Προς το περιεχόμενο

Ενσημα Σερβιτορου . Τι κανω ;

vaggelis30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ρε μαγκες για αυτο ρωταω αν ξερει κανεις στα σιγουρα ποσο παει το ενσημο του σερβιτορου.για να ξερω τι συμφωνια θα κανουμε με το boss.

Με μια ερωτηση βγηκε ολο το αποθημενο σας παντως για τα σκατα της Ελλαδιτσας μας . ;)

Παντως ειμαι με το φιλο που ειπε για γιατρους και φαρμακα .Σιγα μη παρουμε ποτε συνταξη.

Δημοσ.

Αυτο που σε νοιαζει ειναι οτι αν σου βαζει και ενσημα θα παιρνεις περι τα 28 ευρω την ημερα μεροκαματο. Απο εκει και περα αν παιρνεις 60 ευρω στα χερια σου εισαι σιγουρα σε καλυτερη μοιρα. Γνωμη μου να τα προτιμησεις.

Δημοσ.

Αυτο που σε νοιαζει ειναι οτι αν σου βαζει και ενσημα θα παιρνεις περι τα 28 ευρω την ημερα μεροκαματο. Απο εκει και περα αν παιρνεις 60 ευρω στα χερια σου εισαι σιγουρα σε καλυτερη μοιρα. Γνωμη μου να τα προτιμησεις.

καλα κατι τετοιο δε παιζει. το πολυ να πεσω στα πενηντα ευρω μεροκαματο..

Δημοσ.

καλα κατι τετοιο δε παιζει. το πολυ να πεσω στα πενηντα ευρω μεροκαματο..

Πενηντα συν το ενσημο; Δε νομιζω Τακη :rolleyes:

Δημοσ.

Δουλεύω 10 χρόνια σερβιτόρος και ποτέ δεν ζήτησα να μου κολλήσει ένσημα το αφεντικό.

Μεροκάματο + Μπουρμπουάρ = ένα πολύ καλό βοήθημα στον βασικό σου μισθό.

Βέβαια, εγώ τα τελευταία χρόνια κάνω 4-5 μεροκάματα τον μήνα. Δεν είναι η κύρια δουλειά μου.

Αλήθεια πόσο χρονών είσαι και σε τι μαγαζί θα δουλέψεις; Εστιατόριο, ταβέρνα, ψαροταβέρνα;;;

Δημοσ.

Δουλευω στο συγκεκριμενο μαγαζι δεκα χρονια .

Αυτη τη περιοδο παιρνω 60 και ενσημα θα μπουν αναγκαστικα γιατι θ αγινουν και ελεγχοι.

αν λοιπον κανω 25-26 μεροκαματα το μηνα ποσο θα πηγαινει το ΙΚΑ ? 350? 400? 450 ?

αυτο θελω να μαθω

Δημοσ.

Δουλεύεις 10 χρόνια ανασφάλιστος και φουλ τάημ;! Γιατί.

Υπολόγισε πάντως ότι το κάθε ένσημο αντιστοιχεί περίπου σε 15 ευρώ αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Δουλεύεις 10 χρόνια ανασφάλιστος και φουλ τάημ;! Γιατί.

Υπολόγισε πάντως ότι το κάθε ένσημο αντιστοιχεί περίπου σε 15 ευρώ αν δεν κάνω λάθος.

οκ. αυτο ηθελα να μαθω. thanks Garnele.

Δουλευα τοσα χρονια σαν εποχιακος. Φοιτητης ημουν και γιορτες και καλοκαιρια δουλευα για χαρτζιλικι .αλλα τωρα εχουν αλλαξει οι καταστασεις.

μηπως ξερεις κανα σαιτ που να τα εξηγει αυτα λιγο αναλυτικα?

Δημοσ.

Ωραιος .Την ειχα δει αυτη τη σελιδα, εχω ψιλο καταλαβει και σε ποια κατηγορια ανηκω αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το τεκμαρτο ημερομισθιο. Ειναι οι μικτες απολαβες ; ή ειναι οι καθαρες απολαβες μου, και τα υπολοιπα τα βαζει το boss ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...