Προς το περιεχόμενο

Raid 0 με 2 σκληρους μετα απο φορματ!

STORM1978

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου εκανα την μακακια και εκανα το φορματ τωρα πως κανω τον σκληρο των windows raid 0 με εναν ιδιο. Και οι 2 ειναι 500gb wd blue.

Δημοσ.

Έκανες format σκέτο ή και εγκατάσταση λειτουργικού/προγραμμάτων;

Δυστηχως το 2ο. Αν ηταν το 1ο δεν με ενοιαζε αλλα ολα εχουν μπει πλεον.

Δημοσ.

Νομίζω πως δε γίνεται να γλυτώσεις χωρίς format κατά τη δημιουργία συστοιχίας RAID0.

Μπορείς βέβαια να κρατήσεις μια εικόνα της εγκατάστασής σου και να την περάσεις μετά τη δημιουργία του RAID0.

Νομίζω πως γίνεται κανονικά.

Δημοσ.

Νομίζω πως δε γίνεται να γλυτώσεις χωρίς format κατά τη δημιουργία συστοιχίας RAID0.

Μπορείς βέβαια να κρατήσεις μια εικόνα της εγκατάστασής σου και να την περάσεις μετά τη δημιουργία του RAID0.

Νομίζω πως γίνεται κανονικά.

Με κανενα norton ghost?

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το αντικείμενο, κι εγώ αυτό ξέρω και το Acronis ως πιο γνωστά.

Κάτσε μπας και ξέρει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμένο από πρώτο χέρι.

Κι απ' τα 7 γίνεται πάντως απ' όσο ξέρω.

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το αντικείμενο, κι εγώ αυτό ξέρω και το Acronis ως πιο γνωστά.

Κάτσε μπας και ξέρει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμένο από πρώτο χέρι.

Κι απ' τα 7 γίνεται πάντως απ' όσο ξέρω.

OK. Το norton το εχουμε ηδη.

7? πως? :blink:

Δημοσ.

Με το back up θαρρώ..

Καπου ειχα διαβασει πως γινετε να κανεις raid μεσα απο τα Windows αλλα γαμωτο δεν μπορω να το βρω το ριμαδι το αρθρο. Καμια βοηθεια βρε παιδια?

Δημοσ.

Σου λείπει ο RAID driver από τα Windows, ακόμη κι αν πάρεις image back up , δεν γίνεται γιατί θα εξακολουθεί να μην είναι καταχωρημένος στα win.

Θα πρέπει με κάποιον τρόπο να εγκαταστήσεις τον Raid driver της mobo σου.

Πάντως αν θα θελες να κάνεις μιά δοκιμή, μήπως και γλιτώσεις την επανεγκατάσταση των Windows , υπάρχει ένας μπούσουλας εδώ

Δημοσ.

Καλο θα ηταν να ενεργοποιησεις τον raid controller να περασεις drivers να κανεις norton ghost. Μετα raid 0 μεσα απο το bios, θα ενεργοποιησεις τον raid controller και μετα απο το bios του Raid controller θα κανεις το raid 0.μετα επαναφερεις το ghost αλλα παλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα πετυχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...