Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[...]

To πρώτο επανδρομένο ταξίδι στο φεγγάρι και το πρώτο βήμα του Armstrong στο φεγγάρι είναι αποδεδειγμένα μεγάλες μούφες.

[...]

Ε; Αποδεδειγμένα;

edit: Καλό είναι να διαχωρίζουμε τις ενδείξεις απ τις αποδείξεις.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε; Αποδεδειγμένα;

edit: Καλό είναι να διαχωρίζουμε τις ενδείξεις απ τις αποδείξεις.

Documentary - Moon Landing Hoax - Conspiracy Theory - part (1) εως (5) στο youtube.

Και τα λένε οι ίδιοι αμερικάνοι για τις δικές τους αποστολές...

Κινηματογραφικές φτηνοπαραγωγές με τους αστροναύτες να εχουν απο πίσω τον ήλιο και να είναι φούλ φωτισμένοι απο μπροστά...

Σκιές στις πέτρες να σκάνε προς 3 διαφορετικές κατευθύνσεις κτλ κτλ.

Ψεύτικες στολές πολύ light για την ποσότητα ακτινοβολίας και κίνηση slowmotion χ 4 στην πραγματικότητα οι "αστροναύτες" ηθοποιοι τρέχαν σε κανονική κίνηση.

Δες το να σου ανοίξουν τα μάτια.

Μα καλά δε σου κάνει εντύπωση που στείλαν και καλά άνθρωπο στο φεγγάρι τοτε και δε μπορούν να ξαναστείλουν τώρα τόσες δεκαετίες μετά...

Δημοσ.

Καμία εντύπωση δε μου κάνει. Δεν ξέρω ποιο θα ταν το όφελος να ξαναστείλουν κάποιον εκεί.

Δεν έχω πρόβλημα με τις διαφορετικές απόψεις αλλά μου φάνηκε «κάπως» το να θεωρείται αποδεδειγμένο ότι δεν πήγαν στη Σελήνη το 1969.

Δημοσ.

ναι, η αλήθεια είναι πως έχω δει και εγώ διάφορα βίντεο

με την σημαία να ανεμίζει,

τις εκατό σκιες,

την περιοχή 51

και άλλα διάφορα

αλλά δεν θέλω να αρχίσω να φτιάχνω ιστορίες με το μυαλό μου και να αφήσω την φαντασία μου να οργιάσει

μπορεί ναι, μπορεί όχι

πιθανώς να υπάρχει

Δημοσ.

Καμία εντύπωση δε μου κάνει. Δεν ξέρω ποιο θα ταν το όφελος να ξαναστείλουν κάποιον εκεί.

Δεν έχω πρόβλημα με τις διαφορετικές απόψεις αλλά μου φάνηκε «κάπως» το να θεωρείται αποδεδειγμένο ότι δεν πήγαν στη Σελήνη το 1969.

αποδεδειγμενο ειναι οτι πηγαν στη σεληνη

http://www.youtube.com/watch?v=VmVxSFnjYCA

• Super Moderators
Δημοσ.

Documentary - Moon Landing Hoax - Conspiracy Theory - part (1) εως (5) στο youtube.

Mythbusters>Documentary :P

Δημοσ.

Mythbusters>Documentary :P

Άνετα. :P

Τι λένε στην τελική γιατί είμαι γραφείο και δε μπορώ να το δώ???

Πάντως παιδιά το αν κατέβηκε αμερικάνοι στο φεγγάρι ή όχι κάνει μπαμ imho.

Απλά οι Αμερικάνοι φοβήθηκαν ότι τους ξεπεράσαν οι Ρώσσοι και πάνω στην απόγνωση σκηνοθέτησαν αυτό το αίσχος.

• Super Moderators
Δημοσ.

ουσιαστικά αποδεικνύουν ότι πήγαν στη Σελήνη καταρίπτοντας τις περιπτώσεις που αναφέρονται στα conspiracy theories :P

Δημοσ.

Και οι Ρώσσοι γιατί δεν τους ξεσκέπσαν; Με τόση κατασκοπεία που υπήρχε εκείνο το διάστημα δεν πήραν πρέφα τίποτα; Αλλά ακόμα και χωρίς την κατασκοπεία, τα (περίεργα κατά τη γνώμη σου) σημεία που αναφέρεις θα πρεπε να ναι ορατά και τότε, δεν τα είδαν;

edit: Btw το θέμα με τη σημαία έχει ξεφτιλιστεί. Τόσο δύσκολο είναι να βάλεις ένα συρματάκι στην πάνω πλευρά ώστε να «κυματίζει»; Εκτός αν έχουμε βιντεάκι που τη δείχνει να κουνιέται σαν να χει αέρα...

Δημοσ.

Και οι Ρώσσοι γιατί δεν τους ξεσκέπσαν; Με τόση κατασκοπεία που υπήρχε εκείνο το διάστημα δεν πήραν πρέφα τίποτα; Αλλά ακόμα και χωρίς την κατασκοπεία, τα (περίεργα κατά τη γνώμη σου) σημεία που αναφέρεις θα πρεπε να ναι ορατά και τότε, δεν τα είδαν;

edit: Btw το θέμα με τη σημαία έχει ξεφτιλιστεί. Τόσο δύσκολο είναι να βάλεις ένα συρματάκι στην πάνω πλευρά ώστε να «κυματίζει»; Εκτός αν έχουμε βιντεάκι που τη δείχνει να κουνιέται σαν να χει αέρα...

Αμα θες μπορείς να πιστεύεις ότι υπάρχει και ο Αγιο Βασίλης.

Στην πραγματικότητα όμως τα πράγματα στο συγκεκριμένο ζήτημα είναι φως φανάρι.

Δες όλο το Ντοκυμαντέρ και θα καταλάβεις.

Αν μπορούσαν να στείλουν κόσμο τότε πάνω, σήμερα θα έπρεπε να είχαμε αποικίσει την Σελήνη...

Θεωρίες συνωμοσίας υπάρχουν άπειρες και για πάρα πολλά πράγματα, αλλά συνήθως κάποια σωστά τεκμηριωμένα, επιστημονικά θέματα πέφτουν στην παγίδα του φανατισμού και καίγονται.

Δεν είμαι fan των Conspiracy Theories, αν και εχω δει όλα τα Zeitgeist. :mrgreen:

Απλά κάποια πράγματα απο αυτά που διατυπόνονται με προβληματίζουν σε ενα βαθμό, κυρίως σε ότι εχει να κάνει με την χειραγώγηση των μαζών και την χρήση επιστημονικών ανακαλύψεων προς όφελος των υπερδυνάμεων.

Απο την άλλη κάποιοι το παρατραβάνε και καταντάνε αηδία.

Δες για παράδειγμα την τεχνολογία Haarp που οι φανατίλες θρησκόληπτοι & ΣΙΑ την εχουν κάνει ιερό δισκοπότηρο και εχουν μπλέξει illuminati, new world order, αντίχριστους και ενα σωρό μλκς.

Δημοσ.

Τέλος πάντων, η διαφωνία μου μάλλον ήταν φιλολογικής φύσης παρά επιστημονικής. Το γεγονός ότι κάτι είναι αποδεδειγμένο, σημαίνει πως χαίρει κοινής αποδοχής ή/και ότι η συντριπτική πλειοψηφία της επιστημονικής/αρμόδιας κοινότητας το αποδέχεται σαν αναμφισβήτητη αλήθεια. Δεν ξέρω ποιος είναι ο ακριβής ορισμός αλλά κάπως έτσι το χα πάντα στο μυαλό μου.

Δημοσ.

Αμα θες μπορείς να πιστεύεις ότι υπάρχει και ο Αγιο Βασίλης.

Στην πραγματικότητα όμως τα πράγματα στο συγκεκριμένο ζήτημα είναι φως φανάρι.

Δες όλο το Ντοκυμαντέρ και θα καταλάβεις.

Αν μπορούσαν να στείλουν κόσμο τότε πάνω, σήμερα θα έπρεπε να είχαμε αποικίσει την Σελήνη...

Θεωρίες συνωμοσίας υπάρχουν άπειρες και για πάρα πολλά πράγματα, αλλά συνήθως κάποια σωστά τεκμηριωμένα, επιστημονικά θέματα πέφτουν στην παγίδα του φανατισμού και καίγονται.

Δεν είμαι fan των Conspiracy Theories, αν και εχω δει όλα τα Zeitgeist. :mrgreen:

Απλά κάποια πράγματα απο αυτά που διατυπόνονται με προβληματίζουν σε ενα βαθμό, κυρίως σε ότι εχει να κάνει με την χειραγώγηση των μαζών και την χρήση επιστημονικών ανακαλύψεων προς όφελος των υπερδυνάμεων.

Απο την άλλη κάποιοι το παρατραβάνε και καταντάνε αηδία.

Δες για παράδειγμα την τεχνολογία Haarp που οι φανατίλες θρησκόληπτοι & ΣΙΑ την εχουν κάνει ιερό δισκοπότηρο και εχουν μπλέξει illuminati, new world order, αντίχριστους και ενα σωρό μλκς.

κάτσε διάβασε τα παρακάτω links

http://en.wikipedia.org/wiki/Apollo_moon_landing_hoax_accusations

http://www.badastronomy.com/bad/tv/foxapollo.html

Δημοσ.

το φεγγάρι είναι διαστημική βάση εξωγήινων.

η εσσδ δεν κατηγόρησε την αμερική γιατί είναι κ αυτή στο κόλπο.

ο ανακλαστήρας υπάρχει. απλώς δε τον βάλαμε εμείς.

το haarp δε ξέρω τι σχέση έχει με αντίχριστους κτλ αλλά είναι όπλο -ισχυρότατο- το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί πειραματικά σε τουλάχιστον 1-2 "φυσικές" καταστροφές και έχει επιχειρηθεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες περιπτώσεις οπού συνέβαινε μαζική συγκέντρωση κόσμου αλλά ανατράπηκε απο φιλικές δυνάμεις.

Δημοσ.

Άνετα. :P

Τι λένε στην τελική γιατί είμαι γραφείο και δε μπορώ να το δώ???

Πάντως παιδιά το αν κατέβηκε αμερικάνοι στο φεγγάρι ή όχι κάνει μπαμ imho.

Απλά οι Αμερικάνοι φοβήθηκαν ότι τους ξεπεράσαν οι Ρώσσοι και πάνω στην απόγνωση σκηνοθέτησαν αυτό το αίσχος.

ε ναι και την πτηση που την ειδαν λαιβ τοτε οσοι ειχαν τηλεσκοπιο η τα δειγματα πετρωματων που φερανε απο κει,η την σημαια,τα μηχανηματα και τον καθρεφτη για τις μετρησεις λειζερ που τοποθετησανε εκει και μπορει ο καθενας να τα δει και τωρα με τηλεσκοπιο,τα ειχανε σκηνοθετησει και αυτα. :rolleyes:

Δημοσ.

Παραμύθια.Αν είχαν πάει στ' αλήθεια θα είχαν ξαναπάει,κανείς δεν μπορεί να περάσει τους Ρώσους στην τεχνολογία.Το βιντεάκι φαίνεται ότι είναι μονταρισμένο,το πραγματικό βίντεο έχει διαρρεύσει στο Internet

http://www.youtube.com/watch?v=GAONkS06LFU

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...