Προς το περιεχόμενο

πού βλέπουμε την ταχύτητα που κλειδώνει το netfaster wlan ;

unbeatable

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνω στο status του netfaster wlan για να δω που κλειδώνει η ταχύτητα αλλά δεν το βρίσκω πουθενά... Τα στοιχεία που βρίσκω είναι αυτά...

Link Status Connected

Rate (Up/Down) 409/2168 kbps

Noise Margin (Up/Down) 14.5/9 db

Modulation Type ADSL_2plus

Line Attenuation (Up/Down) 0/49 db

Output Power (Up/Down) 12.4/19.7 dbm

Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved

Max Rate(Up/Down) 512/1724 kbps

Interleave depth 4

Annex Type AnnexA

CRC errors 1

Δημοσ.

Link Status Connected

Rate (Up/Down) 409/2168 kbps

2 mbit συγχρονιζεις με 409 up και ενα attenuation στο θεο.

φίλε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά... είχα conn-x 2mbps και άλλαξα σε hol 24mbps... πώς γίνεται λοιπόν να κλειδώνει στα 2; τι λες να φταίει; μου είχανε πει ότι θα πιάνω από 8 έως 14 mbps... τι λες να κάνω;

Δημοσ.

μe 49 attenuation που βλεπω αν ισχυει και δεν ειναι λαθος να λες και ευχαριστω που παιζεις στα 2,5 mbps,εκτος αν εχεις βαλει κανα φιλτρο πριν το adsl η υπαρχει κανα χαλασμενο splitter.που μενεις?περιοχη?αποσταση απο τον οτε?

Δημοσ.

μe 49 attenuation που βλεπω αν ισχυει και δεν ειναι λαθος να λες και ευχαριστω που παιζεις στα 2,5 mbps,εκτος αν εχεις βαλει κανα φιλτρο πριν το adsl η υπαρχει κανα χαλασμενο splitter.που μενεις?περιοχη?αποσταση απο τον οτε?

Φίλε μένω Ελληνικό,απόσταση δεν ξέρω. Μου είχανε πει νομίζω ότι θα παίρνω από Ηλιούπολη αν θυμάμαι καλά.. υπάρχει περίπτωση να φταίει το splitter? να το αλλάξω δηλαδή.. αλλά να σου πω μου χανε πει με σιγουριά ότι θα πιάνω από 8 έως 14..κάτι λογικά θα χει γίνει λάθος..

Δημοσ.

δοκιμασε μονο το ρουτερ σε μια πριζα χωρις spliter χωρις τηλεφωνα χωρις τιποτα.να δουμε ποσο θα κανει sync

Βασικά έχω 2 τηλεφωνικές μπρίζες. Στη 1 το ρούτερ και στην άλλη το τηλέφωνο και εκεί έχω βάλει το splitter σαν φίλτρο

Δημοσ.

ωραια βγαλτα ολα και δοκιμασε το σε μια απο τις διο πριζες.

Οκ φίλε..επειδή δεν γίνεται τώρα θα το δοκιμάσω αύριο και θα σου πω.. Να κάνω πάλι τα αποτελέσματα του ρουτερ copy-paste εδώ?

Δημοσ.

yes.οκ καντα αυριο :D και ποσταρε παλι

Link Status Connected

Rate (Up/Down) 657/2968 kbps

Noise Margin (Up/Down) 12.5/11.1 db

Line Attenuation (Up/Down) 19.7/40.5 db

Output Power (Up/Down) 12.4/20.1 dbm

Max Rate(Up/Down) 756/3016 kbps

Interleave depth 4

Annex Type AnnexA

CRC errors 1 υπαρχει μικρη βελτιωση. τι αλλο να κανω τωρα? και αυτα ειναι οταν αλλαξα splitter.

Link Status Connected

Rate (Up/Down) 528/2168 kbps

Noise Margin (Up/Down) 12.5/11.2 db

Line Attenuation (Up/Down) 24.3/53 db

Output Power (Up/Down) 12.4/19.6 dbm

Max Rate(Up/Down) 628/2216 kbps

Interleave depth 4

Annex Type AnnexA

CRC errors 1

Δημοσ.

α.κατι τρεχει με το splitter παντως και σου αυξανει τοσο πολυ το attenuation.β.αν εχεις attenuation 40 Θα πρεπε να παιζεις κανα 8 αρι .3 ειναι λιγο.οποτε θα σου λεγα να το δηλωσεις μια βλαβη η αν πιανουν τα χερια σου να κανεις μια δοκιμη κατω στον κατανεμητη.τα 15 αρια που σου λεγαν αυτοι ξεχασε τα.πιθανοτατα εισαι κανα 3αρι χιλιομτερα απο τον οτε για να εχεις 40 attenuation

Δημοσ.

α.κατι τρεχει με το splitter παντως και σου αυξανει τοσο πολυ το attenuation.β.αν εχεις attenuation 40 Θα πρεπε να παιζεις κανα 8 αρι .3 ειναι λιγο.οποτε θα σου λεγα να το δηλωσεις μια βλαβη η αν πιανουν τα χερια σου να κανεις μια δοκιμη κατω στον κατανεμητη.τα 15 αρια που σου λεγαν αυτοι ξεχασε τα.πιθανοτατα εισαι κανα 3αρι χιλιομτερα απο τον οτε για να εχεις 40 attenuation

Να σου πω.. Αν παρω τηλεφωνο και το δηλωσω ως βλαβη ειναι ευκολο να διορθωθει και πως?

Δημοσ.

δωστο μια βλαβη να ερθει και ενας τεχνικος σπιτι σου να δει απο κοντα τι γινεται και να μετρησει και στο κουτι ποσο δινει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...