Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παει αναλογα την εκδοση του word που διαθέτεις. Π.χ. στο 2007 μπορεις να πατησεις δεξι κλικ πάνω στη φωτό και μετα να επιλέξεις text wrapping k in line with the text.

ή δεξι κλικ στη φωτο text wrapping --> more layout options κ μετα στο πεδιο του wrap text να επιλέξεις το left only.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ.

Δεν μπορω να καταλαβω που να κανω αυτα που λεει οτι:

7. Επιλέξτε εικόνα διάταξης. Κάντε δεξιό κλικ στην εικόνα και επιλέξτε Μορφοποίηση εικόνας. Κάντε κλικ στο "Διάταξη" καρτέλα. Σύμφωνα με "στυλ αναδίπλωσης," επιλέξει αυστηρή. Αυτό σας δίνει την πιο ευελιξία τοποθέτησης σας εικόνα.

8. Μετακινήστε την εικόνα σας. Κάντε κλικ στο κέντρο της εικόνας σας και να μεταφέρετε όπου θέλετε να εμφανιστεί η εικόνα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά παδέυομαι μέρες να βρω πως βάζουν ημερολόγιο στο word!!!...το είχα κανει παλιότερα και τώρα δεν το βρίσκω....βωηθήστε ειναι επείγον , ευχαριστω!!

Δημοσ.

Έλα είμαι ο άνθρωπός σου.Τώρα κάνω το δεύτερο επίπεδο του word.Έχω και το 2003

1)για να βάλεις εικόνα

Πατάς τον κέρσορα στο σημείο που θες να εισαχθεί η εικόνα/

πας εισαγωγή/εικόνα/

Μετά κάνε ένα απλό κλικ πάνω στην εικόνα, και σου εμφανίζεται αυτόματα ένα μενού που λέγεται εικόνα, πάτα το σχεδιάκι με το σκυλάκι / μετά πάτα πάνα κάτω,ή αυτό που θες

/και μετά σύρε την εικόνα και βάλτην όπυ θες σε σχέση με το κείμενο.

(αν δε σου εμφανηστεί αυτόματα το μενού εικόνες, πάτα πάνω στην εικόνα δεξί κλικ/εμφάνηση μενου εικόνες)

2)Δεν ήσουνα σαφής με την ερώτηση πως βάζουμε ημερολόγιο.

Ας πούμε ότι εννοείς, ότι θες να βάλεις το ημερολόγιο του word..

.

πατάς τον κέρσορά στο σημείο που θες να εισαχθεί το ημερολόγιο/μετά από το βασικό μενού πατάς Αρχείο/Δημιουργία/Δεξιά σου εμφανίζεται παράθυρο διαλόγου, ανοιχτό στη "δημιουργία".Πας Πρότυπα/στον υπολογιστή μου/Οδηγός ημερολογίου/διαλέγεις αυτό που θές και πατάς επόμενο και συνεχίζεις με επόμενο

Αν ήθελες κάτι άλλο, γράψε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...