newbook Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 12-4-2011 . Γνωρίζει κάποιος τον Μίλαν Προσκαίρο ; , τι ρόλο παίζει ή τι συμβαίνει με αυτόν τον τύπο ; . Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει . Οι φήμες μεταξύ των εργαζομένων σε μία γνωστή (με τις μικρότερες πωλήσεις)Αμερικάνικη εφημερίδα αναφέρουν γι αυτόν ότι ο θάνατος της πρωτότοκης κόρης του , τον τρέλανε . Κάποιοι λένε ότι εγκατέλειψε την καριέρα του ως καρδιοχειρουργός και περιπλανιέται σε διάφορα σημεία του κόσμου . Εσείς προτείνω να προσθέσετε ότι φήμες αντιλαμβάνεστε και συνεχίζουμε ...
ravend Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 και σε άλλο φορουμ υπήρξε τέτοιο πόστ και πραγματικά δεν βγάζω άκρη!
sheik Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ρε newbook εξηγησε λιγο τι εννοεις, μηπως και εχει ενδιαφερον
gamanos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Ο Μίλαν Προσκαίρο είναι εξάδελφος του Ίντερ Παρόντικο. Κατάγονταν και οι δύο από τα περίχωρα του Μιλάνου (για την ακριβεια η μάνα του κι η μάνα του πλέναν στον ιδιο ήλιο. ) Φήμες λένε ότι έκανε ένα καλοκαίρι σερβιτόρος στην Κρήτη όπου και ο θυμόσοφος λαός του αφιέρωσε την παρακάτω μπαλάντα: "Τη γλάστρα που θα δεις δεξιά την σκάλα ότε ανεβαίνεις, θα την εδεις αριστερά όταν την κατεβαίνεις" (BTW έχω καταλάβει τι παίζει αλλά το θέμα έχει πάρει άλλη τροπή)
Dropsreef Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Ας μην βιαζόμαστε ίσως να είναι πρόσκαιρη η εξαφάνιση του Προσκαίρο
pournaras Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μιλαν - Προσκαιρο 2 - 0 Ποσο ειχε παει ο πρωτος αγωνας;
Pantelwolf Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 απ'οτι καταλαβα σε αλλο φορουμ ο τυπος γραφει βιβλιο και το κανει σε στυλ "πειτε μου τι σας αρεσει να γραψω μετα"
nikos21aek Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Παιχνίδι είναι παιδιά.Λέει ο ένας τη μούφα του συνεχίζει ο άλλος,συνεχίζει ο άλλος κτλ κτλ
slygeo87 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Ο Μίλαν Προσκαίρο είναι εξάδελφος του Ίντερ Παρόντικο. Κατάγονταν και οι δύο από τα περίχωρα του Μιλάνου (για την ακριβεια η μάνα του κι η μάνα του πλέναν στον ιδιο ήλιο. ) Φήμες λένε ότι έκανε ένα καλοκαίρι σερβιτόρος στην Κρήτη όπου και ο θυμόσοφος λαός του αφιέρωσε την παρακάτω μπαλάντα: "Τη γλάστρα που θα δεις δεξιά την σκάλα ότε ανεβαίνεις, θα την εδεις αριστερά όταν την κατεβαίνεις" (BTW έχω καταλάβει τι παίζει αλλά το θέμα έχει πάρει άλλη τροπή) Είσαι ο άνθρωπος μου. απ'οτι καταλαβα σε αλλο φορουμ ο τυπος γραφει βιβλιο και το κανει σε στυλ "πειτε μου τι σας αρεσει να γραψω μετα" Και 'συ. Μάλλον έχεις δίκιο. =ρ
insomniaK Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 O OTE στην Κρήτη, γιατί έχει γλάστρες στις σκάλες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.