες που δεν έκαναν τίποτα.Δεν μπορώ να το ρισκάρω και να πω αα νταξ αφού πέφτω μια φορά καλά είναι και να κλείσει η βλάβη γιατί κατά 99% θα είναι συμπτωματικό που έπεσα 1 και όχι 30. Το να πέσω 1 φορά στις 3 μέρες η στην 1 εβδομάδα εντάξει κάτι τρέχει στα γύφτικα.Αλλά εγώ πέφτω κάθε μέρα σίγουρα 1 φορά.Και τότε που έκλεισα 30 ώρες πρέπει να ήταν το πάσχα.Και τότε πάρα πολλά crc και πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα στο snr και γενικά κόλλαγε αλλά δεν έπεσε.Ε μετά έπεσε 1 φορά και άλλες 10 στο καπάκι.
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 ναι τοτε ειναι θεμα.και μια την ημερα να πεφτεις αρκει να ξερεις οτι ειναι μια δεν ειναι θεμα.αλλα αμα λες καθε 5 λεπτα μετα ειναι θεμα.
johnyboy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μια δεν είναι σχεδόν ποτέ.συνήθως είναι παραπάνω.Κάποια εποχή από τα πολλά που είχαν κάνει για 1-2 μέρες έπεφτα στο 20ωρο.μόλις έκλεινα 20 ώρες έπεφτα.Αλλά όπως είπα και πριν είναι λαχείο.Μπορεί σήμερα να πέσω μια και μεθαύριο 50.Γιατί και τότε που έμεινα πολύ μόλις έπεσα 1 ήρθαν άλλες 5 μέσα σε 10 λεπτά. και αυτό τους έχω εξηγήσει και το καταλαβαίνουν.Θα κλείσει όταν μείνω 2-3 μέρες χωρίς προβλήματα.
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 ok νομιζα οτι απλα επαιζες οκ.ναι δεν εχει νοημα αν πραγματι εχεις 5 αποσυνδεσεις σε 10 λεπτα και μετα παιζεις οκ μια μερα.αρκει να μην το τεσταρει ο οτε οταν παιζει οκ και σου πει οκ παιζει γεια την κλεινω την βλαβη.και μετα ξαναδωσε βλαβη κτλ.συνηθως εκει αλλαζουν κεντρικο απερχομενο κτλ
johnyboy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 ε στην αρχή αυτό γινόταν.Μέχρι που έκατσαν και το έψαξαν και είδαν τα πάρα πολλά errors στο απερχόμενο και σε όλα τα ζεύγη και για αυτό έσκαψαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.