katerina )9( Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Σκέφτομαι να αγοράσω από το κατάστημα plazaabc, το είδα να διαφημίζεται στο facebook, έχει τα παπούτσια της ΝΙΚΕ στην μισή τιμή. Αλλά δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο είναι αξιόπιστο.. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα....?
isay Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 ΜΑΚΡΙΑ! Πουλάει μπανάνες και μάλιστα πολύ ακριβά. Τα ίδια (μαϊμού πάντα) μοντέλα τα βρίσκεις εύκολα σε άλλα sites με 35 δολάρια (περίπου 25 ευρώ). Άμα θες να ψωνίσεις μαϊμού (για μόστρα) τουλάχιστον να μην τα ακριβοπληρώνεις. Αν θες πραγματικά να βρεις φθηνά και αυθεντικά παπούτσια διάβασε τις τελευταίες σελίδες απο το http://www.insomnia.gr/topic/300720-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-internet-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/
xaniamike Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 περιεργο σιτε... στην επικοινωνια εχει Στοιχεία Επικοινωνίας Plazaabc Co., Ltd 6635 Commercial Blvd., Lauderhill, FL, 33160, USA αρα προσοχη γιατι μπορει να στελνει απο αμερικη που σημαινει τελωνειο... ακριβα εξοδα αποστολης.. αν δεν ειναι μουφα το σιτε.. edit: με καλυψε ο isay...
katerina )9( Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 το φαντάστηκα..! σας ευχαριστω...!
astathmitos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Mακριά από το συγκεκριμένο site. Μόλις σήμερα ακύρωσα παραγγελία μέσω φόρμας αμφισβήτησης συναλλαγής Visa. Η παραγγελία που έκανα δεν παραδόθηκε και φυσικά ούτε κουβέντα για να απαντήσουν σε e-mail που τους έστειλα. Το χειρότερο όμως είναι πως χρησιμοποιούν ψευδή στοιχεία δίνοντας ως τηλέφωνο επικοινωνίας, τηλέφωνο κάποιου άλλου ανυποψίαστου e-shop. Για περισσότερες πληροφορίες όποιος ενδιαφέρεται μέσω pm
tolisd Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Πολύ περίεργο site όντως. Είδα πολύ καλές τιμές σε "πρωτοκλασσάτα" υποδήματα και την ψιλιάστηκα... Πολύ φθηνό για να είναι αληθινό δυστυχώς...
m1arios Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 παρελαβα σημερα 2 ζευγαρια απο το συγκεκριμενο site τα οποια ειχα παραγγειλει 13/04/2011. Ειναι οτι χειροτερο, πλαστικοτερο εχω ακουμπησει σε παπουτσι, παρ'ολ αυτα το ενα ζευγαρι το φορεσα για (δυο ωρες) αποφασισμενη να κανω αποσβεση εφ οσον χρηματα δεν επιστρεφονται. Τα ποδια μου υπεφεραν....Και να μη ξεχασω, πουθενα στο κουτι η στο παπουτσι δεν αναφερουν τη μαρκα και μολις επιβεβαιωσα πως ουτε στις φωτο στο site την βλεπω. προσοχη λοιπον εγω πεταξα 170 ευρω
mikelamar Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Σκέφτομαι να αγοράσω από το κατάστημα plazaabc, το είδα να διαφημίζεται στο facebook, έχει τα παπούτσια της ΝΙΚΕ στην μισή τιμή. Αλλά δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο είναι αξιόπιστο.. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα....? Μόνο πρόσεξε μην τα βρεις στο δέντρο να τρώνε μπανανες. 20€ το ζευγάρι για τις μαϊμούδες κι αν πας Αγ.Βαρβάρα κ πάρεις 2-3 θα σου κόψουν κιόλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.