Προς το περιεχόμενο

Αποτυχημένο BIOS flash σε 6950

Greek_Tornado

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

920 core και 1380 μνήμη... Απ'ότι φαίνεται δεν πάει παραπάνω η μνήμη δυστυχώς:-( αλλά στο core δεν έχω δώσει voltage και μάλλον πάει κι άλλο (με default 1,1 volt πάντα). Πόση ώρα furmark πρέπει να αντέχει και τι θερμοκρασία θεωρείται safe για τον Cayman;

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Περίπου κανα μισάωρο πρέπει να το αφήσεις και να παρατηρείς και τις θερμοκρασίες σου.

Πρέπει να μείνεις κάπου στους 85 βαθμούς max για να είσαι ΟΚ.

Αλλα και πάλι το overclock ίσως να είναι λίγο περιττό σε μιά τέτοια κάρτα...

Δημοσ.

Αν και είμαι σ'αυτούς που πιστεύουν ότι το Furmark παραείναι ζόρι για τις κάρτες και δεν είναι ρεαλιστικό, θα δοκιμάσω κανα μισάωρο αλλά την ακούω να σφυρίζει (αυτό το ηλεκτρονικό σφύριγμα που κάνουν τα πηνία, όχι τον ανεμιστήρα) και τη λυπάμαι.

Δημοσ.

Το σφύριγμα είναι νορμάλ. Δεν ζορίζει τη κάρτα.

Αν δεν σου αρέσει να την ψήσεις για μισή ώρα, βάλτην απλώς να δείς σε τί θερμοκρασία θα σταθεροποιηθεί με το furmark και δεν θα ανεβαίνει άλλο.

Αν είσαι κάτω από τους 85 ( με προτιμότερο τους 80) είσαι μιά χαρά.

Την σταθερότητα της κάρτας μπορείς να την δείς και παίζοντας παιχνίδια στη τελική.

Δημοσ.

Αν αφήσω το fan control στο auto δουλεύει στο 71% και κρατάει 80 βαθμούς, αν το βάλω στο τέρμα κρατάει 73 με 74. Να τουλάχιστο και τα καλά με τις non-reference υλοποιήσεις, έχουν μαμάτες ψύκτρες :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν νομίζω να χρειάζεται να δουλεύεις το ανεμιστήρι στο τέρμα. 80 είναι μία χαρά.

Την ίδια κάρτα έχω Χ2 (Crossfire) και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Αλλά δεν νομίζω να χρειάζεσαι το overclock.

Ποιό μεγάλη πιθανότητα θα έχεις τα frames να καθορίζονται από τον επεξεργαστή παρά από τη κάρτα.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να χρειάζεται να δουλεύεις το ανεμιστήρι στο τέρμα. 80 είναι μία χαρά.

Την ίδια κάρτα έχω Χ2 (Crossfire) και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Αλλά δεν νομίζω να χρειάζεσαι το overclock.

Ποιό μεγάλη πιθανότητα θα έχεις τα frames να καθορίζονται από τον επεξεργαστή παρά από τη κάρτα.

δωσε ενα unigine heaven 2.5 με 8ΑΑ να δω λιγο σκορ αν μπορεις!

Δημοσ.

Μόλις έτρεξα το benchmark.

Heaven 2.5 με 8ΑΑ και Tessellation normal έχω:

FPS: 78.0

Score: 1966

Με tessellation Extreme έχω:

FPS 51.6

Score: 1299

To σύστημά μου το έχω στην υπογραφή.

Δημοσ.

Κάποιο λάθος κάνεις φίλε μου....... :confused:

Για να έχεις 78.0 fps πρέπει να είσαι με τρεις καρτουλες, εσύ με 2 πως γινεται??????

Αν σκεφτείς οτι μια 6970 βγάζει 28 fps(1920χ1080), πόσο μάλλον η 6950....(σε τι ανάλυση το τρεχεις?)

Αν μπορείς ανέβασε και φώτο!!!! B)

Δημοσ.

Μια χαρα λοιπον :-) , Στην αναλυση που εισαι τοτε τα fps ειναι φυσιολογικα!!!!!!

@ColdFusion, να ενα unigine heaven 2.5 με 8ΑΑ μετα απο επιτυχη μεταβαση σε 6970 :)

heaven.th.png

Δημοσ.

Δε με περιορίζει το CPU γιατί εγώ θέλω να χώνω supersampling AA στο Flight Simulator, που βγήκε το 2004.... Και παρόλα αυτά με το ζόρι κρατάει 25 fps αν μπω σε σύννεφα... Οπότε θέλει και overclock και 6970 καλά θα ταν.

Δημοσ.

Δε με περιορίζει το CPU γιατί εγώ θέλω να χώνω supersampling AA στο Flight Simulator, που βγήκε το 2004.... Και παρόλα αυτά με το ζόρι κρατάει 25 fps αν μπω σε σύννεφα... Οπότε θέλει και overclock και 6970 καλά θα ταν.

Δεν το γνωριζω το game αλλα για ειναι τοσο παλιο(2004) δεν νομιζω να φταιει η καρτα. Μαλλον ειναι θεμα οδηγων(υποστηριξη του παιχνιδιου)!

Δημοσ.

Είναι μεγάλη ιστορία το Flight Simulator 2004 και ακόμη μεγαλύτερη το FS X... Γενικά το optimization για σημερινό hardware είναι ανύπαρκτο, αλλά από την άλλη αν ασχολείσαι σοβαρά μ'αυτό κάνεις και τις επιλογές σου σε κάρτες γραφικών, τέλος πάντων είμαστε off topic για το bios flash.

Δημοσ.

To πρώτο τέστ ήταν με tessellation normal. Το δεύτερο με extreme.

Στο 3Dmark11 έχω 8300.

Η ανάλυση είναι 1360Χ768 ( 720p LCD TV )

ηθελα να δω το crossfire scaling των 6950 σε 1920Χ1980 αλλα δεν πειραζει .... ....

Μια χαρα λοιπον :-) , Στην αναλυση που εισαι τοτε τα fps ειναι φυσιολογικα!!!!!!

@ColdFusion, να ενα unigine heaven 2.5 με 8ΑΑ μετα απο επιτυχη μεταβαση σε 6970 :)

heaven.th.png

τοσο βγαζει και σε μενα(880/1375) με catalyst 11,4

post-133420-0-07678500-1302714081_thumb.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...