Odious Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Γεια χαρά παίδες.Θέλω τη βοηθειά σας.Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής:Καθώς έπαιζα το Braid στο laptop,βγήκε το jack του φορτιστή,δε το πηρα πρέφα και εκλεισε,καθως η μπαταρία ειναι ψιλοδιακοσμητική. Απο κει και πέρα,με το που μπαινω στα Χ,μπερδευονται ορισμένα πληκτρα και φαινονται σαν αριθμοι,κάθε φορά.Μονο μέσα στα Χ γιατι το login το κανει κανονικα και το pass περιέχει μερικα απο τα "αριθμογραμματα". Έχω debian squeeze με gnome. Αυτά.Ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 num lock? τα γράμματα που μπερδεύονται είναι στην δεξιά πλευρά του πληκτρολογίου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Απο τις ρυθμισεις του πληκτρολογιου στο gnome οριζεις την κατασταση του numlock με το που θα γινει login. Δες αυτο πρωτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odious Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Άμα είσαι ψαράς είναι αλλίως...Ευχαριστώ για το χρόνο σας και το χρόνο ψαξίματος που μου γλυτώσατε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.