Προς το περιεχόμενο

Αγορά ψηφιακής compact μέχρι 300€

6xXx6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θελω να αγορασω ψηφιακή μηχανή μέχρι 300-320 ευρώ

Επειδή με το ψάξιμο χάθηκα :wacko: , και δεν έχω ασχοληθεί με το αντικείμενο ζητώ τις προτάσεις σας.....

εγω ειμαι αναμεσα σε Panasonic FZ 45, και Fujifilm FinePix HS10 αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος :blink:

και καπου εδω ταιριαζει η κλασικη ατακα "plz help

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.photographyblog.com

Aπλός μπούσουλας είναι και όχι "Βίβλος" (όπως και πολλές άλλες σελίδες συναφούς περιεχομένου)... Μία Panasonic TZ10 ή ΤΖ20 ίσως και να την τσιμπούσα αυτή την εποχή. Οι προτάσεις είναι σχεδόν απεριόριστες, αλλά δυστυχώς καμία δεν τα κάνει όλα (πως θα μπορούσε άλλωστε?!).

http://www.photographyblog.com

Aπλός μπούσουλας είναι και όχι "Βίβλος" (όπως και πολλές άλλες σελίδες συναφούς περιεχομένου)... Μία Panasonic TZ10 ή ΤΖ20 ίσως και να την τσιμπούσα αυτή την εποχή. Οι προτάσεις είναι σχεδόν απεριόριστες, αλλά δυστυχώς καμία δεν τα κάνει όλα (πως θα μπορούσε άλλωστε?!).

απλα να αναφερω επειδη παρακολουθω καιρο το photographyblog το θεωρω αξιοπιστο σαν review και αμεροληπτο απλα προσοχη στα photo samples του. για καποιο λογο τα παιδια δεν ξερουν να φωτογραφιζουν με τις μηχανες ή δεν ξερω το σαιτ τα αλλοιωνει και τα περισσοτερα δεν ειναι δειγμα γραφης των μηχανων που προερχονται. και στα σχολια των μηχανων αντιστοιχα γινεται ενας μικρος πολεμος προερχομενος απο τα κακα δειγματα φωτογραφιων. οι βαθμολογιες ομως ειναι αντιπροσωπευτικες. οπου δεις φιλε το 4,5 βαθμολογια προκειται για πολυ καλη μηχανη.

θα συμφωνησω με τις Panasonic που σου προτεινε ο φιλος πριν

αν δεις καποια μηχανη και θες να βρεις δειγματα φωτογραφιων κανε καλυτερα αναζητηση sto flickr. search by camera και θα σου βγαλει φωτογραφιες που εχουν τραβηχτει με μια συγκεκριμενη μηχανη.

καλη επιλογη να εχεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...