poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 βαζεις το router με καλωδιο ethernet πανω στο switch και τα pc σου πανω στο switch.τιποτε αλλο.Ip θα παρουν αυτοματα απο τον dhcp του ρουτερ.
thrylosthyra7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 βαζεις το router με καλωδιο ethernet πανω στο switch και τα pc σου πανω στο switch.τιποτε αλλο.Ip θα παρουν αυτοματα απο τον dhcp του ρουτερ. όχι...το έχω δοκιμάσει...δεν έπαιρναν ip..μπορούσε να είναι μόνο το 1 συνδεδεμένο με το internet...το άλλο έβγαζε πάντα αποτυχία...
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 μισο λεπτακι γιατι θα τρελαθω>στο ιντερνετ μπαινεις με εικονιδιο που κανεις διπλο κλικ η ειναι συνεχεια στο ιντερνετ με το που ανοιξεις το pc σου? κανε ενα Ipconfig απο παραθυρο command prompt και πες μου τι βγαζει επισης.
thrylosthyra7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 μισο λεπτακι γιατι θα τρελαθω>στο ιντερνετ μπαινεις με εικονιδιο που κανεις διπλο κλικ η ειναι συνεχεια στο ιντερνετ με το που ανοιξεις το pc σου? συνέχεια συνέχεια αδερφέ...εννοείται....adsl έχω φίλε!απλά σου λέω οτι ίσως θέλει κάποιο configuration(ίσως κάτι με το switch παίζει)..
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 κανονικα δεν θελει.μεσα στο μενου του ρουτερ κατι θα γραφει για dhcp kai πρεπει να γραφει και κατι για Pppoa/vcmux η pppoe/llc.τα γραφει αυτα?
thrylosthyra7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 ναι..και η ρύθμιση είναι ppoe llc.... dhcp δε βλέπω,για να μη σου λέω και ψέμματα... οκ,είμαι ηλίθιος...βρήκα και το dhcp,το οποίο είναι enabled.
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Οκ ενταξει κανει.dhcp ανοιχτος ειναι θα δωσει Ip και στο δευτερο Pc.
thrylosthyra7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 θα το ξαναδοκιμάσω...αλλά την προηγούμενη φορά κάτι είχε πάει στραβά...
thrylosthyra7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 στο switch,μπορώ να χρησιμοποιήσω όποια θύρα θέλω για in,και όποια θέλω για out,έτσι;;δεν είναι συγκεκριμένη..
thrylosthyra7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 yes ολες το ιδιο ειναι .in out. κάτι γίνεται λάθος,όπως σου είπα...συνδέω το router επάνω στο switch.και μετά παίρνω 2 ethernet,ένα για κάθε υπολογιστή...αμέσως παίρνει ίντερνετ ο άλλος υπολογιστής και πετάει εμένα.....μόλις αποσυνδέσω το καλώδιο του άλλου,συνδέομαι ξανά....τι γίνεται λάθος;;δε φταίνε τα καλώδια σίγουρα,γιατί εναλλάξ δουλεύουν κανονικά...... μου πετάει κι ένα σφάλμα "πρόβλημα ip,άλλος ένας υπολογιστής στο δίκτυο χρησιμοποιεί την ίδια διεύθυνση ip επικοινωνήστε με το διαχειριστή κλπ"μήπως είναι σκέτο modem τελικά;;γιατί έχουν εναλλάξ....ουσιαστικά όταν μπει και ο άλλος επάνω,κανείς δεν έχει σταθερά....μια πέφτει ο ένας,μια ο άλλος.....
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 μισο λεπτο.βαλε και στους 2 υπολογιστες αυτοματη Ip γιατι για καποιο λογο εχουν και οι 2 την ιδια.η δωσε καρφωτα ip αλλα διαφορετικη στον καθενα.
thrylosthyra7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 μισο λεπτο.βαλε και στους 2 υπολογιστες αυτοματη Ip γιατι για καποιο λογο εχουν και οι 2 την ιδια.η δωσε καρφωτα ip αλλα διαφορετικη στον καθενα. λες την αυτόματη απόδοση από τις ιδιότητες στο tcp/ipv6 και tcp/ipv4 έτσι;;αυτόματη είναι....
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 ε τοτε πως γινεται να παιρνουν την ιδια Ip.αν κανεις Ipconfig απο command prompt στο pc που εισαι τι σου λεει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.