Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από όσα κατάλαβα δεν έβαλες ps2 πληκτρολόγιο επάνω. Η λύση με τον αντάπτορα δεν δουλεύει σε όλα τα πληκτρολόγια.

Δανείσου κάποιο και δοκίμασε αλλιώς δεν προβλέπω να βγάζεις άκρη.

Δημοσ.

Παιδια συγνωμη κ παλι... Αλλα δεν λεει keyboard not detected.... Ουτε λεω πουθενα οτι μου το εγραψε... Επειδη το στησιμο ειναι καινουργιο λεει press F1 to enter setup....!!!! Αλλα πληκτρολογιο κ ποντικι ειναι σαν να μην υπαρχουν....!!!! Δεν δινει στις θυρες καθολου ρευμα το motherboard...!!!!

Probe ευχαριστω... Ψαχνω να βρω αυτο που προτεινες σαν εσχατη λυση πριν το παω σε τεχνικο...

Δημοσ.

Ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημενες οι θύρες είτε συνδέεται ασύρματα είτε οχι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το delete για να μπεις στο Bios. Οπότε το ξεχνάμε.

Θύρες πάνω στο κουτί δεν έχεις!!!!

Δημοσ.

Εχει... Τις δοκιμασα αλλα ουτε αυτες δουλευουν... Μαλλον παει για τεχνικο γτ εχω κουρασει κ εσας κ μου φαινεται οτι μαλλον υπαρχει προβλημα...

Αλλα μου φαινεται περιεργο... Ολες οι usb να μη κανουν τπτ;;;

Ενταξει οι πισω!!!! Αλλα κ αυτες στο front panel???

Δημοσ.

UPDATE.......!!!!!!!!!!

παιδια το PC δουλεψε...!!! (πηγε σε τεχνικο)

το προβλημα ηταν οτι λογω καινουργιας μητρικης χρειαζοταν φορματ...

και το μονο που αναγνωριζε ηταν πληκρολογιο με ps2 (χωρις ανταπτορα...!!!!)

οποτε ολα καλα... αλλα με ενα λιγο πιο παλιο πληκτρολογιο απο φιλο με ps2...!!!!!!!

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

UPDATE.......!!!!!!!!!!

παιδια το PC δουλεψε...!!! (πηγε σε τεχνικο)

το προβλημα ηταν οτι λογω καινουργιας μητρικης χρειαζοταν φορματ...

και το μονο που αναγνωριζε ηταν πληκρολογιο με ps2 (χωρις ανταπτορα...!!!!)

οποτε ολα καλα... αλλα με ενα λιγο πιο παλιο πληκτρολογιο απο φιλο με ps2...!!!!!!!

Επαναφέρω το θέμα, γιατί έχω ακριβώς το ίδιο θέμα!

Και αν ξέρει κανείς πως γίνεται αυτό το φορματ της μητρικής,για να ενεργοποιήσω τα usb και να αναγνωρίσει ξανά το usb keyboard?Στα windows τα αναγνωρίζει μια χαρά, αλλά στο menu του bios δε λειτουργεί/αναγνωρίζει καθόλου!

Αν κάνω bios update λέτε να διορθωθεί το πρόβλημα?

Δημοσ.

Ναι με ps2 keyboard είναι όλα οκ!

Και μέσα στα Windows το usb keyboard λειτουργεί μια χαρά!

To πρόβλημα είναι ότι δε αναγνωρίζει το usb keyboard στο BIOS!

Δημοσ.

ok το έφτιαξα!

Είχε disable το usb keyboard και mouse, όπως και είχε σαν πρώτο να bootαρει το floppy disc! :o

Μου έχει ακόμη το quick boot disable, να το κάνω enable?

Δημοσ.

ok το έφτιαξα!

Είχε disable το usb keyboard και mouse, όπως και είχε σαν πρώτο να bootαρει το floppy disc! :o

Μου έχει ακόμη το quick boot disable, να το κάνω enable?

Αν το κανεις θα προσπερνα την αρχικη εικονα της μητρικής, θα δειχνει μια εικονα με το πια μητρικη εχεις και μετα θα σε πηγαινει απευθειας στο σημειο που φορτωνους τα windows.

Δημοσ.

Αν το κανεις θα προσπερνα την αρχικη εικονα της μητρικής, θα δειχνει μια εικονα με το πια μητρικη εχεις και μετα θα σε πηγαινει απευθειας στο σημειο που φορτωνους τα windows.

Ας τότε σε disable!

Δε θα κερδίσω κ τίποτα σπουδαίο χρόνο μ'αυτό!

Όταν θα μπει ssd θα πρέπει να ξανά μπω στην διαδικασία ρυθμησης, γιατί πρόσεξα μου έχει και τις 2 SATA 3 ports disable, οπόταν βλέπουμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...