poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 τι εξαιρετικο πεστου?αφου ολα τα αλλα τα εχετε αλλαξει?β.αυτος το δοκιμαζει δυο λεπτα την γραμμη και βλεπει οτι οκ στο καφαο παιρνεις 15 mbit και στον κατανεμητη 14,8 οποτε πχ ειναι οκ. μπορει ομως το θεμα που σε επηρεαζει να ειναι εκει και απλα να μην γινεται συνεχεια.εχεις αρκετες αποσυνδεσεις.δεν εχεις συνεχεια αποσυνδεσεις καθε 10 seconds για να πει οκ δεν φταιει σιγουρα το απερχομενο.
johnyboy Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 ξέρεις πόσες φορές τα έχω πει αυτά?έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου.του λέω για 20 ώρες μπορεί να παίζει καλά και μέσα σε 10 λεπτά να πέσω 10 φορές.η γραμμή του λέω θα είναι οκ όταν θα κλείσει 24 ώρες χωρίς να πέσει.δεν έγινε ποτέ αυτό ως τώρα.
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 υπομονη.αφου θελουν να παιδευονται ας το κανουν.
doutsos13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Είναι και γιορτές και γενικότερα στα @@ τους από ότι έχω καταλάβει η βαριούνται η θέλουν να παιδεύονται .. δεν εξηγείτε αλλιώς. Όταν είχα πάρει στο helpdesk το είχε σηκώσει μια κοπέλα και γέλαγα γιατί θυμήθηκα φάση με τον Φουσέκη π παίρνει στο υποβρύχιο και του λέει ο τεχνικός θέλετε να κάνουμε κάποια άλλη κίνηση? Έτσι κ εμένα μου είχε πει θέλετε να κάνουμε κάτι άλλο να το δηλώσω ως βλάβη? και της έλεγα κοπέλα μου .. μπορείς ν μου αλλάξεις πύλη - πόρτα πως να στο πω και δεν καταλάβαινε. ffs
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 η κοπελα που ειναι στις βλαβες καταλαβαινει 2-3 πραγματα συγκεκρικεμενα. αυτα ειναι βλαβη οτι δεν συγχρονιζει βλαβη οτι δεν εχω τηλεφωνο βλαβη οτι δεν παιρνω ip και τετοια. αλλαγη απερχομενου αλλαγη κεντρικου οριου στον κατανεμητη η καρτα se dslam κτλ αυτα ειναι κινεζικα.
johnyboy Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 από εχτές το πρωί φαίνεται να πάει καλά το adsl.έπεσα μια φορά εχτές το μεσημέρι αλλά από τότε μέχρι και τώρα δεν έχω πέσει και ενώ έκλεισα 25 ώρες.Πράγμα που δεν έγινε ποτέ άλλη φορά.crc έχω πάλι αλλά μόλις φτάσουν σε κάποιο σημείο μηδενίζουν χωρίς να πέσω.Δεν ξέρω αν έκαναν κάτι από τον οτε ή αν είναι τυχαίο.πάντως τηλέφωνο δεν με πήραν ούτε άλλαξαν απερχόμενο γιατί δεν ήρθε κανείς εδώ.
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 απερχομενο μπορουν να αλλαξουν και χωρις να σου πουν κατι.15 margin εχεις στο down.χοντρη βλακεια να παιζεις με 15 αρι .χανεις καμποσα Mbit
johnyboy Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 ε αφού με έχουν σε προφιλ 12αρι.αμα δω και ότι δεν πέφτει θα τους πω να με βγάλουν.
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 15 einai to προφιλ σου.το margin κοιτας στο Profile οχι την ταχυτητα.με βαση το margin παει το profile συνηθως παρα με την ταχυτητα.
johnyboy Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 πάλι έπεσα.δηλαδή έλεος.δεν έκαναν τίποτα.θα πάρω πάλι αύριο και θα γίνει μάχη.
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 μονομαχια στο ελ πασο.αστα να πανε.και μετα σου λενε φταινε οι εναλακτικοι οταν υπαρχει θεμα.εδω οτε εισαι και σε γραφουν
johnyboy Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 τους λέω συνέχεια ότι το snr από ένα σημείο και μετά πάει τραμπάλα.μια πάνω μια κάτω και πέφτω.ε αυτοί με αλλάζουν προφίλ.τι να πεις.
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 το βαλαν 15 με σκοπο και να πεσει χαμηλα να μην κανει αποσυνδεση αλλα μπα...
billst21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 μία απο τα ίδια και εμένα εδώ και κάτι μήνες... αποφάσισα και πήγα στήν cyta. τιν έχω ενάμισο μήνα τώρα, το router δεν το έχω σβήσει καθόλου λόγω voip, έχει κουμπώσει από την αρχή στά 17 κάι κάτι καί μεχρι τώρα πού μιλάμε δεν μού έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα και τα download πάνε σύνεφο... απίβδησα με τον οτε παιδιά δεν άντεχα άλλο, είχα αλλάξει πάνω απο 10 router αλλά τίποτα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 ναι και τα pings πανάθλια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.