Προς το περιεχόμενο

Street Fighter X Tekken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα βγαίνει! ;)

(JohnVani για σένα! 2 vs 1 τον Orokusaki για να νικήσουμε. ;) :P)

Tο αγορασα πριν απο λιγο και τωρα το εγκαθιστω!!!

Δημοσ.

Απο τη Δευτερα το πρωι θα σας τσακισω online!! θα σας σπασω τα κοκαλα!! θα σας κανω κομματια!!! χχιχεχεχααχαχαχα :devil: :devil:

Δημοσ.

μετά απο πολλές ώρες training και αρκετό online...Δηλώνω πολύ απογοητευμένος. Δεν περίμενα τοσο κακό game..

Είμαι μεγάλος fan και των tekken και των street fighter αλλά το game είναι πεταμένα λεφτά.

Ξαναγυρίζω στο street fighter 4

παρόλο που έδωσα 30 ευρω μου έρχεται να το κάνω uninstall επι τόπου.

Το μόνο ωραίο του game είναι τα εύκολα και ευφάνταστα combos. Ολα τα άλλα είναι σκατά ακομα και τα βασικά (animation χαρακτήρων)

Δημοσ.

Τόσο άσχημα ε; Το φαντάστηκα..

Μήπως όμως τα ίδια έλεγες και για το MvsC3; Γιατί OK το δέχομαι πως αυτά τα Button Mashers δεν έχουν καμία επαφή με το καλύτερο Fighter όλων των εποχών (SF4) αλλά έχουν την δικιά τους γλύκα και κατατάσσονται αλλού.

Δημοσ.

δεν εχω ps3 ουτε xbox οπότε δεν εχω γνώμη για το MvsC3. Tekken έπαιζα σαν τρελος στα arcade και στο ps2 μου. Δεν με πειράζει καθόλου το button mashing βασικά ίσα ίσα τα μεγαλύτερα περιθώρια κάνουν τα links στα comobs πανεύκολα και το game πιο "χαλαρό". Με χαλάνε τα βασικά του, περισσότερο από όλα η κίνηση των χαρακτήρων.. είναι κάπως σαν να τρέχει με 30 fps το game αντί 60η να χάνει frames.

Το αλλο περίεργο είναι οτι τα combos παρόλο που είναι πιο ευκολα απο τo street fighter όλα τα άλλα φαίνονται πολύ irresponcive σαν να υπάρχει 150 ms input lag η κάτι τέτοιο. Λόγω αυτού οταν παίζεις οι χαρακτήρες φαίνονται να έχουν ένα περίεργο "βάρος" . Παρόλο που το game φαίνεται στα βίντεος πιο γρήγορο όταν έπαιζα μου φάνηκε πολύ πιο αργό απο το sf

είναι και πολλά άλλα που βαριέμαι να γραψω.

Μπορεί να φταίνε τα κοντά 3 χρόνια που εχω "επενδύσει" στο street fighter 4 dunno. Αλλά το game το προ παρήγγειλα και το είδα χωρίς προκατάληψη, ήθελα να μου άρεσε. Απλά μετά από μισή ώρα ήθελα να το κλείσω και έπαιζα με το ζόρι να πιέσω τον εαυτό μου να μου αρέσει.. ε δε μαρεσε.

Δημοσ.

α ωστε τωρα τους φταινε κοι οι κανιβαλοι! Φαινεται πως οι κανιβαλοι εφαγαν το παιχνιδι αντι να το αγορασουν και γι αυτο δεν πουλησε οσο θελανε! Καλα ειναι τοσο μαλακες? 2 μηνες εχουν περασει απο την κυκλοφορια του παιχνιδιου και ακομα δεν εχουν συνειδειτοποιησει οτι αυτοι οι ιδοι κατεστεψαν τις πωλησεις του παιχνιδου με το να το βγαλουν με bugs και κλειδωμενο dlc ?? :mad: :mad: H μας κοροιδευουν η ειναι μαλ@κες!! :mad: :mad:

Δημοσ.

Επαιξα μολις ενα παιχνιδι χτες αλλα πως να φτιαξω τα κουμπια?

Πρεπει να εχω 3 μπουνιες και 3 κλωτσιες? wtf! δεν φτανουν στο χειριστηριο...

Εχω ενα xbox και ενα saitek p880 για πειτε καμια ιδεα πως να το φτιαξω ωστε να παιζω μονο με 4 κουμπια

Δημοσ.

Επαιξα μολις ενα παιχνιδι χτες αλλα πως να φτιαξω τα κουμπια?

Πρεπει να εχω 3 μπουνιες και 3 κλωτσιες? wtf! δεν φτανουν στο χειριστηριο...

Εχω ενα xbox και ενα saitek p880 για πειτε καμια ιδεα πως να το φτιαξω ωστε να παιζω μονο με 4 κουμπια

αυτο με τα κουμπια ειναι να τρλενεσαι.εφαγα ενα απογευμα και ακρη δεν εβγαλα!οποιος ξερει κανενα κολπο ας το μοιραστει.στο street fighter 4 που το εχουμε λιωσει με την παρεα,ειναι πανευκολο να κανεις assign τα κουμπια αφου εχει στον launcher σχετικο tool.αυτο μου εχει βγαλει την ψυχη

Δημοσ.

Patch to fix Street Fighter X Tekken patch incoming

"The development team is currently examining the problem and planning to patch the game as quickly as possible," said producer Tomoaki Ayano in a statement to Capcom Unity. "The patch to fix the glitch should be released by mid June." Patch 1.04 was originally released with the intention of correcting infinite combos and other game-breaking glitches that had been discovered.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...