Προς το περιεχόμενο

Street Fighter X Tekken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διπλό offline παίζει τουλάχιστον?

ναι. με την εκδοση του θειου μπορεις να παιξεις μονο offline. για online θελει αυθεντικο. Μπορουν να παιξουν 2 παιχτες στο ιδιο pc οffiline αλλα οχι online.

Δημοσ.

τι να το κανεις απο το θειο? δεν μπορεις να παιξεις online αν δεν το εχεις αυθεντικο!

Just for practice!

ελληνικα

• Moderators
Δημοσ.

Καλό ξυλίκι, αλλά έχει ένα περίεργο feel. Επίσης, οι κλωτσιές της Chun-Li αντί για kick-mashing έγιναν διαφορετικό command...; :P

Έναν Gouken πάντως θα τον πλήρωνα. :P

Δημοσ.

αν και το εκανα preorder σημερα που το είδα δεν μου αρεσε

περιμενε να δεις και το online οταν βγει το παιχνιδι και τοτε αποφασιζεις αν σου αρεσει η οχι

Δημοσ.

πωπω, χάλια ειναι. Χάλιααααααααααα

Συμφωνώ, δεν μου αρέσει καθόλου.

Έπαιξα όλο το tutorial για να μάθω πως δουλεύει και πραγματικά είναι αλλού το παιχνίδι.

Αν συνεχίσω να το παίζω θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω στο street fighter.

Η κίνηση μου φαίνεται ότι δεν είναι smooth, σαν να είναι πολύ βαριοί.

Για να μην μιλήσω για τα gems, απάτη σκέτη! Έχει τόσα πολλά που δεν γίνεται να απομνημονεύσεις ποιο κάνει τι και να το χρησιμοποιείς. Βαρετό.

Τερμάτισα και το arcade mode στο normal και σχεδόν συνέχεια perfect είχα -λες και δεν θέλανε να κάνουν άμυνα ή να με χτυπήσουν οι αντίπαλοι- με Ryu και Steve (τον δεύτερον εκτός του ότι δεν τον ξέρω καθόλου δεν τον χρησιμοποιούσα σχεδόν ποτέ), δεν έχω δοκιμάσει ανώτερα επίπεδα δυσκολίας...

Γενικά δεν μου έχει αφήσει καθόλου καλές εντυπώσεις και σίγουρα αυτές δεν θα φύγουν με το online...

Τι να πώ, θα του δώσω αρκετές ευκαιρίες ακόμα αλλά νομίζω ότι θα πάει για uninstall...

Δημοσ.

Συμφωνώ, δεν μου αρέσει καθόλου.

Έπαιξα όλο το tutorial για να μάθω πως δουλεύει και πραγματικά είναι αλλού το παιχνίδι.

Αν συνεχίσω να το παίζω θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω στο street fighter.

Η κίνηση μου φαίνεται ότι δεν είναι smooth, σαν να είναι πολύ βαριοί.

Για να μην μιλήσω για τα gems, απάτη σκέτη! Έχει τόσα πολλά που δεν γίνεται να απομνημονεύσεις ποιο κάνει τι και να το χρησιμοποιείς. Βαρετό.

Τερμάτισα και το arcade mode στο normal και σχεδόν συνέχεια perfect είχα -λες και δεν θέλανε να κάνουν άμυνα ή να με χτυπήσουν οι αντίπαλοι- με Ryu και Steve (τον δεύτερον εκτός του ότι δεν τον ξέρω καθόλου δεν τον χρησιμοποιούσα σχεδόν ποτέ), δεν έχω δοκιμάσει ανώτερα επίπεδα δυσκολίας...

Γενικά δεν μου έχει αφήσει καθόλου καλές εντυπώσεις και σίγουρα αυτές δεν θα φύγουν με το online...

Τι να πώ, θα του δώσω αρκετές ευκαιρίες ακόμα αλλά νομίζω ότι θα πάει για uninstall...

Πάνω κατω συμφωνω με αυτα που λες.

Νταξ δεν είναι τόσο χάλια οσο για να παει για unistall οστόσο θα μείνω στο ssfiv:ae και για "part-time" θα ασχολούμαι και με το stxt.

Υ.Γ. όντως σέρνονται λιγο οι παιχτες και ΗΜΑΡΤΟΝ με τα gem ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ!?!??!?!?!?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...