redLizard Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 http://www.humblebundle.com/ http://www.youtube.com/watch?v=ZaM6LHC_uXA Άνοιξε και μας περιμένει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Το τσίμπησα με τι μία, μου φαίνεται ότι αυτό το Humble βγήκε πολύ κοντά με το προηγούμενο. Ελπίζω να καθιερώσουν ένα σταθερά συχνό release. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Το trine πως παίζει σε linux μέσω wine? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Γιατί να το παίξεις μέσω wine; Πάντως για τρίτη φορά μένω απόλυτα ικανοποιημένος για τα λεφτά που έδωσα, και έχω αει άσχημο κόλλημα με το trine! Τα άλλα δεν έχω προλάβει να τα δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redLizard Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Αυτό που περιμένω με αγωνία είναι να δω ποιό παιχτρόνι θα πάρει τα sources του Trine και θα μετατρέψει το co-op από local-only με gamepads σε online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Το trine πως παίζει σε linux μέσω wine? Στο official site όντως δε γράφει για έκδοση σε linux. Αν το αγοράσεις έχει αρχείο .run όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Τα τίμησα και εγώ για τρίτη φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redLizard Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Ναι τα σπάει το Trine! Όχι μόνο παίζει σε Linux αλλά δίνουν και 2 builds, ένα για 32bit σύστημα και ένα για 64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.