Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για επεξαργασία βίντεο "καρέ-καρέ".

Alchemist`

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το animation shop pro 3 είναι ένα προγραμματάκι (συνοδευτικό του Paint Shop Pro 7) το οποίο επιτρέπει την πλήρη επεξαργασία AVI video, χωρίς όμως να επεξεργάζεται τον ήχο. Συγκεκριμένα, ανοίγει όλα τα frames του βίντεο, τα οποία εμφανίζονται στην σειρά (θέλει τεράστια ποσά RAM) και στην συνέχεια με ένα πάνελ εργαλείων πανομοιότυπο με αυτό της ζωγραφικής, επιτρέπει να κάνει κανείς ότι θέλει στο βίντεο, να ζωγραφίσει ότι θέλει σε κάθε καρέ! Το πρόβλημα είναι οτι δουλέυει μια χαρα σε Win98 & WinXP άνευ service pack... Από τα WinXP SP1 και πέρα βγάζει σφάλμα...

Γνωρίζετε κάποιο πιο "πρόσφατο" πρόγραμμα με παρόμοιες δυνατότητες?

Δημοσ.

Κάνει επεξεργασία σε avi το animation shop pro 3; τι λες τώρα; το χρησιμοποιούσα για επεξεργασία σε gif.

Ενδιαφέρει και εμένα αυτό που ρωτάς. Για να δούμε αν υπάρχει κάτι...

Δημοσ.

Από περιέργεια κατέβασα το Jasc Animation Shop 3.05 και τρέχει μια χαρά ακόμα και στα windws 7 64bit

Κάνει επεξεργασία σε avi το animation shop pro 3; τι λες τώρα; το χρησιμοποιούσα για επεξεργασία σε gif.

Ενδιαφέρει και εμένα αυτό που ρωτάς. Για να δούμε αν υπάρχει κάτι...

Καλά το 2003 που βγήκε η τελευταία αναβάθμιση θεωρούσαν Avi κάτι εντελώς διαφορετικό από ότι σήμερα. :mrgreen:

Δημοσ.

Το πρόγραμμα λειτουργεί μιά χαρά σε όλες τις εκδόσεις τις εκδόσεις Windows, εκτός από τα XP SP1 και μετά όπου μόλις πατήσετε save σε avi της δουλειάς σας, βγάζει "Unexpected Error", οπότε στην ουσία είναι άχρηστο... Δεν γνωρίζω αν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα αν έχουμε επεξεργασία & αποθήκευση gif... Είχα αγοράσει το PSP 7, και έχω την original έκδοση 3.0, δεν έχω δοκιμάσει το update που λέτε για να είμαι ειλικρινής, πάντως πρόκειται για ένα πρόγραμμα που παρέχει εξαιρετικά μεγάλη ελευθερία... Ο μόνος τρόπος που βρήκα για να έχω παρόμοιου τύπου επεξεργασία, είναι η εξαγωγή σε jpeg όλων των frames, επεξεργασία ένα-ένα με Photofiltre, και recompile σε βίντεο όλων των εικόνων... Είναι όμως πολύ πιο χρονοβόρα διαδικασία...

Edit: Κατέβασα την έκδοση 3.05, μόλις πατήσω save as avi, βγάζει ακριβώς το ίδιο σφάλμα, "An undefined error has occured - %u"

Οπότε ψάχνουμε για άλλο software που κάνει το ίδιο πράγμα... :/

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...