nikos2617 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Καλησπέρα παιδιά.Ειμαι καινούργιος χρήστης και να με συγχωρέτε εκ των προτέρων εαν διάλεξα λάθος μερος για να ζητήσω πληροφορίες. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα πολυμηχάνημα(εκτυπωτής-scanner-fax) για την δούλεια μου.ΚΥΡΊΩς για εκτυπώσεις εγγραφων απο τον υπολογιστή αλλα και σκαναρισμα απο βιβλια η δικές μου σημειωσεις για εκτύπωση.Μπορώ να διαθέσω 150-200 ευρω.Ευχαριστω απο τωρα για καθε πληροφορια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikelamar Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Προτείνω ΗΡ, υπάρχουν ένα σωρό μοντέλα σίγουρα θα βρεις κάποιο να σε ικανοποιεί max 150€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 η Hp βγαζει αρκετα οπως ειπε ο φιλος πιο πανω.μοναδικο μειονεκτημα και πλεονεκτημα ταυτοχρονα ειναι οτι τα μελανια ειναι με την κεφαλη πανω οποτε ειναι λιγο πιο ακριβα απο τους αλλους εκτυπωτες που οι κεφαλες ειναι στον εκτυπωτη αλλα απο την αλλη αμα στους αλλους χαλασουν οι κεφαλες το πας για πεταμα.οποτε και εγω + 1 για Hp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.