Προς το περιεχόμενο

Νέο PC στον ορίζοντα

gballas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι περισσότερες νέες μητρικές όπως και αυτές που μου πρότειναν τα παιδιά ποιο πάνω υποστηρίζουν sata 3 οπότε είμαστε coble

Δημοσ.

Διάβασα αυτό το review. Ουσιαστικά τα 2 δυνατά σημεία του Ζ68 είναι το SSD Caching και το Quick Sync.

Το SSD Caching είναι αυτό που λέγανε οι φήμες ότι θα βάζανε στα νέα macbook pro. Συνδιασμός μικρού SSD με HDD. Οπότε και για το setup μου 120gb ssd με 1tb samsung φαντάζομαι θα απέδιδε. Intel reckons that, while an SSD boot drive facilitates great performance, data not on the solid-state storage sees no benefit. Caching done right ensures anything you access frequently enjoys a performance improvement.

Τώρα με το Quick Sync έχουμε και την εφαρμογή VIRTU. Να πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι ρόλο βαράει. Δλδ χωρίς το VIRTU δεν θα γίνεται αυτόματα εναλλαγή onboard κάρτας γραφικών και κανονικής? Αυτό το κόλπο γίνεται ήδη στα alienware ασπούμε. Θα είναι preinstalled το VIRTU σε όλες τις μητρικές?

Δημοσ.

Προσωπικά δεν θα έπαιρνα P67/H67 mobo θα περίμενα το Z68 που είναι το ''σωστό'' chipset για τους νέους Sandy Bridge.

Intel Z68 launches May 8th

Σωστό αλλά πότε θα είναι διαθέσιμο; Ελπίζω όχι τον Ιουνιο και ελπίζω οχι πολύ ακριβότερο.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια μητρική που ρυθμίζει αυτόματα τις στροφές των ανεμιστήρων του κουτιού (εκτός της cpu) ανάλογα με τη θερμοκρασία, όπως δλδ γίνεται με τα alienware desktops και τα mac pro?

Sent from my iPhone using Insomnia

edit: Βρήκα ότι μία που το κάνει είναι η: ASUS Sabertooth P67 Motherboard With Tactical Vests

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...