Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει. Αλλα εκτος απο την "κάρτα γραφικών" εχει και αλλα πράγματα μέσα το soc.

ναι αλλα δεν κανουν καμια διαφορα παρα μονο στα benchmarks :-)

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ναι αλλα δεν κανουν καμια διαφορα παρα μονο στα benchmarks :-)

Έκανα μια φορά το λάθος και αγόρασα HTC (κάτοχος του αρχαίου πια Kaiser). Η απάτη σε μας τότε δεν είχε προηγούμενο και από τότε ορκίστηκα να μην ξαναγοράσω HTC ποτέ. Από τα σχόλιά σας βλέπω ότι ακόμη και σήμερα, μετά από αρκετά χρόνια, είχα δίκιο.

Δημοσ.

Έκανα μια φορά το λάθος και αγόρασα HTC (κάτοχος του αρχαίου πια Kaiser). Η απάτη σε μας τότε δεν είχε προηγούμενο και από τότε ορκίστηκα να μην ξαναγοράσω HTC ποτέ. Από τα σχόλιά σας βλέπω ότι ακόμη και σήμερα, μετά από αρκετά χρόνια, είχα δίκιο.

Μια χαρά είναι τα HTC και για τις επιδώσεις τους και για τα λεφτά τους.Απλά να είχε μεγαλύτερη σε αυτονώμια μπαταρία...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειλικρινα, πειτε μου ενα HTC smartphone που σταματησε να το πουλαει η HTC, αλλα συνεχισε να δινει αναβαθμίσεις γι αυτο...

Εγώ γιατί μόλις προχθές κατέβασα ένα Hotfix για System Stability για το HTC Touch Pro 2 που έχω εδώ και ενάμιση χρόνο???? 2 φορές έχω κατεβάσει τις καινούριες ROM για τα WM6.5 Pro, και γύρω στα 8 Updates!

Και τέλος πάντων, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ!!! Ποιος χρησιμοποιεί το κινητό του σε άλλες χρήσεις πλην των GPS-VOICE-SMS-MAIL-ΑΝΤΕ ΚΑΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ-CAMERA, ενώ μπορεί να κάνει τα υπόλοιπα από το PC-Netbook-Laptop???

Δηλαδή, θα κάτσει να δει κανείς ταινίες σε 16:9 και θα τον ενοχλήσουν οι μαύρες "μπάρες" επειδή η ανάλυση του κινητού είναι "ασσύμετρη" με το format 16:9???? Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ!!! ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΜΙΝΙ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ-ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ-ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ-BENCHMARKING!!!

Δημοσ.

Μια χαρά είναι τα HTC και για τις επιδώσεις τους και για τα λεφτά τους.Απλά να είχε μεγαλύτερη σε αυτονώμια μπαταρία...

+1000

Απολυτα ευχαριστημενος τοσο με το P3300 οσο και με το Diamond2 που εχω τωρα,στο οποιο να πω την αληθεια δεν ειχα και τοσο προβλημα με την μπαταρια,μου φανηκε ικανοποιητικη η αυτονομια της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...