Προς το περιεχόμενο

Adsense και πολλαπλά κλικ

REDODIN7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να ρωτησω αν εχω ενα blog με adsense και βαλω 2-3 φιλαρακια να κανουν καμια 500αρια κλικ στο blog μου μπορει η Google να μου κλισει τον λογαριασμο ή οχι .

Και τελος αν τα κλικ γυνονται απο IP που ανικει σε internet cafe πως μπορει η Google να δικαιολογηση την που@#$α ???

• Moderators
Δημοσ.

Και τελος αν τα κλικ γυνονται απο IP που ανικει σε internet cafe πως μπορει η Google να δικαιολογηση την που@#$α ???

Δεν εχω διαβασει τους ορους του adsense, αλλα αν εχει προβλημα με πολλαπλα clicks απο μια ip, τοτε δεν σε βολευει η συγκεκριμενη λυση. Μια ip θα φαινεται σε ολα τα clicks, αν μιλαμε για τα pc του ιδιου internet cafe.

Εκτος κ αν εχεις πετυχει internet cafe που δινει ξεχωριστη ip σε καθε pctongue.gif

Δημοσ.

Δεν εχω διαβασει τους ορους του adsense, αλλα αν εχει προβλημα με πολλαπλα clicks απο μια ip, τοτε δεν σε βολευει η συγκεκριμενη λυση. Μια ip θα φαινεται σε ολα τα clicks, αν μιλαμε για τα pc του ιδιου internet cafe.

Εκτος κ αν εχεις πετυχει internet cafe που δινει ξεχωριστη ip σε καθε pctongue.gif

Ειχα την εντυπωση οτι τα ιντερνετ καφε εχουν δυναμικη ip και αν θυμαμε καλα εχω πετυχει σκηνικο που παιζαν ποκερ σε ιδιο τραπεπι απο διπλανους υπολογιστες οποτε λογικα καποια θα εχουν η μηπως οχι :confused:

Δεν ξερω αν βλαπτουν τα πολλα κλικ αλλα νομιζω οτι λογικα ειναι λογος ban αφου στην συμβαση λεει απογορευετε η παροτρυνση των επισκεπτων να κανουν κλικ στης διαφημησεις αρα πανω κατο το ιδιο θα ισχυει

• Moderators
Δημοσ.

Ειχα την εντυπωση οτι τα ιντερνετ καφε εχουν δυναμικη ip και αν θυμαμε καλα εχω πετυχει σκηνικο που παιζαν ποκερ σε ιδιο τραπεπι απο διπλανους υπολογιστες οποτε λογικα καποια θα εχουν η μηπως οχι :confused:

Δεν ξερω αν βλαπτουν τα πολλα κλικ αλλα νομιζω οτι λογικα ειναι λογος ban αφου στην συμβαση λεει απογορευετε η παροτρυνση των επισκεπτων να κανουν κλικ στης διαφημησεις αρα πανω κατο το ιδιο θα ισχυει

Δυναμικη ip μπορουν να εχουν, δεν ειναι κανονας η στατικη. Αλλα δεν εστιαζω εκει, υποθετω πως εννοεις οτι καποιοι φιλοι σου μια δεδομενη στιγμη θα αρχισουν να κανουν 500 clicks. Αυτη τη δεδομενη στιγμη ολα αυτα τα clicks θα προερχονται απο μια ip, ασχετα αν γινουν απο ξεχωριστο pc μεσα στο μαγαζι. Ξαναλεω, δεν εχω ιδεα τι παιζει με τους κανονες του adsense και αν εχουν προβλημα με 500 clicks απο την ιδια ip, ριξτους ενα καλυτερο διαβασμα πριν επιχειρησεις κατι τετοιο, για να σαι σιγουρος . Aπο την αλλη, ποιος σε εμποδιζει να πεις πως το x internet cafe στην πολη μου εχει το blog μου για homepage σε ολα τα pc και γι αυτο παιρνω τοσα κλικς απο εκει. Κουτοπονηρια φυσικα, δεν νομιζω πως ειναι τοσο απλα τα πραγματα, απλα το αναφερω σαν παραδειγμα.

Οσον αφορα το poker, μπορεις ανετα να το κανεις και στο ιδιο pc το συγκεκριμενο, τρεχοντας τον client κανονικα και παραλληλα τρεχοντας εναν ακομα client μεσα σε virtual machine (προφανως με αλλο username). Το pokersite σιγουρα βλεπει οτι τα 2 αυτα usernames ειναι στην ιδια ip με οτι συνεπαγεται αυτο.

Δημοσ.

Οποτε για να ειμαι συγουρος λεω σε 4-5 φιλαρακια να πατανε απο τα σπιτια τους καμια 30αρια φορεσ ο καθενας και ειμαστε .

Υ.Γ

Τελικα στο ποκερ ειχαν αλλαξει μασκα με οτι αυτο συνεπαγετε

Υ.Γ 2

Οποις ξερει κατι παραπανω ας πει

Δημοσ.

πολλα κλικ (500 που λες) απο MIA ip θα βαλει σε υποψια την Google.. τετοιες λαμογιες δεν πιανουν δυστηχως. μπορεις να το κανεις πιο διακριτικα. ο καθε φιλος σου κλικ απο το σπιτι του καθως και απο σπιτια αλλων φιλων, 2-3 κλικ την μερα..

Δημοσ.

Μπες σε ένα forum του εξωτερικού να δεις άπειρα θέματα από τυπάκια που κλαίγονται επειδή... τους banαρε η Google γι αυτό το λόγο.

Η Google δεν είναι καμιά θείτσα για να την κοροϊδέψεις τόσο εύκολα. Θα το καταλάβει ότι παίζουν fraudulent clicks, θα στα ακυρώσει και αν το συνεχίσεις θα σε banάρει πριν προφτάσεις να πεις κιχ.

:)

Δημοσ.

πολλα κλικ (500 που λες) απο MIA ip θα βαλει σε υποψια την Google.. τετοιες λαμογιες δεν πιανουν δυστηχως. μπορεις να το κανεις πιο διακριτικα. ο καθε φιλος σου κλικ απο το σπιτι του καθως και απο σπιτια αλλων φιλων, 2-3 κλικ την μερα..

Δεν λεω ντε και καλα 500 , και 300 μια στο τοσο απο 3-4 ατομα ειναι καλα βγαζεις περιπου 15 ευρω αρα αν το κανεις 4-5 φορες παιρνεις τουλαχιστον την χαμηλοτατη αμοιβη .

Για τα πολλα κλικ υπαρχει ναι μεν προβλημα αλλα παλι δεν ειναι ευκολο να σε κατηγορησουν , μπορει ας πουμε οτι καπιος ειναι αντιζηλος και το κανει εξεπιτιδες ειδικα αν η ip ειναι απο θεσσαλονικη και εσυ μενεις αθηνα τρεχα γυρευε .

• Moderators
Δημοσ.

Για τα πολλα κλικ υπαρχει ναι μεν προβλημα αλλα παλι δεν ειναι ευκολο να σε κατηγορησουν , μπορει ας πουμε οτι καπιος ειναι αντιζηλος και το κανει εξεπιτιδες ειδικα αν η ip ειναι απο θεσσαλονικη και εσυ μενεις αθηνα τρεχα γυρευε .

Δεν νομιζω πως θα κατσουν να σε κατηγορησουν, ποσο μαλλον αν "περναει" η συγκεκριμενη δικαιολογια. Αν εχουν προβλημα απλα θα στο κοψουν και στη συνεχεια θα πρεπει εσυ να αποδειξεις οτι δεν εκανες κατι μεμπτο.

Εν κατακλειδι, αποψη μου,μην σπαταλας φαια ουσια για το πως να κοροιδεψεις τη google, ξοδεψε την στην ευρεση θεματων/υπηρεσιων που θα τραβηξουν κοσμο στη σελιδα σου.

Δημοσ.

Εν κατακλειδι, αποψη μου,μην σπαταλας φαια ουσια για το πως να κοροιδεψεις τη google, ξοδεψε την στην ευρεση θεματων/υπηρεσιων που θα τραβηξουν κοσμο στη σελιδα σου.

Φιλε μου αυτο εννωειτε αφου ετσι και εξαλλου αυτο που κανω το γουσταρω .

Πλεον χαρι στο insomnia και καποια αλλα site εχω ανεβασει την επισκεψημοτητα και εχω φθασει τα 200 ατομα την ημερα , το θεμα ειναι πως 1-2 πατανε στα λινκ και αν οποτε αν θες να βγαζεις κατι ( οπως ειπα χαρτζιλικι ) ισος πρεπει λιγο να παρανομισεις ,

για ηλίθιους τους περνάς εκεί στη Google ?

πριν το καταλάβεις θα σου έχουν κλίσει το λογαριασμό

Τι να σου πω ισος εχεις δικιο στην τελικη τι ειχαμε τι χασαμε απο την αλλη ειδα οτι σημερα ανεβηκε το cpc απο 0,05 σε 0,15 αυτο δεν θεωριτε θετικο ???

Δημοσ.

Απο οτι ειδατε στο status εφαγα τελικα ban και το γαμοτο δεν ειναι οτι ειχα υπερβολικακα κλικ αλλα μεγαλο ποσοστο (γυρο στο 30% ) .

Τωρα αντε βρες το δικιο τεσπα δεν το μετανιωνω ουτε θεωρω παρολογο αυτο που εκανα ειχα σχετικα καλο κοσμο ειδικα τωρα τελευταια ( 260 επισκεψεις μ.ο ) και αφου δεν φιλοτιμηθηκε κανεις να πατησει τοσο καιρο ειπα να βαλω γνωστους μου .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...