daniel's_saving_grace Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 πιστεύω ότι το σημαντικότερο πρόβλημα που έχω με το mac είναι το ποντίκι που είναι τραγικά αργό) Μπορείς να μας το εξηγήσεις λίγο αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Είναι καθαρά θέμα συνήθειας. Νομίζω πως όλοι το έχουν όταν απο win πανε σε ΌΤΙ ΑΛΛΟ os.. (mac os, linux, *bsd) Απλά στα win παει πιο γρήγορα απο όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Υπάρχουν πάρα πολλά εργαλεία για να αλλάξεις τη συμπεριφορά του mouse στο mac os όπως πχ αυτό: http://www.usboverdrive.com/USBOverdrive/Information.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μπορείς να μας το εξηγήσεις λίγο αυτό; Έχω πάρει έναν iMac ο οποίος είχε μέσα το magic mouse. Στις ρυθμίσεις ταχύτητας του mouse το έχω πάει στο πιο γρήγορο και πάει απλά κανονικά. Μια μέρα που δεν είχα μπαταρια έβαλα ένα άλλο (non apple) mouse πάνω και απλά πήγαινε πετώντας. Με βλέπω σύντομα να το αλλάζω αυτό το magic mouse (αν και με έχουν βολέψει τα υπόλοιπα που έχει) για να μπορώ να κάνω πιο γρήγορα δουλειά. Υπάρχουν πάρα πολλά εργαλεία για να αλλάξεις τη συμπεριφορά του mouse στο mac os όπως πχ αυτό: Όπως βλέπεις πιο πάνω στο post το πρόβλημα έιναι με το magic mouse. Με κανονικό mouse μια χαρά παίζει αλλά θα το έχω υπόψη μου το Link. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Χρειάζεσαι αυτό το δωρεάν πρόγραμμα: http://magicprefs.com/ Πέρα του ότι έχει πολλές επιλογές για gestures, μπορεί έως και να τριπλασιάσει την ταχύτητά του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ευχαριστώ. Θα το κοιτάξω σήμερα το βράδυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 τώρα μόλις έβαλα το magic prefs. πααααρα πολύ καλό! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Νέα αναβάθμιση 14.1.2 info Όλα "κανονικά" και με αυτήν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Κυκλοφόρησε (επιτέλους) η νέα έκδοση 6.7 του Mathtype που έχει πλήρη συμβατότητα με Office 2011. Πολύ σημαντικό για όσους γράφουν κείμενα με εξισώσεις στο Word. http://www.dessci.com/en/products/MathType_Mac/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Αυτό και αν είναι νέο !!!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.