Προς το περιεχόμενο

Λαδια,γρασσα στα χερια...

Ntinaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλο χρυσό και άγιο το wd-40 αλλα όπως αναφέρει και στο MSDS του:

POTENTIAL HEALTH EFFECTS:

SKIN: Prolonged and/or repeated contact may produce mild irritation and defatting with possible dermatitis.

και σαν Μ.Α.Π προτείνει:

Skin Protection: Avoid prolonged skin contact. Chemical resistant gloves recommended for operations where skin

contact is likely, για Normal Consumer Use

και:

Wear chemical resistant gloves, για Bulk Processing or Workplace.

http://www.wd40company.com/files/pdf/msds-wd447382569.pdf

όπως πρότεινα και σε προηγούμενο post δεν είναι ανάγκη να καταφύγεις σε χημικά όταν υπάρχουν καλύτερες λύσεις για το πρόβλημα :)

Δημοσ.

καλο χρυσό και άγιο το wd-40 αλλα όπως αναφέρει και στο MSDS του:

POTENTIAL HEALTH EFFECTS:

SKIN: Prolonged and/or repeated contact may produce mild irritation and defatting with possible dermatitis.

και σαν Μ.Α.Π προτείνει:

Skin Protection: Avoid prolonged skin contact. Chemical resistant gloves recommended for operations where skin

contact is likely, για Normal Consumer Use

και:

Wear chemical resistant gloves, για Bulk Processing or Workplace.

http://www.wd40company.com/files/pdf/msds-wd447382569.pdf

όπως πρότεινα και σε προηγούμενο post δεν είναι ανάγκη να καταφύγεις σε χημικά όταν υπάρχουν καλύτερες λύσεις για το πρόβλημα :)

Όλα τα precautions κ τα συναφή αφορούν PROLONGED use.

Μην κάνετε σαν υστερικοί. Plz.

Δημοσ.

Ρε παιδιά στο στρατό τα γράσσα με τι τα καθαρίζαμε; Διαλυτικό; Το λέω αυτό γιατί το έκανα πολλές φορές για να τα καθαρίσω και δεν προέκυψε κάποιο προβγγοηαγηαπδλβπατβα.

Δημοσ.

Όλα τα precautions κ τα συναφή αφορούν PROLONGED use.

Μην κάνετε σαν υστερικοί. Plz.

Prolonged and/or repeated

δεν ξέρω τι δουλειά κάνει ο ντιναρας και κάθε ποτε και για ποσο έρχεται σε επαφή με λάδια γράσα κλπ και κάθε ποτε θέλει να καθαρίζει τα χερια του, έθεσε ένα ερώτημα και προσπάθησα να απαντήσω με τις γνώσεις που έχω στο θέμα ποια πιστεύω ότι είναι η βέλτιστη λύση προτείνοντας, τεκμηριώνοντας και παραθέτοντας στοιχεια!

τώρα τι ακολουθεί ο καθένας και κατά ποσο παίρνει στα σοβαρά αυτά που λέω/λέμε και που νομίζει ότι αρχίζει η υπερβολή είναι δικό του θέμα!

δεν είναι θέμα υστερίας είναι τι μετρα πιστεύει ότι μπορεί να πάρει κάποιος για την ασφάλεια της υγείας του και δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν έτοιμες δοκιμασμένες λύσεις.

δεν είναι ανάγκη να καταφύγεις σε χημικά όταν υπάρχουν καλύτερες λύσεις

αν από την άλλη θέλει κάποιος να βάφει τα κάγκελα του σπιτιού του και μετά να καθαρίζει τα χερια του με διαλυτικό, no prob!

no offence, να βοηθησω ήθελα, αν φάνηκα κάπως συγγνώμη.

Φιλικά

Δημοσ.

δοκιμασα το wd40 και οχι μονο δεν εφυγε η βρωμα,αλλα για μιση ωρα δε μπορουσα να πιασω τιποτα μετα... :-(

Δημοσ.

Ανακάτεψε απορρυπαντικό σκόνη ρούχων με υγρό σαπούνι πιάτων τύπου fairy πχ. Τρίψε πρώτα καλά με σαπούνι σκέτο και μετά άρχισε να ρίχνεις νερό

Ότι πιο αποτελεσματικό έχω δοκιμάσει

Δημοσ.

Μικρός θυμάμαι, είχε ο πατέρας μου σε ένα δοχείο ένα καθαριστικό που θύμιζε γράσο.

Βάζαμε λίγο στο χέρι, το τρίβαμε, χωρίς νερό χωρίς πανί κλπ, και εξαφανιζόντουσαν οι μουντζούρες.

Εννοείται πως οποιαδήποτε εργασία στο αυτοκίνητο, ακόμα και πλύσιμο, καλό είναι να γίνεται με γάντια.

Και στα νύχια, κόψιμο, για να αποφεύγονται τα ατυχήματα.

Δημοσ.

Το απλούστερο είναι να αγοράσεις ειδικό καθαριστικό χεριών.

Ένας φίλος μου μηχανικός μοτό, φέρνει απ 'την Ιταλία ένα που λέγεται "jet". Καθαρίζει τα πάντα και αφαιρεί νεκρά κύτταρα χωρίς τρίψιμο. Σα να πλένεις απλώς τα χέρια σου. Αμφιβάλλω αν θα το βρεις εδώ, αλλά υπάρχουν πολλά παρόμοια προϊόντα, π.χ. αυτό και αυτά.

Ρώτα σε μαγαζιά με εργαλεία.

edit: Η κλασσική λύση είναι η παλιομοδίτικη αλοιφή που ανέφερε ο αποπάνω, αλλά σήμερα υπάρχουν και καλύτερα καθαριστικά.

Δημοσ.

Βάζαμε λίγο στο χέρι, το τρίβαμε, χωρίς νερό χωρίς πανί κλπ, και εξαφανιζόντουσαν οι μουντζούρες.

Εννοείται πως οποιαδήποτε εργασία στο αυτοκίνητο, ακόμα και πλύσιμο, καλό είναι να γίνεται με γάντια.

Το απλούστερο είναι να αγοράσεις ειδικό καθαριστικό χεριών.

σήμερα υπάρχουν και καλύτερα καθαριστικά.

ευτυχώς που τα λέτε και εσείς γιατί διάβαζα αυτά που έγγραφα, διάβαζα και μερικά από τα υπόλοιπα και νόμιζα ότι εγώ έχω αρχίσει να παραξενεύω...!

ήμουν ένα βήμα πριν προτείνω καθάρισμα με υδροαμμοβολή! :D ;)

Δημοσ.

σουαζ δικε μου.

Και δερμα αααντε γεια! ¨

Kοιτα... αν δεν ειναι τιποτα τρελες ποσοτητες μωρομαντηλα... ναι ναι μωρομαντηλα.. εχω καθαρισει απο τα χερια μου μελανι εκτυπωτη με αυτα και φυσικα και γρασσα/λαδια κλπ που εχουν σχεση με τη λυπανση ενος ποδηλατου (μιας κ αμαξι δεν εχω ακομα.. )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...