Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με ΟΤΕ 24mbps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις δοκιμάσει με κανένα ρουτερ της προκοπής?

Εγώ είχα ανά 1-2 μέρες και ένα disconect χωρίς να βρω τι φταίει. Όταν είχα ΟΝ πριν αλλάξω σε Conn-x δεν είχα τέτοιο θέμα.

Πριν καμιά βδομάδα, παίζοντας με το netgear dgn2200 μου, άλλαξα το PPPoE σε PPPoA και από τότε εδώ και 7 μέρες δεν έχω κανένα disconnect και η γραμμή είναι απολύτως σταθερή.

Δεν ξέρω το τι και πως, πάντως βρήκα την υγειά μου.

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

ναι, προφανώς...

http://www.insomnia.gr/topic/406153-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-ping/

και γενικότερα αν κοιτάξεις τα αποτελέσματα των speedtest tools που μετράνε και μέσο όρο pings με εσωτερικό και εξωτερικό θα δεις ότι η Cyta είναι η 2η χειρότερη μετά την HOL αυτό τον καιρό...

οι 2 συγκεκριμένοι ISPs χρειάζονται οπωσδήποτε αναβαθμίσεις στα κυκλώματα εξωτερικού που διαθέτουν...

• Super Moderators
Δημοσ.

single connection downloads, gaming, "real time" αλλά και κανονικό video streaming, "βαρύ" browsing, voice & video calls κτλπ...όσο χειρότερα τα pings με εξωτερικό τόσο περισσότερο επηρεάζονται...

προφανώς για sites/servers του εξωτερικού, όταν κάνουμε "εγχώρια χρήση" τα πιταρισμένα κυκλώματα εξωτερικού ενός ISP δεν την επηρεάζουν

Δημοσ.

λοιπόν...

γιά όλα αυτά πού είπες,

download? movie από rapid κάτω από 17 ποτέ, δέν προλαβαίνω να κάνω τσιγάρο...

streaming? δεν έχει κολλήσει ποτέ

voice and video? παράλληλα download, κανένα πρόβλημα

browsing? κλίκ δεν προλαβαίνω να κάνω

και αυτά που σού λέω τσεκαρισμένα όλο το 24ωρο

επί οτε όταν κατέβαζα ταινία τέλος, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο, τώρα λές και δεν κατεβάζω τίποτα

την μια μέρα 18, την άλλη 10, μετά από μία ώρα 4, κάθε μέρα τηλ 121, με είχαν μάθει όλες οι κοπέλες εκεί

άσε τα restart έλεος,

και μήν μιλήσουμε για τα λεφτά. χρόνια τώρα τους έχω αφήσει μία περιουσία.

τώρα αν μετά αλλάξει το σκηνικό? δεν μπορώ να πώ τίποτα

μέχρι πάντως και τώρα πού μιλάμε ειμαι κατενθουσιασμένος

• Super Moderators
Δημοσ.

streaming σε HD δεν έχει κολλήσει ποτέ και δεν μιλάω μόνο για youtube, ειδικά όταν υπάρχει topic στο adslgr για προβλήματα στο streaming με cyta? ok...

download προφανώς δεν μιλάω από filesharing sites, ούτε από sites που γίνονται mirrored με akamai...

video calls (HD) σε χώρες εξωτερικού και συγκεκριμένα Αμερικής?

browsing από αμερικάνικα sites με μεγάλες και πολλές photo και δεν προλαβαίνεις να κάνεις click? αμφιβάλω, διότι έχω περάσει από την χάλια περίοδο της Forthnet που είχε άσχημα pings και επηρεάζοταν σημαντικά το browsing των συγκεκριμένων sites...

για gaming δεν σε βλέπω να αναφέρεις κάτι, αλλά φαντάζομαι ότι δεν σε απασχολεί...

καταλαβαίνω ότι κολλάω σε απαιτητικές και συγκεκριμένες περιπτώσεις αλλά αν θέλουμε να κρίνουμε σωστά έναν ISP τα κοιτάμε όλα, όχι μόνο αυτά που χρησιμοποιούμε και μας ενδιαφέρουν...

Δημοσ.

οκ φίλε μου δέν θα κολλήσουμε τώρα εκεί

με λίγα λόγια έστω γιά αυτά πού κάνω και χρησιμοποιώ στό internet μού αρκεί και με το παραπάνω μάλιστα

και άλλο να πληρώνω 50 ευρώ το μήνα τρελαμένος και συνέχεια προβλήματα και άλλο 23 και ανετότατος

Δημοσ.

ναι και τα pings πανάθλια...

esy eκει με τα Pings .

Έχεις δοκιμάσει με κανένα ρουτερ της προκοπής?

Εγώ είχα ανά 1-2 μέρες και ένα disconect χωρίς να βρω τι φταίει. Όταν είχα ΟΝ πριν αλλάξω σε Conn-x δεν είχα τέτοιο θέμα.

Πριν καμιά βδομάδα, παίζοντας με το netgear dgn2200 μου, άλλαξα το PPPoE σε PPPoA και από τότε εδώ και 7 μέρες δεν έχω κανένα disconnect και η γραμμή είναι απολύτως σταθερή.

Δεν ξέρω το τι και πως, πάντως βρήκα την υγειά μου.

κανονικα υποτιθεται οτι ολοι οi providers ειναι Pppoe/llc>βεβαια μπορεις να δοκιμασεις και firmware update για το Netgear>βγαινουν κατα καιρους καμποσα.και μετα αν κανεις Update δοκιμαζεις καιpppoe/αλλα ενα disconect ανα 1-2 ημερες δεν ειναι τιποτα.σιγα.

καταλαβαίνω ότι κολλάω σε απαιτητικές και συγκεκριμένες περιπτώσεις αλλά αν θέλουμε να κρίνουμε σωστά έναν ISP τα κοιτάμε όλα, όχι μόνο αυτά που χρησιμοποιούμε και μας ενδιαφέρουν...

δεν κανεις gallop του καλυτερου isp για να κοιταξει καποιος τα παντα.ο καθενας λεει την προσωπικη αποψη με βαση αυτα που κανει.

β.εσυ μονο απο το ping κρινεις εναν Isp.δεν ακουσα ποτε να λες οτι ο ταδε Isp δινει free calls Κτλ.οπως βλεπεις οι μισοι που σου απαντατε δεν τους νοιαζει καν το Ping.τωρα για το adslgr δεν θα σχολιασω.εκει δεν λεει ο καθενας το προβλημα του.εκει κανουν ber test να δουν τι προβλημα εχει ο καθε Isp ασχετα αμα τους απασχολει η οχι.

• Super Moderators
Δημοσ.

ας μην είχαν πρόβλημα για να μην κολλούσα στα pings :P

ρίξε μια ματιά στο adslgr και θα δεις και πολλούς άλλους που κρίνουν ISPs βάση των pings...

Δημοσ.

εγώ νέα θα έχω από δευτέρα που θα έρθει ο τεχνικός ο άλλος.θα του πω τότε να με βγάλουν από όλα τα προφίλ και να μου αφήσουν όλη την 24 και όσο πιάσω.

Δημοσ.

ας μην είχαν πρόβλημα για να μην κολλούσα στα pings :P

ρίξε μια ματιά στο adslgr και θα δεις και πολλούς άλλους που κρίνουν ISPs βάση των pings...

το 2 τις εκατο των συνολικων χρηστων

εγώ νέα θα έχω από δευτέρα που θα έρθει ο τεχνικός ο άλλος.θα του πω τότε να με βγάλουν από όλα τα προφίλ και να μου αφήσουν όλη την 24 και όσο πιάσω.

τοτε θα σε σκισει στις αποσυνδεσεις .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...