Προς το περιεχόμενο

Dragon’s Dogma (PS3, XBOX 360)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Capcom’s Dragon’s Dogma getting medieval in early 2012

Capcom announced Dragon’s Dogma at Captivate last week, and the open-world, action-RPG puts players in a fantasy setting where a dragon has descended upon a village to steal the chosen one’s heart.

The game is under direction from DMC alumni Hideaki Itsuna and Resident Evil 4 producer Hiroyuki Kobayashi. Itsuna told us last week that this game has the largest development team than any other project at Capcom – but more on that later this week.

Dragon’s Dogma is slated for an early 2012 release on PS3 and Xbox 360.

http://www.youtube.com/watch?v=w9qbLBlTr4o

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

This coming Monday, April 16 at Noon Pacific/3PM Eastern, GameTrailers will present a very special GT/Live with Capcom’s upcoming action/RPG, Dragon’s Dogma.

νετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το παιχνιδι φενεται να εχει σιγουρα αρκετα φοντα για να γινει κατι επικο. Εννοειται οτι θα περιμενουμε την Ultimate super smash Dragons Dogma year edition πριν κανουμε οποιαδηποτε κινηση αγορας (δεδομενου οτι το παιχνιδι θα ειναι καλο παντα ετσι?).

Δημοσ.

Σε εμένα πάντως δεν άρεσε σχεδόν καθόλου κυρίως από άποψη γραφικών (παίζοντας σε ps3) απο το demo πάντα.

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=ifvkzq9CM1k&feature=player_embedded

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ρε γαμωτο μια τέτοια παιχνιδάρα να μην έχει co-op? Αφού φωνάζει από μακριά ότι μπορεί να έχει άνετα co-op!! Πάντως από την αρχή μου είχε τραβήξει την προσοχή παρόλο που δεν μου αρέσουν τα RPG. Θα το παίξω σίγουρα!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...