Προς το περιεχόμενο

Γνωρίζεις τον Μίλαν Προσκαίρο ; , πες το , μάθε

newbook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

12-4-2011 . Γνωρίζει κάποιος τον Μίλαν Προσκαίρο ; , τι ρόλο παίζει ή τι συμβαίνει με αυτόν τον τύπο ; . Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει . Οι φήμες μεταξύ των εργαζομένων σε μία γνωστή (με τις μικρότερες πωλήσεις)Αμερικάνικη εφημερίδα αναφέρουν γι αυτόν ότι ο θάνατος της πρωτότοκης κόρης του , τον τρέλανε . Κάποιοι λένε ότι εγκατέλειψε την καριέρα του ως καρδιοχειρουργός και περιπλανιέται σε διάφορα σημεία του κόσμου . Εσείς προτείνω να προσθέσετε ότι φήμες αντιλαμβάνεστε και συνεχίζουμε ...

Δημοσ.

Ο Μίλαν Προσκαίρο είναι εξάδελφος του Ίντερ Παρόντικο. Κατάγονταν και οι δύο από τα περίχωρα του Μιλάνου (για την ακριβεια η μάνα του κι η μάνα του πλέναν στον ιδιο ήλιο. )

Φήμες λένε ότι έκανε ένα καλοκαίρι σερβιτόρος στην Κρήτη όπου και ο θυμόσοφος λαός του αφιέρωσε την παρακάτω μπαλάντα:

"Τη γλάστρα που θα δεις δεξιά την σκάλα ότε ανεβαίνεις,

θα την εδεις αριστερά όταν την κατεβαίνεις"

(BTW έχω καταλάβει τι παίζει αλλά το θέμα έχει πάρει άλλη τροπή)

Δημοσ.

Ο Μίλαν Προσκαίρο είναι εξάδελφος του Ίντερ Παρόντικο. Κατάγονταν και οι δύο από τα περίχωρα του Μιλάνου (για την ακριβεια η μάνα του κι η μάνα του πλέναν στον ιδιο ήλιο. )

Φήμες λένε ότι έκανε ένα καλοκαίρι σερβιτόρος στην Κρήτη όπου και ο θυμόσοφος λαός του αφιέρωσε την παρακάτω μπαλάντα:

"Τη γλάστρα που θα δεις δεξιά την σκάλα ότε ανεβαίνεις,

θα την εδεις αριστερά όταν την κατεβαίνεις"

(BTW έχω καταλάβει τι παίζει αλλά το θέμα έχει πάρει άλλη τροπή)

Είσαι ο άνθρωπος μου.

απ'οτι καταλαβα σε αλλο φορουμ ο τυπος γραφει βιβλιο και το κανει σε στυλ "πειτε μου τι σας αρεσει να γραψω μετα"

Και 'συ. Μάλλον έχεις δίκιο. =ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...