Προς το περιεχόμενο

Microsoft Office 2011 for Mac Service Pack 1

Thresher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αξίζει ?

Τι διαφορετικό έχει?

ΥΓ ( offtopic) : Για να χρησιμοποιήσω το Time Machine πρέπει να έχω Time Capsule?

Λύνει ορισμένα bugs (προβλήματα) που έχει το πρόγραμμα. Δεν αναβαθμίζει κάτι λειτουργικό.

ΥΓ. Όχι. Έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από ότι φαίνεται, λύνει ένα πολύ σπαστικό bug (που είχε αναφερθεί και εδώ). Αν πάταγες τόνο και μετά σύμφωνο αντί για φωνήεν, το word αποσυντονιζόταν πλήρως και εμφάνιζε χαρακτήρες ό,τι να'ναι. B)

Ευτυχώς που το φτιάξανε γιατί όντως ήταν πολύ εκνευριστικό.

Από ότι φαίνεται, λύνει ένα πολύ σπαστικό bug (που είχε αναφερθεί και εδώ). Αν πάταγες τόνο και μετά σύμφωνο αντί για φωνήεν, το word αποσυντονιζόταν πλήρως και εμφάνιζε χαρακτήρες ό,τι να'ναι. B)

Καλό νέο που το έφτιαξαν αυτό με τους τόνους, αλλά δυστυχώς το παιχνίδι Office για Mac έχει πλέον χαθεί. Το 2011 που υποτίθεται θα ήταν εφάμιλλο της έκδοσης για Win, τελικά ήταν εφάμιλλο ενός τεράστιου Fail.

Thanx 4 the tip πάντως, κατεβάζω τώρα.

+1 daniel's_saving_grace

και δυστυχώς για όσους ανταλλάζουν αρχεία με windows office χρήστες το office for mac είναι μονόδρομος....

και ένα δεύτερο δυστυχώς για μένα που ανήκω σε αυτήν την κατηγορία :) Δουλεύω ταυτόχρονα με mac και pc και για office ούτε που το σκέφτομαι να ανοίξω το mac.

εμένα ακόμα δε με έχει βολέψει το mac για να δουλεύω office. ακόμα και η τελευταία έκδοση του μου μοιάζει σαν office που είναι δύο εκδόσεις πίσω (αν και πιστεύω ότι το σημαντικότερο πρόβλημα που έχω με το mac είναι το ποντίκι που είναι τραγικά αργό).

Τη νέα έκδοση την έχω βάλει και μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα (όσο την έχω δουλέψει)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...