mariamen Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Καλησπέρα, αύριο μεθαύριο θα πάω να αγοράσω το Cookie αλλά έχω μια μικρή απορία.. Είμαι στα 16 και θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να πάω να αγοράσω μόνη μου την συσκευή ή χρειάζεται συνοδεία κάποιου γονέα; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
orlox Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Στην ελλαδα ακομα και ανήλικος αγοράζεις απο τσιγάρα μέχρι και ιερόδουλες. Στο κούκι θα σου πούνε οχι? Αν εχεις τα 70-80 που κανει κανείς δεν θα σε ρωτήσει. Παντως αν έχεις αυτα τα χρήματα καλύτερα να πας σε μτχ smartphone μιας και το κούκι το μονο που κανει ειναι να εχει γλυκούλι όνομα.
mariamen Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Στην ελλαδα ακομα και ανήλικος αγοράζεις απο τσιγάρα μέχρι και ιερόδουλες. Στο κούκι θα σου πούνε οχι? Αν εχεις τα 70-80 που κανει κανείς δεν θα σε ρωτήσει. Παντως αν έχεις αυτα τα χρήματα καλύτερα να πας σε μτχ smartphone μιας και το κούκι το μονο που κανει ειναι να εχει γλυκούλι όνομα. Χαχαχαχα να σε καλά ! Όσο για το κούκι ναι,θα το σκεφτώ.
orlox Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Ενδεικτικά http://www.xe.gr/til...ad-3842832.html καλη ευκαιρία ή vodafon joy στα ίδια λεφτά. Άν εισαι πολυυυυ τυχερη μπορει να βρεις και κανα zte.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.