vaggelis30 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 ναι ρε μαγκες για αυτο ρωταω αν ξερει κανεις στα σιγουρα ποσο παει το ενσημο του σερβιτορου.για να ξερω τι συμφωνια θα κανουμε με το boss. Με μια ερωτηση βγηκε ολο το αποθημενο σας παντως για τα σκατα της Ελλαδιτσας μας . Παντως ειμαι με το φιλο που ειπε για γιατρους και φαρμακα .Σιγα μη παρουμε ποτε συνταξη.
ikaruga24 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Αυτο που σε νοιαζει ειναι οτι αν σου βαζει και ενσημα θα παιρνεις περι τα 28 ευρω την ημερα μεροκαματο. Απο εκει και περα αν παιρνεις 60 ευρω στα χερια σου εισαι σιγουρα σε καλυτερη μοιρα. Γνωμη μου να τα προτιμησεις.
vaggelis30 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Αυτο που σε νοιαζει ειναι οτι αν σου βαζει και ενσημα θα παιρνεις περι τα 28 ευρω την ημερα μεροκαματο. Απο εκει και περα αν παιρνεις 60 ευρω στα χερια σου εισαι σιγουρα σε καλυτερη μοιρα. Γνωμη μου να τα προτιμησεις. καλα κατι τετοιο δε παιζει. το πολυ να πεσω στα πενηντα ευρω μεροκαματο..
pournaras Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 καλα κατι τετοιο δε παιζει. το πολυ να πεσω στα πενηντα ευρω μεροκαματο.. Πενηντα συν το ενσημο; Δε νομιζω Τακη
Uberalles_gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δουλεύω 10 χρόνια σερβιτόρος και ποτέ δεν ζήτησα να μου κολλήσει ένσημα το αφεντικό. Μεροκάματο + Μπουρμπουάρ = ένα πολύ καλό βοήθημα στον βασικό σου μισθό. Βέβαια, εγώ τα τελευταία χρόνια κάνω 4-5 μεροκάματα τον μήνα. Δεν είναι η κύρια δουλειά μου. Αλήθεια πόσο χρονών είσαι και σε τι μαγαζί θα δουλέψεις; Εστιατόριο, ταβέρνα, ψαροταβέρνα;;;
vaggelis30 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δουλευω στο συγκεκριμενο μαγαζι δεκα χρονια . Αυτη τη περιοδο παιρνω 60 και ενσημα θα μπουν αναγκαστικα γιατι θ αγινουν και ελεγχοι. αν λοιπον κανω 25-26 μεροκαματα το μηνα ποσο θα πηγαινει το ΙΚΑ ? 350? 400? 450 ? αυτο θελω να μαθω
Garnele Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δουλεύεις 10 χρόνια ανασφάλιστος και φουλ τάημ;! Γιατί. Υπολόγισε πάντως ότι το κάθε ένσημο αντιστοιχεί περίπου σε 15 ευρώ αν δεν κάνω λάθος.
vaggelis30 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δουλεύεις 10 χρόνια ανασφάλιστος και φουλ τάημ;! Γιατί. Υπολόγισε πάντως ότι το κάθε ένσημο αντιστοιχεί περίπου σε 15 ευρώ αν δεν κάνω λάθος. οκ. αυτο ηθελα να μαθω. thanks Garnele. Δουλευα τοσα χρονια σαν εποχιακος. Φοιτητης ημουν και γιορτες και καλοκαιρια δουλευα για χαρτζιλικι .αλλα τωρα εχουν αλλαξει οι καταστασεις. μηπως ξερεις κανα σαιτ που να τα εξηγει αυτα λιγο αναλυτικα?
Garnele Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 http://www.ika.gr/gr/infopages/ergo/pososta.cfm αρκετά πιο αναλυτικά.
vaggelis30 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ωραιος .Την ειχα δει αυτη τη σελιδα, εχω ψιλο καταλαβει και σε ποια κατηγορια ανηκω αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το τεκμαρτο ημερομισθιο. Ειναι οι μικτες απολαβες ; ή ειναι οι καθαρες απολαβες μου, και τα υπολοιπα τα βαζει το boss ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.