h4ck3r Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Πείρα 90% ... Hell Yeah! http://www.localhost-ltd.com/cms/site/misc/Delaportas_THESIS.pdf ...plus 16 GB of data, reports and implementation code!
insomniaK Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 μπαμ έκανε από τα 2 προηγούμενα θέματα που ο παντελγουλφ του απαντούσε. EDIT: Γαμα το, σε κάθε περίπτωση συγχαρητήρια πάντως για το 90% πείρα.
Pantelwolf Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 ναι κατι καταλαβα αλλα νομιζα οτι ειχε σβηστει λογω εγκεφαλικής παράλυσης του OP. (still it's cool ffs) εχει και διαφορετικο ονομα. Γεια σου ρε τζορτζ δελαπορτα, σε ειδα στο φουμπου εισαι φρεντ οφ φρεντ και εχεις ανοιχτες τις φωτο σου, μιστερ σεκιουριτυ φορενσικς. Κουκλος ησουν στο γαμο σου φτου φτου.
Merdock Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 http://www.linkedin.com/in/qtgeo Αυτό είναι βιογραφικό
Pantelwolf Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Έχει βάλει όλα τα σοφτγουεαρ που εχει και δεν εχει συναντησει. ΜΕΓΑΛΕ. Σου ξέφυγε ο ναρκαλιευτής. ξές, μαηνσουήπερ.
NT1G Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ούτε AutoCAD έχει. Ούτε ένα pro engineer. O linus torvalds παίζει να έχει μικρότερο βιογραφικό.
h4ck3r Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Έχει βάλει όλα τα σοφτγουεαρ που εχει και δεν εχει συναντησει. ΜΕΓΑΛΕ. Σου ξέφυγε ο ναρκαλιευτής. ξές, μαηνσουήπερ. Με τη μονη διαφορά ότι τα software που αναφέρω όντως τα γνωρίζω και δεν έχω βάλει κανένα που να μην έχω επαφή τουλάχιστον 1 εξάμηνο και να το έχω σκήσει σε εργασίες ή προσωπικές ενασχολήσεις. Fair enough...I guess! ναι κατι καταλαβα αλλα νομιζα οτι ειχε σβηστει λογω εγκεφαλικής παράλυσης του OP. (still it's cool ffs) εχει και διαφορετικο ονομα. Γεια σου ρε τζορτζ δελαπορτα, σε ειδα στο φουμπου εισαι φρεντ οφ φρεντ και εχεις ανοιχτες τις φωτο σου, μιστερ σεκιουριτυ φορενσικς. Κουκλος ησουν στο γαμο σου φτου φτου. Γούσταρες ε! Σα νονός είμαι, μόνο που δεν έχω ακόμα familia και μπράβους.Χαχαχαχχα! G καμια εκπομπουλα θα κανεις κανα βραδυ; Που να τρέχεις τώρα.... έχουμε τον Γεωργιάδη να κράζει τι να με κάνετε. Δεν τον έχω με τη καμία. Είναι πολύ τούμπανο...
insomniaK Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Υποβιβάζεις το πτυχίο και το μεταπτυχιακό σου βάζοντας τα στο ίδιο επίπεδο με το lower και το proficiency.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.