FISHERAKOS Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 καλησπέρα σας, Πρώτα όλα δεν ήξερα που να βάλω το θέμα μου γιατί σχετίζεται και με ίντερνετ και με hardware και με gaming και με site. Θα ήθελα να νοικιάσω ένα server όπου πάνω σε αυτό τον server θέλω να τρέχουν τα εξής πράγματα: - 3 cod4 gameservers( το παιχνίδι έχει χωρητικότητα κοντά στα 7.5 GB) - και ένας ventrillo ή εν πάση περιπτώση κάποιος voice server. έχω βρεί αρκετά στο google αλλά δεν έχω επιπλέον γνώσεις για το τι γραμμή χρειάζεται αλλά και γιατί hardware απαιτήσεις. Θέλω μια δύο προτάσεις δικές σας δεν θέλω να τρέχει κάτι άλλο ο server. Ευχαριστώ.
kage Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 εκει που παιζεις δεν εχει διαφημισεις για κατι παρομοιο? αυτο που πληρωνεις ειναι το bandwidth που θα καταναλωνουν.δηλ.οσοι περισσοτεροι συνδεονται στον σερβερ σου τοσο περισσοτερα τα εξοδα.Συνηθως αρκετοι που χουν παρομοιους σερβερς οχι μονο δεν βγαζουν αλλα πληρωνουν και απο την τσεπη τους. εννοειται κοιτας και που ειναι καλυτερα για τον κοσμο που απευθυνεσε.δηλ οσο πιο μακρια τοσο μεγαλυτερο lag...gr(στημενοι στην ελλαδα) servers δεν ξερω καν αν υπαρχουν. επειδη δεν ξερω το παιχνιδι. ο σερβερ θα φαινετε στην λιστα τους? http://www.google.gr/search?hl=el&source=hp&biw=1024&bih=629&q=game+dedicated+server&aq=f&aqi=g1&aql=&oq=
dimitris_pa Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 διπυρηνο με μπολικη ram και γρηγορο σκληρο για περιπου 30 ατομα
FISHERAKOS Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 τι θέλεις να πεις δεν θα έχω κάποιο stand χρηματικό ποσό που θα πληρώνω;;;;; dmitris κάποια ολοκληρωμένη πρόταση σου αν έχεις χρόνο;;;
dimitris_pa Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 core 2 duo 8gb+ ram και γενικα γρηγορο σκληρο δισκο, εχεις καποιες αλλες ερωτησεις ?
FISHERAKOS Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 το έχεις βρει σε κάποιο site sorry αν σε ζαλίζω αλλά ψάχνω κάτι συγκεκριμένο για πρόταση για να το πάρω κατευθείαν γιατί δεν έχω και πολλές γνώσεις.
CyberCr33p Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ο server θέλεις να τρέχει Windows ή Linux ; Επίσης μέχρι τι ποσό μπορείς να διαθέσεις / μήνα;
FISHERAKOS Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 δεν με αφορά το λειτουργηκό του.. μέχρι ένα 40-65 το μήνα. Αλλά θέλω σχετικά μικρό ping καταλαβαίνετε γιατί θα τρέχουν gameservers και θέλω να έχει προσέλευση.
dimitris_pa Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 δεν με αφορά το λειτουργηκό του.. μέχρι ένα 40-65 το μήνα. Αλλά θέλω σχετικά μικρό ping καταλαβαίνετε γιατί θα τρέχουν gameservers και θέλω να έχει προσέλευση. πρεπει να σε αφορα το λειτουργικο του πιστευω..... δες τιμες απο ελληνικη εταρια και δες και μια απο ξενη, δεν ξερω ποια ειναι καλη και ποια ειναι "φτιαχμενη στα μετρα σου"..... αν θες τιποτα αλλο ρωτα
CyberCr33p Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Οι servers της tophost δεν είναι από Ελλάδα (νομίζω βρίσκονται Γερμανία). Επίσης η ξένη που ανέφερες έχει τους servers σε Αμερικάνικο datacenter. Με βάση το ποσό που μπορείς να διαθέσεις θα σου πρότεινα hetzner (Γερμανία) και leaseweb (Ολλανδία).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.