poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 τελευταιο off topic.αμα το ξεπερασεις αυτο να δεις ποσα αλλα πραγματα πιο ωραια υπαρχουν να πανε τα λεφτα σου.αυτα απο ενα ατομο που ειχε πληρωσει το pc του παρα πολλα λεφτα.
washcloud Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Πωωω, όντως... Πως το κάνουν όμως, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω... E βασικά δεν είναι και time bombs οι δίσκοι (καταλαβαίνω νομίζω κι ελπίζω δηλαδή...) - είναι τρελλή σύμπτωση να σου κρασάρουν, ελάχιστα μόλις μετά τη λήξη της εγγύησης. Το σίγουρο (με βάση τη λογική που καταλαβαίνει τη λογική των εταιριών) είναι ότι οι εγγυήσεις δεν δίνονται "τυχαία", αλλά βάσει στατιστικών αντοχής προϊόντων κλπ... Σου λέει πχ η στατιστική ότι το failure rate σε δίσκους με τάδε components και δείνα ποιότητας κατασκευής είναι πχ γύρω στα 3 χρόνια, οπότε δίνεις αντίστοιχη εγγύηση. Κι όποιος απ' τους 2 κερδίσει το "στοίχημα". αν και δεν εχω κρατησει τοσο καιρο δισκο ενα Ups σωζει πολλους δισκους Προσωπική μου γνώμη πάντως Πουλ, είναι ότι τα γιούπις δεν κάνουν και πολλά για να "σώζουν" δίσκους...(και εδώ σηκώνει και διευκρίνιση : αν δεν έχει σταθεροποιητή τάσης μάλιστα, καθόλου δεν σώζει. Ο κόσμος ακούει "UPS=good πράμμα", και νομίζει ότι είναι πανάκεια, πάει παίρνει ένα φτηνό που είναι μόνο "μπαταρία", και.....). Όχι ότι είναι "κακό" ένα...καλό UPS, αλλά Άγιος-Σώστης δεν είναι. Κατά βάση οι δίσκοι ό,τι παθαίνουν, από "ποιότητα κατασκευής" το παθαίνουν, κι από την εγγενή τους ευπάθεια, ως εξαιρετικά λεπτοφτιαγμένες κατασκευές. ευτυχως ξεκολλησα αρκετα απο αυτα και ηρεμησα Χαχ, αν ήξερες "τί του λες" του mchl! (...εδώ το "timing" έχει να κάνει με άλλα πράγματα...) Πάντως λίγο off-topic την ημέρα την ανία κάνει πέρα! Σωστόστ! Πες τα ρε Μχλ!
poulinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 washcloud οταν λεω για Ups εννοω ups line interactive me avr.οχι battery backup.αν και για μενα προσωπικα οταν λεω ups εννοω apc μονο οχι Noname των 20 ευρω.
washcloud Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 ...έτσι, να το τονίζεις, γιατί "σκέτο UPS" δε λέει τίποτα (για την ακρίβεια μένει με λάθος εντυπώσεις κόσμος που δεν ξέρει).
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 ναι σωστος.οπως ειπα για μενα ups ειναι μονο τα apc και προσωπικα οταν ειχα tower ειχα παρει smart apc Ουτε καν τα κανονικα.απο εκει και περα ολα τα αλλα ειναι βλακειες των 10 ευρω που μερικα δεν εχουν καν avr ενω αλλα που εχουν ενα και το ιδιο.
washcloud Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Noname των 20 ευρω. βλακειες των 10 ευρω ...το επόμενο ποστ θα είναι για UPS που σε πληρώνουν κι όλας για να το πάρεις; (...βασικά δεν έχω ιδέα αν υπάρχουν σε τέτοιες τιμές - εγώ ήμουν της εντύπωσης πως και "ξεφτιλέ" ακόμα, κάτω από 50άρικο δεν παίζει...Ειδικά με 10€ νομίζω με το ζόρι μπαταρίες LR6 για φακό παίρνεις...) 1
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 ...το επόμενο ποστ θα είναι για UPS που σε πληρώνουν κι όλας για να το πάρεις; (...βασικά δεν έχω ιδέα αν υπάρχουν σε τέτοιες τιμές - εγώ ήμουν της εντύπωσης πως και "ξεφτιλέ" ακόμα, κάτω από 50άρικο δεν παίζει...Ειδικά με 10€ νομίζω με το ζόρι μπαταρίες LR6 για φακό παίρνεις...) ελα ρε συ σχημα λογου το 10 και 20 ευρω.αν και τα φτηνα Ups ναι να σε πληρωνουν ειναι για να τα παρεις και απλα να τα εχεις διαφημιστηκα παρα για δουλεια.τα πιο φτηνα ναι πρεπει να ειναι στα 50 και κατι.το apc δυστυχως το πιο φτηνο ΜΕ ΑVR ειναι πανω απο 100 .εχει και σειρα battery backup η αpc που ειναι σκετο μπαταρια βεβαια χωρις avr. APC BK500EI BACK UPS CS 500VA χωρις avr και μετα παμε me avr στα APC RS http://www.apc.com/products/family/index.cfm?id=349 και μετα κατηγορια smart apc smart http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.664105
kinitos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 να ρωτησω με το hdd sentinel εκανα ενα τεστ αλλα 1 δισκο δεν το βλεπει καθολου κανω κατι λαθος?
washcloud Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Τί εννοείς "έκανα τεστ - αλλά έναν δίσκο δεν τον βλέπει"; Εμένα με μπέρδεψες. ...Εννοείς ότι με το που μπαίνεις Win και ξεκινάς το HDS, δεν βλέπει ΚΑΘΟΛΟΥ τον δίσκο (στην "αρχική του οθόνη")...; Ή αφού τρέξεις ΚΑΠΟΙΟ από τα τεστ του σε αυτόν ή σε άλλο δίσκο, εξαφανίζεται ο "πρώτος"...;
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 η οτι βλεπει ενας απο τους πολλους δισκους που εχει πανω το μηχανημα?
kinitos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 απο 3 δισκους βλεπει στην αρχικη (αριστερα ) μονο 2 το 3ο δεν ... κανεις κατι για να μπορεσει να δει και αλλο δισκο?δεν βρηκα κατι
poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 μηπως αυτον τον δισκο δεν τον βλεπει καθολου το μηχανημα σου?τη μαρκα ειναι?με τα diagnostics της ιδιας της εταιρειας τον βλεπει?
kinitos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 παιζει κανονικα ειναι seagate 1tb και τωρα ειδα οτι χαθηκε και ενας ακομα western digital 2tb παιζει μηπως οτι ειναι εκδοση portable? στο συστημα παιζουν κανονικα.
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 κανονικα δεν θα επρεπε να εχεις θεμα και ας ειναι Portable.απο την αλλη δεν ξερω αν ειναι ψιλοτελευταια εκδοση η οχι.δοκιμασε να χρησιμοποιησεις καμια αλλη.υπαρχουν παντα βεβαια και τα disk manager της εκαστοτε εταιρειας για να δεις τι γινεται με τον δισκο σου και να κανεις και τεστ και να δεις και το smart.
AccountSaver Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 καλησπέρα και απο εμένα, Είχα ένα Laptop το οποίο , είχε ένα τέτοιο θέμα ο σκληρός το αντικαταστήσαμε,και τώρα μου έμεινε αυτός ο σκληρός πήγα πήρα σήμερα μια εξωτερική θήκη 2.5 " με 9,4 ευρώ,και το έκανα εξωτερικό σκληρό. Ξεκίνησα το HDD Low Level , πρόγραμμα , που έχετε βάλει εδώ να το κάνει Format, καθώς μου έβγαλε και εμένα τα reallocated Sector Count. ιδού οι ερωτήσεις μου . 1. Πως μπορώ να βελτιώσω η να το καθαρίσω όσο μπορώ και να λειτουργεί ? 2. Μπορώ να το χρησιμοποιώ ως σκληρό που , θα κάνω φορμάτ θα μεταφέρω αρχεία,κτλ. και να τα ξεπερνάω ,για είναι επίφοβο ? Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα