Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δεν βάζουν στην πλάτη του κινητού μια φάσα από ηλιακές κυψέλες να φορτίζει με τον ήλιο;

Δεν νομίζω να είναι σοβαρό το επιπλέον κόστος μιας και το έχω δει εδώ και χρόνια σε κάτι κομπιουτεράκια χειρός που δουλεύουν μια χαρά.

Αυτη την ιδέα την γράφω και εγω συχνά. Ή καλύτερα κάποια θήκη ή να κολαει σαν αυτοκόλλητο πίσω στο κινητο, και να το χρησιμοποιούμε μόνιμα σε κάθε κινητο.

Το κόστος είναι μεγάλο. Αυτα που έβλεπες στα κομπιουτερακια παράγουν απειροελαχιστο ρεύμα , το όποιο ήταν αρκετό για εκείνη τη χρήση. Σωστά φωτοβολταϊκά μπορει να στοιχιζαν 30-50€ παραπάνω.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ωπα εδω εισαι λαθος.. Μια βολτα στις αγγελιες οταν βγηκε το iphone 4 και ολοι πουλουσαν το 3gs 300-400 ευρω... Κανεις δεν το εδωσε 500. Τοσο το ειχε μονο η vodafone αλλα απο την αλλη το Desire μεχρι προσφατα το κοστολογουσε στα 480 ευρω και το HD2 ακομα και ενα χρονο μετα στα 599.

Αν προσεξες μιλαω για την τιμη τους στην αγορα μεταχειρισμενων και οχι την τιμη τους στα καταστηματα. Επισης και σε αυτο που λες οταν βγηκαν το 3g εκανε 500Ε 3gs 550 και το 4 660Ε ,το desire 529 και το desire hd 629 κτλ. Επειδη λοιπον η apple βγαζει ενα τηλεφωνο το χρονο ,αυτο κραταει τιμη σαν μεταχειρισμενο, η htc βγαζει 50 το χρονο και με ευρος τιμων διχως να αλλαζει και τιποτα ουσιωδες, ετσι τα μεταχειρισμενα της χανουν περιπου την μιση αξια τους. Επισης τα htc μπορεις να τα βρεις και σε παραεισαγωγες, περιπου 20% φθηνοτερα. Που ειναι η προστασια και ο σεβασμος στον καταναλωτη.Αν σεβεσε τον πελατη και πουλας μαλιστα και τοσο ακριβα ,θα πρεπει να τον προστατευεις εχοντας σαφως παντου ,ιδια τιμολογιακη πολιτικη.Οχι 600 εδω και 480 εξω, εννιαια τιμη σε ολο τον κοσμο, 480Ε παντου φερ'ειπην, διοτι και ανταγωνιστικοτερος εισαι και ο πελατης οφελειται.Φερε iphone παραεισαγωγης απο Ευρωπη, ποσο θα κανει. Τα αιτια βεβαι αυτης της παραζαλης στην τιμολογιακη πολιτικη των εταιρειων στην Ελλαδα, μαλλον ειναι βαθυτερα και κρυβονται στους παροχους vodafone wind cosmote που επιθυμουν υψηλοτερες τιμες λιανικης στις συσκευες για να προσποιουνται και να προσποιουμαστε ,οτι πηραμε ολοι τρομερη επιδοτηση σαν μπονους στην συνδεση μας.Ελεος ,ας λειτουργησει σ' αυτη την χωρα η αγορα και οι κανονες ανταγωνιστηκοτητας, Εχουμε κριση ας βοηθησουν ολοι να βγουμε απο αυτην και ας μην πουλανε αερα κοπανιστο.Η Ελλαδα ειναι Ευρωπη και θελει τιμολογια Ευρωπης , ας την αντιμετωπιζουν ετσι οι ατιμες μονοπωλειακες συντεχνιες που την εριξαν στην κριση .Ηρθε η ωρα να λειτουργησει η αγορα, ας το παρουν χαμπαρι ολοι. Συγνωμη για τα off topic.

Δημοσ.

Παντως κάτι φαίνεται να αλλάζει πιθανώς λόγο κρίσης. Το optimus x2 ήρθε 499€. Όσο και σε άλλες χώρες δηλαδή, που μαλιστα εκει έχουν μικρότερο ΦΠΑ. Ας ελπίσουμε να μην είναι η εξαιρεση.

Δημοσ.

Αυτό το κόλπο με το να ρίχνεις στην lock screen το πρόγραμμα που θέλεις και να ξεκινάει απευθείας από εκεί το είχα δει στο symbian στα (ντεμεκ) labs τους και μπορούσες να το κατεβάσεις από εκεί... ωραίο feature

Δημοσ.

είπα και εγώ, λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή; ;)

Σε ενοχλεί που αναφερω τα caveats της πλατφορμας της οποιας εισαι βαμμένο fanboy; Δεν πειραζει, θα συνηθίσεις...

Το Q2 δεν έχει τελειώσει, οπότε καλό είναι να περιμένουμε πριν μιλάμε, συνέχισε την σταυροφορία σου αλλού. Η HTC έχει πεί επίσημα οτι " Desire HD, Desire Z, Desire and Incredible S will receive the Gingerbread update in Q2.”

Και για το android 2.4, αν βγει, εχουμε τιποτα; Εκτος και αν η HTC βγει αυριο και δεσμευτει οτι θα παρέχει αναβαθμισεις για ολες τις επομενες εκδοσεις του android για τα Desire τηλεφωνα της (οπως εχει δεσμευτει για τα unlocked WP7 τηλεφωνα της), τα caveats για το android παραμενουν. Δηλαδη οτι μπορει σημερα να ξοδεψεις ενα σημαντικο ποσο για την αγορά android smartphone, και σε λιγους μηνες να μην μπορεις να περασεις με official τροπο τις καινουργιες εκδοσεις. Που κατ' εμε αποτελει τεραστιο μειονεκτημα, αφου οι καινουριες εκδοσεις περιλαμβανουν σχεδον παντα και Link.png Site: security fixes για οχι ασημαντες τρυπες.

Οπως εχουν καταλαβει οι παλιοι, δεν ειμαι σταυροφορος κανενος. Λεω τα caveats οπου και αν υπαρχουν (οσα ξερω τουλαχιστον), αλλα εχω παρατηρήσει οτι ενοχλει πολυ τα fanboys.

[offt-topic]

Αν νομιζεις οτι ειμαι fanboy των win, Link.png Site: παρε αυτο το ποστ οπου αναφερω προβλημα στο video decoding των windows, που δεν υπαρχει στο linux. Αν ημουν fanboy οπως λες, θα το ειχα "θαψει" για να μην επηρεαστει η "σταυροφορια"..

Οπως οι σταυροφόροι του linux "θαβουν" τα προβληματα των ΑΤΙ καρτων στο linux, ενω θα επρεπε σε σχετικα ποστς σαν καλοι συμφορουμίτες να τα αναφερουν. Απλά λεω...

Δημοσ.

Σωστός! Πότε είπαμε οτι το Desire HD παίρνει την 2.3;;;

Α ναι, η HTC σταματησε να το πουλάει τον περασμενο μήνα, οποτε οι πιθανοτητες ειναι σχεδόν μηδεν. Λυπουμεθα, αλλα πρέπει να αγορασετε ενα καινουριο τηλεφωνο απο την καινουρια μας φουρνιά (η να πειραματιστειτε με το xda developers και ο θεος βοηθος).

Ειλικρινα, πειτε μου ενα HTC smartphone που σταματησε να το πουλαει η HTC, αλλα συνεχισε να δινει αναβαθμίσεις γι αυτο... Hero/Magic (1.6), Desire/Desire HD (2.2), Desire S/Sensation (2.3?), τα παιδια στην HTC μας νομιζουν για θυματα, και θελουν καθε φορα που βγαινει μια καινουρια εκδοση του Android να παιρνουμε και καινουριο τηλεφωνο απο την καινουρια "φουρνια"...

Οχι οτι οι αλλες Android εταιριες ειναι καλυτερες...

Και μετα θα κατηγορειτε την Microsoft οταν το "κατώτερο" λειτουργικο της νικησει. Τουλαχιστον στα Phone 7 αν το παρεις ξεκλειδωτο (δηλαδη μη-vodafone), εχεις αναβαθμισεις για παντα. To Android πλεον εχει γινει μια άμορφη μάζα.

PS: Sorry για το ποστ, αλλα νομισα οτι με τη σειρα Desire η HTC αποφάσισε να σοβαρευτει και να μην επαναλαβει την τσατσιά του hero/magic, αλλα μαλλον οχι. Απογοητευση.

Δε θα μπορούσα να έχω εκφραστεί καλύτερα! Με κάλυψες απόλυτα.

Απλά μόνο να υπενθυμίσω σε όλους ότι η htc το απλό desire δε το συμπεριέλαβε στην υπηρεσία htcsense παρά του ότι έχει το ίδιο hardware με DHD και DZ, άλλωστε τα 500 ευρώ που δίνει κάποιος τον Ιούνη δεν έχουν αξία και τον Οκτώβρη πρέπει να το αλλάξει το κινητό έχει παλιώσει.... :-(

Με κάτι τέτοια σπρώχνουν τον κόσμο στην apple!

Δημοσ.

Ο επεξεργαστης του φαίνεται χειρότερος αρκετά απο τον ανταγωνισμό... Και τρέχει και στα 1.2

Υπενθυμίζω (τα έγραφα και στο ποστ οταν λεγόταν pyramid πολυ ποιο αναλυτικά), πρόκειται για σχεδίαση soc με στοιχεία παλαιότερης γενιάς. 8 και όχι 9

http://cdn.slashgear.com/wp-content/uploads/2011/04/sg_sensation_quadrant_benchmark.png

Δημοσ.

Ο επεξεργαστης του φαίνεται χειρότερος αρκετά απο τον ανταγωνισμό... Και τρέχει και στα 1.2

Υπενθυμίζω (τα έγραφα και στο ποστ οταν λεγόταν pyramid πολυ ποιο αναλυτικά), πρόκειται για σχεδίαση soc με στοιχεία παλαιότερης γενιάς. 8 και όχι 9

http://cdn.slashgear.com/wp-content/uploads/2011/04/sg_sensation_quadrant_benchmark.png

ο επεξεργαστης ειναι ο 8260 της qualcomm κ η καρτα γραφικων adreno 220, ειναι οτι καλυτερο στην αγορα μην κοιτας αυτα τ αποτελεσματα που σπανια λενε την αληθεια. Επισης να ξερεις οτι παιζει μεγαλο ρολο κ η αναλυση οθονης, που σημαινει οτι μονο με το atrix k iphone μπορει να συγγριθει

Δημοσ.

ο επεξεργαστης ειναι ο 8260 της qualcomm κ η καρτα γραφικων adreno 220, ειναι οτι καλυτερο στην αγορα μην κοιτας αυτα τ αποτελεσματα που σπανια λενε την αληθεια. Επισης να ξερεις οτι παιζει μεγαλο ρολο κ η αναλυση οθονης, που σημαινει οτι μονο με το atrix k iphone μπορει να συγγριθει

Σύμφωνοι, να περιμένουμε να ωριμάσουν τα πράγματα. Drivers , os κλπ. Αλλα αυτη η βεβαιοτητα σου ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει απο που προέρχεται; Απο τα MHz? Επαναλαμβανω οτι τα πρώτα bench είναι αρκετά εώς πολυ πίσω απο τον ανταγωνισμο , πχ tegra 2. Επισης ξαναγραφω ο επεξεργαστης είναι ARM's Cortex A8 σχεδίαση με κάποια έξτρα της qualcomm (η οποία δεν μεταβαίνει στην cortex a9 για να μη πληρώσει την άδεια). Όπως γράφει και ένα ξένο συγκριτικό :

Any phones to utilize Cortex A9 based processors is expected to perform significantly better

Λυπάμαι που χαλαω το όνειρο πολλών αλλα το soc 100% δεδομένο ότι δεν είναι "ότι καλύτερο" , το ζητούμενο είναι αν είναι αρκετά καλο.

Δημοσ.

Επισης να ξερεις οτι παιζει μεγαλο ρολο κ η αναλυση οθονης, που σημαινει οτι μονο με το atrix k iphone μπορει να συγγριθει

Βασικά την καλυτερη οθόνη την έχει το Droid/Milestone και το Atrix, αφου εχουν οθονη 854x480 και 960x540, και αρα μπορεις να βλεπεις 16:9 ταινίες χωρίς παραμόρφωση.

Πολλα άλλα (και ολα τα desire) εχουν 800x480, και αρα παιζει ειτε με λεπτές μαυρες μπάρες πανω-κάτω ειτε με παραμόρφωση.

Δημοσ.

Δεν τους πιστεύω πια....

Μας έχουν πρήξει με "ναυαρχίδες"........

Την πάτησα μία φορά με το δήθεν "iphone-killer" htc hero.

Δεν την ξαναπατάω.

επιλέγω apple με όλα τα στραβά της αλλά και την αξιοπιστία της.

Το μόνο που ελπίζω είναι ότι κάνεις πλάκα...

Κάθε ώρα που περνάει πραγματικά αισθάνομαι εξυπνότερος που έχω ένα "ταπινό" ZTE Blade.Μπορεί να μην έχει ακόμα 2.2 στην Ελλάδα,μπορεί να έρχετε ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με 256 ram, αλλά πανεύκολα την κάνεις 512, και ενώ "φαγώνεστε" για 2.1, 2.2, 2.3 κτλ έχω την CM7-stable(2.3.3) πάει σφαίρα και έδωσα και 4 ευρώ να πάρω ενα φορτιστή αυτοκινήτου και πρόβλημα 0.Και όλα αυτά με 165 ευρώ...(159+4 ο φορτιστής).

Τι πράγμα είναι αυτό που σας έπιασε με την HTC και την Apple?!

Γιατί δέχεστε να δίνετε 500-600 ευρώ για ένα τηλέφωνο?

Δημοσ.

Ουτε καν πλησιαζει την οθονη που εχει το iphone. Τι ξεφτυλα ειναι αυτη; Το καλυτερο κινητο τους και ουτε καν πλησιαζει...

Δημοσ.

Παίδες έχω το Desire και είμαι απόλυτα οικανοποιήμενος αλλά το κακό είναι η μπαταρία που και εσείς λέτε.Μου φτάνει για 16 ώρες και με μια καλή χρύση.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθεστε και τσακώνεστε για οθόνες και CPU.Ποίος απο εδώ μέσα πείρε smartphone για να βλέπει ταινίες?Ποιός νιώθει stuck στην cpu του όταν το τρέχει και θέλει και παραπάνο?Q2 και βλακίες για να βάζουν τα λεφτάκια μας στην τσέπη τους.Εγώ θέλω μια λογική σε μέγεθος οθόνη για να διαβάζω τα mail μου ή να σερφάρω..Για τα άλλα έχω το pc μου!

Δημοσ.

Σύμφωνοι, να περιμένουμε να ωριμάσουν τα πράγματα. Drivers , os κλπ. Αλλα αυτη η βεβαιοτητα σου ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει απο που προέρχεται; Απο τα MHz? Επαναλαμβανω οτι τα πρώτα bench είναι αρκετά εώς πολυ πίσω απο τον ανταγωνισμο , πχ tegra 2. Επισης ξαναγραφω ο επεξεργαστης είναι ARM's Cortex A8 σχεδίαση με κάποια έξτρα της qualcomm (η οποία δεν μεταβαίνει στην cortex a9 για να μη πληρώσει την άδεια). Όπως γράφει και ένα ξένο συγκριτικό :

Any phones to utilize Cortex A9 based processors is expected to perform significantly better

Λυπάμαι που χαλαω το όνειρο πολλών αλλα το soc 100% δεδομένο ότι δεν είναι "ότι καλύτερο" , το ζητούμενο είναι αν είναι αρκετά καλο.

η adreno 220 ειναι πολυ δυνατη. δεν θα εχει κανενα προβλημα απεναντι στην SGX 540.

Δημοσ.

η adreno 220 ειναι πολυ δυνατη. δεν θα εχει κανενα προβλημα απεναντι στην SGX 540.

Μπορει. Αλλα εκτος απο την "κάρτα γραφικών" εχει και αλλα πράγματα μέσα το soc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...