lesser99 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 λόγω ότι έιχα πρόβλημα με τις μνήμες ram,τις πήγα στο Support και μέτα απο 2 ημέρες με ενημέρωσαν πως θα τις αντικαταστήσουν.Μπορώ να ζητήσω να πάρω κάποιο άλλο προιόν?
phanispal Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δε χάνεις τίποτα να τους ρωτήσεις, αν και για να είπαν κατευθείαν για αντικατάσταση, κάτι θα έχουν στο μυαλό τους. Ρώτα και με ποιες θα στις αντικαταστήσουν σε περίπτωση που πάνε να σε ρίξουν.
lesser99 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 αν δεχτουν να αλλαχτεί το προιόν ισχυει το ποσό που αναφέρεται στην απόδειξη η θα μου προτείνουν αυτοι κάτι διαφορετίκο?
phanispal Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Κανονικά αυτό που αναγράφεται στην απόδειξη, άλλο που δε βρίσκει πάντοτε εφαρμογή.
antonl Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ουγκ. Ξύνεις πληγές. Την περασμένη βδομάδα, πήγα για αλλαγή χτυπημένου δίσκου 1TB@7200rpm αγορασμένο 86€ πριν ~2 χρόνια. Αυθημερόν μου είπαν πως όντως τα χει παίξει και να πάω από κει για αλλαγή. Γρήγορη διάγνωση, δεν έχω παράπονο (βέβαια ο δίσκος έκανε σαν αεροπλάνο και μόνο που τον έβαζες στο pc οπότε δεν ήταν και επίπονη διαδικασία το testing). Τέλος πάντων, με τα πολλά κατέληξα μ έναν 1TB green. Το πιστωτικό που δέχονταν να κόψουν ήταν πολύ χαμηλότερο. Χαρακτηριστικά η απόδειξη αλλαγής που πήρα, λέει 33€, που προφανώς είναι κάποια τιμή που χε ο δικός μου για κανα εκθεσιακό κομμάτι. Ο επιστήμονας εκεί μου πε ότι την τιμή της αγοράς την παίρνεις μόνο μέσα σε 6 μήνες απ την στιγμή της αγοράς. Του πα ο νόμος λέει 2 χρόνια. Μου πε ότι τέτοιος νόμος δεν υπάρχει κι αυτός τα ξέρει γιατί είναι χρόνια υπεύθυνος καταστήματος. Εκεί ανέβασα πίεση, πήρα τον δίσκο και τους χαιρέτισα μια για πάντα μετά από καμιά 15ετία. Ούτε παξιμάδι ξανά από κει. Btw ο νέος δίσκος είναι @5400rpm... αλλά μου πε ότι έχει παραπάνω cache απ τον αρχικό οπότε είμαι και κερδισμένος. Δεν είχα καμία διάθεση να διαφωνήσω. Και κλείνοντας την γκρίνια μου, ρε φούστη, πόσο μα πόσο @#$$@!!#$ πρέπει να ναι για να διώχνουν πελάτες τέτοιες στριμόκωλες οικονομικά εποχές. edit: Αν πας για επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και εκτύπωσε τους σχετικούς νόμους για να τους έχεις παραμάσχαλα όταν πας. Αν και πάλι δεν ορκίζομαι ότι θα βγάλεις άκρη.
phanispal Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Οτινανισμός, τι να πεις.. Απλά κουνάς το κεφάλι καταφατικά σε ό,τι λένε και τη γκανά, ή κάνεις φασαρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.