Προς το περιεχόμενο

προβλημα με pc

terry26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν ανοιγω το pc ακουω επαναλαμβανομενο και παρατεταμενο beep και τελικα δε κανει μπουτ...προφανως ειναι λογω ram αλλα τα 2 sticks που εχει πανω το pc τα δοκιμασα σε αλλο και δουλευε...παιζει να εχει προβλημα το socket της ram?

Δημοσ.

Μπορεί να είναι και κάρτα γραφικών πχ. Ανάλογα τα beep που ακούς. Πόσα είναι και με τι συχνότητα;

Εχεις ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ή όχι; Δοκίμασες άλλες υποδοχές για τις μνήμες;

Το πρόβλημα το εμφάνισε στο ξαφνικό;

Δημοσ.

ο υπολογιστης ειναι ενος φιλου και μ ειπε οτι εβαλε αναποδα τις ram και τις ζορισε...ακουω αρκετα beep(7-8 de θυμαμαι) αλλα παρατεταμενα....επισης εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους με τις μνημες αν και εχει 2 υποδοχες...δεν εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων...

Δημοσ.

ο υπολογιστης ειναι ενος φιλου και μ ειπε οτι εβαλε αναποδα τις ram και τις ζορισε...ακουω αρκετα beep(7-8 de θυμαμαι) αλλα παρατεταμενα....επισης εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους με τις μνημες αν και εχει 2 υποδοχες...δεν εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων...

Πες στο φίλο σου ότι με το ζόρι δουλειά δε γίνεται...

Δοκίμασε με ένα τσιπάκι ραμ να τον ξεκινήσεις. Καλού κακού ξεκούμπωσε την κάρτα γραφικών και ξαναβάλε την. Αν έχει έξτρα τροφοδοσία βγάλε το καλώδιο και ξαναβάλε το. Επίσης πρόσεξε τις υποδοχές των μνημών μήπως έχουν στραπατσαριστεί. Αν τις έβαλε ανάποδα δεν θα κουμπώσανε σίγουρα. Λογικά αν έκανε ζημιά θα την έκανε στα τσιπάκια μνήμης (λες όμως ότι σε άλλο pc δουλεύουν)αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει κάνει κάποιος που δεν έχει ιδέα και απλά πειραματίζεται.

Δημοσ.

μιλαμε για ddr μνημες και σιγουρα δεν θα κουμπωσαν...ναι οι μνημες οπως σ ειπα δουλεουν σε αλλο pc και γι αυτο υπεθεσα οτι οι υποδοχες εχουν το προβλημα...οταν λες με ενα τσιπακι ραμ να το ξεκινησςω τι εννοεις?

α και ευχαριστω για τις απαντησεις...

Δημοσ.

Εννοώ αφού όπως λες έχει δύο υποδοχές. Βάλε το ένα τσιπάκι στην υποδοχή 1 και πάτα το Power για να ανοίξει. Αν ακούσεις beep και πάλι, Βγάλε ρεύμα, πάτα το power button μερικές φορές να αποφορτίσει και βγάλε το τσιπάκι από την υποδοχή 1, βάλε το στην υποδοχή 2 και δοκίμασε να τον ξεκινήσεις και πάλι.

Δημοσ.

το εχω κανει...το εκανα και με τις 2 μαζι και με τη καθε μια ξεχωριστα αλλα τιποτα...εκανα ολους του δυνατους συνδιασμους...λες να δοκιμασω και με αλλη καρτα γραφικων?

Δημοσ.

η cpu παταει κανονικα...εχω τη λιστα με τα beep codes και μαλλον ειναι προβλημα ram(*Συνεχόμενα beeps διαρκείας - DRAM error)...να ψαχτω κ αλλο λες Η να αλλαξω μητρικη να ησυχασω??

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιο bios έχει για να σου πω τι σημαίνουν τα beeps. Εξάλλου δεν τα προσδιόρισες κιόλας. Καλά θα κάνεις να κοιτάξεις καλά τις συνδέσεις σου, να αλλάξεις gpu αφού έχεις τη δυνατότητα και να αποκλείσεις όλα τα ενδεχόμενα πριν πεις στο φίλο ότι πάει για άλλη Mobo. Προσδιόρισε ακριβώς τα beep, και δες στον ανάλογο πίνακα που σου έδωσα ΓΙΑΤΙ μουρμουρίζει το Pc.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...