Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αληθεια?

εγω το iphone 4 ,το φορτιζω καθε 2-3 μερες με full χρηση, τι εχεις να πεις επι αυτου του θεματος?

ψιλα γραμματα ε?

το συμαντικοτερο δηλαδη την αυτονομια, το περνανε ολοι στα ψιλα γραμματα. τους φλωμωνουν οι εταιριες με speqs, speqs, οθονες, διπυρινους, ram, ghz, μπλα μπλα μπλα

δινουν ενα σκασμο λεφτα...και διαπιστωνουν οτι το κινητο δε διαρκει μια μερα χωρις φωρτιση

ελα ρε φιλε εχω περασει 3 iphone 4 κοντα 6 μηνες συνολο χρηση

αυτο δεν το καταφερα,ειλικρινα απορω.....

νταξει μια εποχη μου εβγαζε 4 μερες αλλα no internet no music no play απλα τηλεφωνο και sms

σε full φορτο ηθελα καθε μερα φορτισμα μη σου πω και 2 φορες την μερα (ολα αυτα απο 4,0 μεχρι 4,3,1)

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φυσικα κ ειναι, αλλα με 200ε που περισευουν αν επαιρνα iPhone παιρνω αλλες 20 μπαταριες .. :P

Oooops... sorry... στο iPhone ΔΕΝ μπορεις εχεις μια 2η μπαταρια....! :devil:

So what?

Εχω κι εγω το Blade το οποιο σαν κινητο δεν υστερει σε τιποτε απο τις δεκαδες λειτουργιες που πρεπει να εχει ενα smartphone. Τι να κανω δηλαδη, να αλλαζω καθε 5-6 ωρες μπαταρια και να παρω και 2-3 εξτρα φορτιστες και μπαταριες (απο τα 150 ευρω δηλαδη, να μου φτασει στα 300 η ολη δουλεια) και το βραδυ που θα παω σπιτι να καθομαι να βγαζω απο την τσεπη μπαταριες για να τις βαλω για φορτιση; Και φευγοντας για ταξιδι, εκει που επρεπε μεχρι σημερα να παρεις το πολυ ενα φορτιστη, τωρα να παρω ολο το πακετο για να βγαλω 2 μερες σε ενα επαγγελματικο ταξιδι που πρεπει να εχω ανοικτο το wifi και το gps. Αυτη ειναι η εννοια του κινητου;

Δημοσ.

Δεν εχουν ολες οι εταιριες division που να κανει develop μπαταριες κλπ, απλα τις παιρνουν ετοιμες

και τις "φορανε", οποτε ειναι η τεχνολογια τετοια προς το παρον... Τα 100mah παραπανω δεν εσωσαν κανεναν...

τα 1100mah παραπάνω? :P

(δηλαδή 2600mah συνολικά)

Performance

After charging to 100%, running down to 0% 3 times, I have now had the phone on for 5 days and it's current charge level is 10%. As you can see this is awesome. My settings:

Helix Launcher

Wifi On about an hour a day

Light phone calls (around 5 hours)

Light texting - 20 odd a day

3g Off

GPS off

link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=772301

Αυτή η μπαταρία κάνει για το Xperia 10.

Επίσης,όποιος θέλει διάρκεια μπαταρίας ας ψαχτει για undervolting,και διάφορα custom roms για την συσκευή του,με διάφορα tweaks ;)

Δημοσ.

τα 1100mah παραπάνω? :P

(δηλαδή 2600mah συνολικά)

link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=772301

Αυτή η μπαταρία κάνει για το Xperia 10.

απορω ρε παιδια..εκανες ενα search στο google, για μπαταρια, ΟΚ.

σου εβγαλε αποτελεσμα, για το xperia 10 το οποιο ειναι ενα κουραδακι μια σταλια

ο τυπος για να χωρεσει την μπαταρια που λινκαρες παραπανω των 2600mah εκοψε την πλατη με σκαρπελο, την κολησε με κολλα super glue κτλ..

"The cover didnt fit so I decided to buy a 32gb micro sd card (which works fine), and to super glue the cover on. I figured that using a scalpel I could remove the back (I tested and it works fine) if ever required"

επεισης λεει οτι το κινητο εγινε διπλασιο σε παχος, γιατι η μπαταρια προεξεχει απο πισω..

"The battery is twice the size of stock. The battery cover did not close on my phone. Total size isnt too bad. It nearly doubles the phone thickness"

και τωρα τι?

θεωρεις οτι επειδη ανοιξε αυτος το χπερια 10 που δε κοστιζει ουτε 150 ευρω, θα αγορασουμε 550 ευρω κινητο και θα το ανοιξουμε με το σκαρπελο, θα κολησουμε την πλατη με κολα UHU για να χωρεσει μεσα η μπαταρια 2600, θα γινει διπλασιο σε παχος απο πριν λογω της μπαταριας... και θα ειμαστε οκ?

ελεος δηλαδη

edit: μπερδεψα το xperia x10 με το xperia x10 mini. κοστιζει παραπανω απο 150 ευρω

Δημοσ.

Πάρτε μια τσάντα με ηλιακό φορτιστή για να το έχετε πάντα φορτισμένο

daochu-solar-bag.jpg

Το οτι αυτη η τσαντα εχει ενα iPhone να φορτιζει ειναι τυχαιο ?? :P

Και υπαρχουν after-market μπαταριες που ειναι 100-300mah παραπανω απο της original, καθως και αλλες που ειναι 1000+

παραπανω, αλλα κανει το κινητο καπως ετσι :

a4e88408402097920543ca105ec57d9f.image.240x160.jpg

Οι Unibody συσκευες φυσικα δεν παιρνουν κατι τετοιο....

Και για τον φιλο παραπανω που λεει οτι θελει 234 μπαταριες για το ZTE ας προσεχε, εδω και 3 χρονια εχω παντα 2η μπαταρια στα κινητα μου

με ΕΝΑΝ φορτιστη και ενα καλωδιο 5cm.... Μην τα ισωπεδωνουμε ολα οταν δεν εχουμε λογικα επιχειρηματα ....

Για το iPhone δεν σχολιασα (παρ'ολο που μου φαινετε πολυ δυσκολο 3 μερες με full χρηση, εκτος κ αν full χρηση λεμε οταν το εχουμε ανοιχτο...)

γιατι κ εμενα το Milestοne εβγαζε 5 μερες με normal χρηση και το Galaxy S 4 ....

Τα Samsung (Omnia και Galaxy) που εχω δουλεψει δεν με εχουν εντυπωσιασει με την αυτονομια τους... Για τα HTC με Android δεν εχω εμπειρια ακομα

οποτε θα ειμαι επιφυλακτικος....

Δημοσ.

Δεν τους πιστεύω πια....

Μας έχουν πρήξει με "ναυαρχίδες"........

Την πάτησα μία φορά με το δήθεν "iphone-killer" htc hero.

Δεν την ξαναπατάω.

επιλέγω apple με όλα τα στραβά της αλλά και την αξιοπιστία της.

Σωστός! Πότε είπαμε οτι το Desire HD παίρνει την 2.3;;;

Α ναι, η HTC σταματησε να το πουλάει τον περασμενο μήνα, οποτε οι πιθανοτητες ειναι σχεδόν μηδεν. Λυπουμεθα, αλλα πρέπει να αγορασετε ενα καινουριο τηλεφωνο απο την καινουρια μας φουρνιά (η να πειραματιστειτε με το xda developers και ο θεος βοηθος).

Ειλικρινα, πειτε μου ενα HTC smartphone που σταματησε να το πουλαει η HTC, αλλα συνεχισε να δινει αναβαθμίσεις γι αυτο... Hero/Magic (1.6), Desire/Desire HD (2.2), Desire S/Sensation (2.3?), τα παιδια στην HTC μας νομιζουν για θυματα, και θελουν καθε φορα που βγαινει μια καινουρια εκδοση του Android να παιρνουμε και καινουριο τηλεφωνο απο την καινουρια "φουρνια"...

Οχι οτι οι αλλες Android εταιριες ειναι καλυτερες...

Και μετα θα κατηγορειτε την Microsoft οταν το "κατώτερο" λειτουργικο της νικησει. Τουλαχιστον στα Phone 7 αν το παρεις ξεκλειδωτο (δηλαδη μη-vodafone), εχεις αναβαθμισεις για παντα. To Android πλεον εχει γινει μια άμορφη μάζα.

PS: Sorry για το ποστ, αλλα νομισα οτι με τη σειρα Desire η HTC αποφάσισε να σοβαρευτει και να μην επαναλαβει την τσατσιά του hero/magic, αλλα μαλλον οχι. Απογοητευση.

Δημοσ.

είπα και εγώ, λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή; ;)

Σωστός! Πότε είπαμε οτι το Desire HD παίρνει την 2.3;;;

Α ναι' date=' η HTC σταματησε να το πουλάει τον περασμενο μήνα, οποτε οι πιθανοτητες ειναι [b']σχεδόν μηδεν[/b]. Λυπουμεθα, αλλα πρέπει να αγορασετε ενα καινουριο τηλεφωνο απο την καινουρια μας φουρνιά (η να πειραματιστειτε με το xda developers και ο θεος βοηθος).

Ειλικρινα, πειτε μου ενα HTC smartphone που σταματησε να το πουλαει η HTC, αλλα συνεχισε να δινει αναβαθμίσεις γι αυτο... Hero/Magic (1.6), Desire/Desire HD (2.2), Desire S/Sensation (2.3?), τα παιδια στην HTC μας νομιζουν για θυματα, και θελουν καθε φορα που βγαινει μια καινουρια εκδοση του Android να παιρνουμε και καινουριο τηλεφωνο απο την καινουρια "φουρνια"...

Το Q2 δεν έχει τελειώσει, οπότε καλό είναι να περιμένουμε πριν μιλάμε, συνέχισε την σταυροφορία σου αλλού. Η HTC έχει πεί επίσημα οτι " Desire HD, Desire Z, Desire and Incredible S will receive the Gingerbread update in Q2.”

Δημοσ.

Και για τον φιλο παραπανω που λεει οτι θελει 234 μπαταριες για το ZTE ας προσεχε, εδω και 3 χρονια εχω παντα 2η μπαταρια στα κινητα μου

με ΕΝΑΝ φορτιστη και ενα καλωδιο 5cm.... Μην τα ισωπεδωνουμε ολα οταν δεν εχουμε λογικα επιχειρηματα ....

Ε εντάξει δεν έχασε και πολλά, για την τιμή του το blade είναι κορυφαίο.

Τώρα αν το κινητό το θες ως βασικό εργαλείο για την δουλειά σου ε τότε δώσε κάτι παραπάνω. (όχι ότι θα κερδίσεις και πολλά πέρα από κάποιες ώρες αυτονομίας). Αλλά για την περίπτωση των περισσοτέρων μας που το smartphone το θέλουμε για παιχνίδι επειδή μας αρέσει η τεχνολογία μου φαίνεται προσβλητικό να δώσει κανείς στις μέρες μας 500++ ευρώ.

Επίσης παρατηρώντας την μεγάλη εξέλιξη στν χώρο, με επεξεργαστές ολοένα και μεγαλύτερους υποθέτω πως σε λίγο καιρό η μπαταρία δεν θα την παλεύει ούτε μισή μέρα. Άρα θα αναγκαστούν οι εταιρείες να βγάλουν από τα συρτάρια νέες τεχνολογίες μπαταριών ωστε να είναι σε θέση να προσφέρουν λειτουργικά κινητά μιας και πλέον θα θίγεται άμεσα το θέμα της λειτουργικότητας.

Δημοσ.

Επίσης παρατηρώντας την μεγάλη εξέλιξη στν χώρο, με επεξεργαστές ολοένα και μεγαλύτερους υποθέτω πως σε λίγο καιρό η μπαταρία δεν θα την παλεύει ούτε μισή μέρα. Άρα θα αναγκαστούν οι εταιρείες να βγάλουν από τα συρτάρια νέες τεχνολογίες μπαταριών ωστε να είναι σε θέση να προσφέρουν λειτουργικά κινητά μιας και πλέον θα θίγεται άμεσα το θέμα της λειτουργικότητας.

Πιθανον περιμενουν να ξεστοκαρουν οτι αποθεματα εχουν, γιατι για μπαταριες και νεες τεχνολογιες τους ακουμε εδω και ποοοοολλα χρονια και το μονο

που ειδαμε ηταν οι Li-Po και τα υβριδια τους....

Οσο για το GPS δεν νομιζω να δουμε καποια αλλαγη στην καταναλωση για τα επομενα χρονια, αλλα δεν νομιζω οτι καποιος που εχει το GPS ανοιχτο με

τις ωρες δεν εχει προσβαση σε παροχη ρευματος....

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω πώς όλος ο κόσμος έχει πρόβλημα με τις μπαταρίες. Εγώ έχω Nexus One και κάθε φόρτιση αντέχει μέσο όρο 30 ώρες! Πήρα και ένα φορτιστή μπαταρίας με 2 επιπλέον μπαταρίες από eBay για 20 δολάρια και τελέιωσε. Ποτέ δεν περιμένω να φορτιστεί το κινητό μου από την πρίζα γιατί όταν τελειώσει η μπαταρία απλά βάζω μια άλλη φορτισμένη και βάζω την άδεια να φορτιστεί.

Δημοσ.

Γιατί δεν βάζουν στην πλάτη του κινητού μια φάσα από ηλιακές κυψέλες να φορτίζει με τον ήλιο;

Δεν νομίζω να είναι σοβαρό το επιπλέον κόστος μιας και το έχω δει εδώ και χρόνια σε κάτι κομπιουτεράκια χειρός που δουλεύουν μια χαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...