Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με φωτεινότητα σε windows 7 ultimate!!

TrObAs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ,

θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα πρόβλημα που με παιδεύει εδώ και μερικές μέρες. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι αφού μου εμφανίσουν τα windows 7 την οθόνη του login και περάσω τον κωδικό μου η φωτεινότητα εκτοξεύεται στα ύψη χωρίς κάποιο προφανή λόγο και μετα απο 15-20 λεπτά επιστρέφει εκεί που πρέπει. Έτσι έκανα format , όπου ακόμα και αφου τα ξαναπέρασα όλα κάνει το ίδιο ακριβώς. Έχω οθόνη viewsonic vx2435wm και κάρτα γραφικών Diamond (ati) 5850. Στην αρχή λέω φταίει η οθόνη άλλαξα λοιπόν το καλώδιο σύνδεσης από dvi σε hdmi δεν άλλαξε τίποτα μετά λέω φταίνε οι drivers της κάρτας οι οποίοι ήταν οι τελευταίοι που κυκλοφορούν ξάνα κανένα αποτέλεσμα τότε είπα να κατεβάσω και να εγκαταστήσω αυτούς που δίνει η εταιρία μαζί (catalyst 10,6) πάλι τίποτα.

Τι μπορώ να κάνω?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Έχεις ορίσει τη φωτεινότητα από control panel -> power options σε κάποιο συγκεκριμένο επίπεδο;

Και να μην το χεις κάνει δε θα πρεπε να χεις αυτό το πρόβλημα αλλά δοκίμασε να παίξεις λίγο και μ αυτό...

Δημοσ.
Στην αρχή λέω φταίει η οθόνη άλλαξα λοιπόν το καλώδιο σύνδεσης από dvi σε hdmi δεν άλλαξε τίποτα

Μακάρι το μόνο που μπορούσε να χαλάσει στην οθόνη να ήταν το καλώδιο.

Έχεις δυνατότητα να δοκιμάσεις με άλλη οθόνη;;

Δημοσ.

δοκίμασε άλλη οθόνη

και κάνε και ελέγχους με: malwarebytes, antivirus, super antispyware, ccleaner σε ασφαλή λειτουργία

αφού όλα ξεκίνησαν όταν ξαναέβαλες τα αρχεία κάτι παίζει εκεί...

Δημοσ.

Το είχα δοκιμάσει σε μια 32 τηλεόραση που έχω αλλά έκανε το ίδιο από όσο θυμάμαι , θα το ξαναδοκιμάσω όμως να το επαληθεύσω.

Στο control panel δεν έχω πειράξει τίποτα το έχω έτσι πάντα.

Τι να πώ μυστήρια πράγματα να το κάνει στην αρχή και μετά να δουλεύει σωστά......Βουντού

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...