Προς το περιεχόμενο

δε μπορω να "δω" τα documents στον δευτερο σκληρο

vaggelis30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον καινουιο προβλημα σας εβαλα.

Εχω ενα σκληρο στη πρωτη IDE με XP. και ενα δευτερο στην αλλη IDE παλι με XP μεσα.

Οταν τρεχω απο τον πρωτο δε μπορω να δω τα αρχεια που εχω αποθηκευμενα στο λογαριασμο μου στο δευτερο. Δηλαδη :

Απο ΧΡ 1 ας πουμε που ειναι στο C: μπαινει μεσα στον D: που ειναι ο δευτερος σκληρος αλλα δε μπαινει στο D:\Documents and Settings\VAGGOS που εχω καποια αρχεια.

Αντιθετως Οταν τρεχω τον υπολογιστη απο τα "δευτερα" ΧΡ βλεπει και τον IDE 1 δισκο σαν Ε: αλλα μπαινει και μεσα στα Ε:\Documents and Settings\VAGGELIS

Περιμενω τις γνωμες σας...

Δημοσ.

Στη 2η εγκατάσταση, όταν δημιούργησες τον χρήστη, απάντησες καταφατικά στην ερώτηση αν θα κάνει τα αρχεία private και αυτός είναι ο λόγος που δε μπορείς να τα διαβάσεις.

Πρέπει να αλλάξεις τις λίστες ασφαλείας (ACLs) στον 2ο δίσκο για να μπορέσεις να δεις τα αρχεία.

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να πειράξω τα ACLs γιατί είναι πολύ εύκολο να κάνεις ζημιά στο προφίλ των win και να μη μπορείς να κάνεις login. Λογικά, θα χρειαστεί να προσθέσεις το group "Everyone" με δικαιώματα ανάγνωσης στις ρυθμίσεις ασφαλείας του φακέλου C:\Documents and settings\VAGGOS. Κάντο μόνο αφού κάνεις boot από τον 2ο δίσκο.

Δημοσ.

σε ΧΡ ρυθμισεις ασφαλειας απο που παω?

οκ ολα καλα. μια ερωτησουλα μονο. Αν τον μετατρεψω σε δυναμικο δισκο τι σημαινει ?

Δημοσ.

σε ΧΡ ρυθμισεις ασφαλειας απο που παω?

οκ ολα καλα. μια ερωτησουλα μονο. Αν τον μετατρεψω σε δυναμικο δισκο τι σημαινει ?

Πας στον Πίνακα ελέγχου, Εργαλεία διαχείρισης, Τοπική πολιτική ασφάλειας, Τοπικές πολιτικές, Εκχώρηση δικαιωμάτων χρήστη.

Εγώ θα σου πρότεινα όμως να χρησιμοποιήσεις στο λειτουργικό που αδυνατεί να ανοίξει το φάκελο ένα από τα: Xplorer² Professional 1.8.1.3 ή XYplorer 9.90.0700 ή όποια άλλη νεώτερη έκδοσή τους βρεις μέσω Google search.

Όσο για τη μετατροπή του δίσκου σε δυναμικό καλύτερα ξέχασέ το.

Δημοσ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...