randy1989 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Documentary - Moon Landing Hoax - Conspiracy Theory - part (1) εως (5) στο youtube. Και τα λένε οι ίδιοι αμερικάνοι για τις δικές τους αποστολές... Κινηματογραφικές φτηνοπαραγωγές με τους αστροναύτες να εχουν απο πίσω τον ήλιο και να είναι φούλ φωτισμένοι απο μπροστά... Σκιές στις πέτρες να σκάνε προς 3 διαφορετικές κατευθύνσεις κτλ κτλ. Ψεύτικες στολές πολύ light για την ποσότητα ακτινοβολίας και κίνηση slowmotion χ 4 στην πραγματικότητα οι "αστροναύτες" ηθοποιοι τρέχαν σε κανονική κίνηση. Δες το να σου ανοίξουν τα μάτια. Μα καλά δε σου κάνει εντύπωση που στείλαν και καλά άνθρωπο στο φεγγάρι τοτε και δε μπορούν να ξαναστείλουν τώρα τόσες δεκαετίες μετά... Στο τέλος του part 5 λέει ότι σε 2 χρόνια θα πάνε κάτι Ιαπωνικά διαστημόπλοια να κοιτάξουν αν όντως έγινε η προσγήωση στο φεγγάρι. έχουν περάσει σχεδόν 3 χρονια τι έγινε τελικά?
mpoumpounas Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 ε ναι και την πτηση που την ειδαν λαιβ τοτε οσοι ειχαν τηλεσκοπιο η τα δειγματα πετρωματων που φερανε απο κει,η την σημαια,τα μηχανηματα και τον καθρεφτη για τις μετρησεις λειζερ που τοποθετησανε εκει και μπορει ο καθενας να τα δει και τωρα με τηλεσκοπιο,τα ειχανε σκηνοθετησει και αυτα. Για τα μπολνταρισμενα, αυτα που λες δεν ισχυουν. Τα τηλεσκοπια που χρησιμοποιουμε στη γη δεν ειναι αρκετα δυνατα ωστε να μπορουν να διακρινουν σημαιες στη σεληνη και εννοειται βεβαια οτι κανεις δεν παρακολουθουσε τοτε την πτηση με τηλεσκοπιο.Αυτο προφανως το εβγαλες απ το μυαλο σου.Ολα τα στοιχεια που ειχαμε κατα την διαρκεια των αποστολων προερχονταν απο τις μεταδοσεις των αποστολων της NAΣΑ, που θα μπορουσαν πολυ ευκολα να προερχονται απο τον Τετρα, ενα δορυφορο που ειχαν στειλει προς τη σεληνη 1 χρονο πριν την πρωτη αποστολη και εστελνε δεδομενα φωνης και τηλεμετριας σαν να προερχονται απο εκει, με σκοπο υποτιθεται να ελεγξουν αν ολα τα δεδομενα φτανουν απροσκοπτα στη γη. Βεβαια πριν καποιον καιρο η ΝΑΣΑ εδωσε στη δημοσιοτητα καποιες εικονες που προερχονται απο τηλεσκοπιο ή καποιον δορυφορο,(θα σε γελασω, δεν ξερω ακριβως) που εδειχνε οτι υπαρχουν κατι συμπραγκαλα πανω στη σεληνη, αλλα οι φωτογραφιες ηταν τοσο ασαφεις που μαλλον χειροτερεψαν τα πραγματα αφου ολα αυτα που δειχναν οχι μονο δεν φαινονται καθαρα το τι ειναι (αρα και θα μπορουσε να τεθει θεμα επεμβασης στην εικονα) αλλα σιγουρα δεν ειναι κατι που δεν θα μπορουσε να σταλει και απο μονο του εκει(π.χ. μια καρφιτσωμενη σημαια θα ηταν οτι πρεπει για να σωπασουν οι αμφισβητιες-που και παλι δεν θα αποτελουσε αποδειξη) Εγω προσωπικα δεν ειμαι πεισμενος 100% για το αν πηγαμε ή δεν πηγαμε αλλα τεινω σαφως προς το οχι, χωρις παντως να εχω δει καποια αποδειξη για το οτι δεν πηγαμε.Βασικα, ουτε καν καποια τρομερη ενδειξη δεν εχω δει.Απλως απο οπου και να το ποιασεις το θεμα βρωμαει.Απο το οτι θα μπορουσαν πολυ ευκολα να αποδειξουν το οτι πηγαν εκει παιρνοντας μαζι τους καποιο τηλεσκοπιο στη σεληνη που θα μας εδινε εικονες αστρων πολυ πιο καθαρες απ οτι ειχαμε μεχρι τοτε και δεν το καναν, απο το οτι ειχαν ξεχασει(!!!) τα φιλμ εκει, απο το οτι ενω υπηρχε σε μια πτηση τουλαχιστον εγχρωμη καμερα και αυτοι μας δωσαν εικονα μονο απο ασπρομαυρες, απο το οτι οι Σοβιετικοι ηταν μιλια μπροστα τους και συνεχισαν και μετα απο αυτο να βρισκονται μιλια μπροστα τους(διαστημικοι σταθμοι, προσγειωσεις σε πλανητες κ.α.) αλλα δεν εφτασαν καθολου κοντα ουτε στο να πανε απλως καποιο εμβυο ον στη σεληνη, απο το οτι απο τοτε δεν εχει ξαναπαει κανενας ανθρωπος περα απο τις ζωνες Βαν Αλεν(καλα για επανοδο στη σεληνη δεν το συζηταμε καν, εδω ο Μπους ειχε πει το 2004 μετα το Κολουμπια οτι θα προσπαθησει να ξαναπαμε μετα απο 16 χρονια, ενω τωρα λογικα με τα μεσα που εχουν θα μας ηταν παιχνιδακι) και αλλα εκαντονταδες πραγματακια.Σοβαρα θα μπορουσα να γραφω για ωρες για πραγματα που δεν κολλανε καλα στην ολη υποθεση... Τ' αφηνω εδω, ειμαι και οφ τοπικ, respect στον Γκαγκαριν Υ.Γ. H εκπομπη των Mythbusters ηταν εντελως οτι να ναι
tempo Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 απλά εντυπωσιακό, έκλεισα τα φώτα, το έβαλα full screen και νόμιζα ότι ήμουν εγώ εκεί.....
FarCry Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Για τα μπολνταρισμενα, αυτα που λες δεν ισχυουν. http://en.wikipedia.org/wiki/Third-party_evidence_for_Apollo_Moon_landings
orotoi Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 καλά δε λέω αν έχουν ή δεν έχουν πάει.. αλλά στη φωτό στο wiki βλέπεις όντως τη σημαία? Και γώ είμαι δίπλα και κάνω κωλοδάχτυλο..
andyc Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Σε οποιαδήποτε περίπτωση, πως τεκμαίρεται ότι ο Armstrong ήταν ο πρώτος που πάτησε στο φεγγάρι ??? Αν ήταν όντως αυτός ο πρώτος, τότε ποιος τον βιντεοσκόπησε όταν έκανε το "άλμα" από το διαστημόπλοιο ???
privateer Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Σε οποιαδήποτε περίπτωση, πως τεκμαίρεται ότι ο Armstrong ήταν ο πρώτος που πάτησε στο φεγγάρι ??? Αν ήταν όντως αυτός ο πρώτος, τότε ποιος τον βιντεοσκόπησε όταν έκανε το "άλμα" από το διαστημόπλοιο ???
tritonas00 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Σε οποιαδήποτε περίπτωση, πως τεκμαίρεται ότι ο Armstrong ήταν ο πρώτος που πάτησε στο φεγγάρι ??? Αν ήταν όντως αυτός ο πρώτος, τότε ποιος τον βιντεοσκόπησε όταν έκανε το "άλμα" από το διαστημόπλοιο ??? Εγω τον τραβηξα με το κινητο μου.
andyc Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Πλάκα θα κάνει ωρέ. Δε μπορεί :Ρ Δώσε μου εσύ μια πειστική απάντηση, και τότε θα παραδεχτώ ότι σου κάνω πλάκα ...
JohnXarxas Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Σε οποιαδήποτε περίπτωση, πως τεκμαίρεται ότι ο Armstrong ήταν ο πρώτος που πάτησε στο φεγγάρι ??? Αν ήταν όντως αυτός ο πρώτος, τότε ποιος τον βιντεοσκόπησε όταν έκανε το "άλμα" από το διαστημόπλοιο ??? έστησε μόνος του την κάμερα σε βάση δεν βιντεοσκοπεί κανείς http://www.youtube.com/watch?v=RMINSD7MmT4
andyc Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 έστησε μόνος του την κάμερα σε βάση δεν βιντεοσκοπεί κανείς http://www.youtube.com/watch?v=RMINSD7MmT4 Σ' ευχαριστώ πολύ JohnXarxas για την επίλυση της από πολλών ετών (έστω και αφελούς) απορίας μου χωρίς ειρωνίες ...
JohnXarxas Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 ε καλά, μην τα παίρνεις σοβαρά, κάνουμε και την πλακίτσα μας
Spyros7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Όπως είναι πανγαλαξιακά αποδεκτό, οι πρώτοι που πάτησαν στη σελήνη ήταν οι ελοχιμ με τις ιπτάμενες τριήρεις τους, αφού λίγο πριν είχαν βυθίσει την ατλαντίδα και είχαν ανακαλύψει την αμερική. Φήμες ότι βρήκαν εκεί τον Τσακ Νόρις να τους περιμένει ελέγχονται ως ανακριβείς.
fox gate 7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Αληθεια παιδια....σημενη κατι για το ανθρωπο,η για των καθενα απο εσας το συμπαν το διαστημα εχουμαι κατανοηση πια ειναι η θεση μας στο υπερπεραν χαος του διαστηματος :whistle: :whistle:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα