Προς το περιεχόμενο

Στο ακυρο αλλαξαν τα default icons των σκληρων δισκων [hackintosh]

sistah

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα εβαλα το team viewer αλλα δεν σ'αφηνει να κανεις connection με τον server τους γιατι αναγνωριζει οτι ειναι hackintosh... :mad:

Εκανα ενα search στο google και ως μονη λυση που εχουν βρει/δουλευει ειναι να κανεις edit το SMserial του smbios.plist . --> insanelymac

Παρολο που το εκανα δεν δουλεψε.

Ενας τυπος ποσταρε το δικο του smbios.plist το οποιο δουλεψε και σε αλλους.

Το κατεβασα και παλι δεν δουλεψε αλλα στο restart μου αλλαξαν τα default icons των hdd στο desktop (και στο finder φυσικα)

Οχι οτι με καιει κιολας, αλλα αν ξερετε πως να τα αλλαξω να γινουν οπως πριν, θα ημουν ευγνωμων..

Και εδω, τα αλλαγμενα icons:

P.S αν ξερει κανενας και για το team viewer θα ημουν double-ευγνωμων!

:)

post-200798-0-65102400-1302606327_thumb.png

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω γιατι εκνευριζεσαι για οποιο προβλημα και να σου προκυψει

hackintosh ηθελες

φιλικα happy.gif

Δεν εκνευριζομαι καθολου.

Ισα ισα, με τα προβληματα μαθαινω περισσοτερα.

Αν εβγαλες το συμπερασμα απο το emoticon, αυτο πηγαινε στην εταιρια της teamviewer..

Θα σου ελεγα οτι τρολλαρεις αλλα και εγω πεταω καμια φορα ασχετα πραγματα στα threads :rolleyes:

Αnyway πριν τα βαλω ηξερα οτι θα εχω προβληματα να λυσω αλλα παρολαυτα δεν πληρωσα 3 μισθους (δεν το λεω για σενα)

για να εχω την ομορφια αλλα την (οποια) λειτουργικοτητα εχουν τα mac.

Κυριως για το Final Cut εβαλα, που το χρειαζομαι..

Δημοσ.

Ουτε με εταιρια του teamviewer ουτε πουθενα εχει νοημα να εκνευριζεσαι απο τη στιγμη που δεν ειναι επισημο software (δεν φτανει να ειναι μονο το team viewer επισημο αλλα και το λειτουργικο). Ειναι σαν αυτους τους τυπους που διπλοπαρκαρουν και μετα εκνευριζονται οταν τους την λενε... απο τη στιγμη ομως που επιλεγει καποιος αυτη τη λυση δεν μπορει να διαμαρτυρηθει για κατι που κανονικα δεν θα υπηρχε καν!

Δεν προσπαθω να στην πω απλα θελω να καταλαβω την λογικη με την οποια γραφεις το πρωτο ποστ οταν αντικειμενικα δεν βγαινει νοημα...

Δημοσ.

Ουτε με εταιρια του teamviewer ουτε πουθενα εχει νοημα να εκνευριζεσαι απο τη στιγμη που δεν ειναι επισημο software (δεν φτανει να ειναι μονο το team viewer επισημο αλλα και το λειτουργικο). Ειναι σαν αυτους τους τυπους που διπλοπαρκαρουν και μετα εκνευριζονται οταν τους την λενε... απο τη στιγμη ομως που επιλεγει καποιος αυτη τη λυση δεν μπορει να διαμαρτυρηθει για κατι που κανονικα δεν θα υπηρχε καν!

Δεν προσπαθω να στην πω απλα θελω να καταλαβω την λογικη με την οποια γραφεις το πρωτο ποστ οταν αντικειμενικα δεν βγαινει νοημα...

Kαταλαβαινω το point σου αλλα δεν συμφωνω απολυτα.

Για την ακριβεια το οτι ειναι hackintosh δεν σημαινει οτι ειμαι παρανομη

ως προς το λειτουργικο αναγκαστικα, διοτι με 29$ μονο (μπραβο τους γι'αυτο)

μπορω να εχω αυθεντικα mac OS X, απλα δεν παιρνω και το hardware μαζι πακετο.

Δεν το εκανα, γιατι δεν ηθελα να παρω το ρισκο να μην δουλευει με τα specs του pc μου,

αλλιως εννοειτε θα το αγοραζα.

Απο εκει και περα, εγω σου δειχνω το φεγγαρι και εσυ κοιτας το δαχτυλο,

διοτι η ερωτηση μου αφορα τα icons και οχι το team viewer.

Απλα ειπα τα facts και τις συνθηκες που εγινε η αλλαγη των icons για να κανω

πιο ευκολη την ζωη αυτου που θα ξερει την απαντηση.

(χωρις περιττες ερωτησεις/απαντησεις κτλ)

(Φιλικα εννοειτε, ουτε εγω προσπαθω να στην πω ^_^ )

Δημοσ.

δεξι κλικ στο σκληρο που θες ---> get info ---> κανε κλικ στο εικονιδιο του σκληρου (πανω αριστερα), μολις γινει μπλε το περιγραμμα του πατα delete

Δημοσ.

δεξι κλικ στο σκληρο που θες ---> get info ---> κανε κλικ στο εικονιδιο του σκληρου (πανω αριστερα), μολις γινει μπλε το περιγραμμα του πατα delete

Το αποτελεσμα ποιο θα ειναι?

Το εκανα αλλα μου κανει αυτο το biip οταν δεν πατας π.χ το σωστο κουμπι

Αμα καταλαβες τι ειπα ο ποιητης, τρυπα μου την μυτη... :mellow:

Tα icons θυμίζουν πάντως εξωτερικούς σκληρούς...κατι τρέχει μάλλον με το bios...υπόθεση κάνω δεν ξέρω....

Ναι και εμενα, αν και αυτοι δεν εχουν και το σημα του usb πανω??

Δημοσ.

Τι εκδοση τρεχεις?Αν εχεις πανω απο 10.6.2 κατεβασε ενα προγραμμα που λεγεται multibeast και αφου το ανοιξεις τσεκαρε το 3 κουτακι και στην κατηγορια drivers-kexts-disk τσεκαρε το IOAHCIBlockStorageIngector.

Αυτο ειναι που διορθωνει το φαινομενο των εσωτερικων που ξαφνικα δειχνουν εξωτερικοι.rolleyes.gif

Αν εχεις αλλες ερωτησεις για hackintosh υπαρχει ξεχωριστη ενοτητα στο φορουμ mac osx χ86 εγκατασταση σε pc...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...