Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mια μεγαλη απορια που ελπιζω να μου λυθει...

Οταν καποιος εχεις ενα κινητο με android 2.3 ( λεω εγω τωρα.. )

οταν θα βγει με το καλο η 3.0 honeycomb για κινητα

θα μπορει ή οχι να το αναβαθμισει σε αυτην;;

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί τα κινητά με το καλύτερο hardware να τα βγάζει η samsung, η οποία τα καταστρέφει πραγματικά με τις ηλίθιες μικροεπεμβάσεις που κάνει στο λογισμικό τους;;;;;;;

Δημοσ.

Γιατί τα κινητά με το καλύτερο hardware να τα βγάζει η samsung, η οποία τα καταστρέφει πραγματικά με τις ηλίθιες μικροεπεμβάσεις που κάνει στο λογισμικό τους;;;;;;;

Μη το γενικευουμε και τελείως.. Η samsung πολυ σωστά απέκτησε αυτη τη φήμη λογω κακού software στο galaxy 1 στην αρχη. Απο τότε ομως εχει εξελιχθεί και το android , και ελπιζω και η samsung. Πιστευω ότι αυτη τη φορα η samsung δεν θα κάνει τα ίδια λάθη.

• Moderators
Δημοσ.

όλα τα android μετα απο μερικά installs / uninstalls αρχίζουνε και κοκομπλοκιάζουνε....

Σε αυτο διαφωνω. Δεν παθαινουν τιποτα λογω install/uninstall. Στο κατω κατω δεν εχουν Registry να επηρεαζει.

Δημοσ.

τελευταια η google δεν ασχολειται με το android?

Οποτε πιστευω οτι θα τα στρωσει ολα γιατι η αληθεια ειναι οτι με οτι καταπιανεται το κανει πολυ καλο!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Το android ειναι της Google φιλε μου.Δεν καταπιαστηκε τωρα.

Δημοσ.

Μη το γενικευουμε και τελείως.. Η samsung πολυ σωστά απέκτησε αυτη τη φήμη λογω κακού software στο galaxy 1 στην αρχη. Απο τότε ομως εχει εξελιχθεί και το android , και ελπιζω και η samsung. Πιστευω ότι αυτη τη φορα η samsung δεν θα κάνει τα ίδια λάθη.

Έχω πάρει το galaxy 3 για τη δουλειά και ξέρω τι λέω.Και το galaxy s το έχει φίλος μου.Είναι απλά αμαρτία...

• Moderators
Δημοσ.

Έχω πάρει το galaxy 3 για τη δουλειά και ξέρω τι λέω.Και το galaxy s το έχει φίλος μου.Είναι απλά αμαρτία...

Not again. Συνοπτικα. Βαλε στο Galaxy την νεα εκδοση JS8 απο την Samsung. Παρολο που δεν εχει αλλαξει το filesystem, το αποτελεσμα ειναι κορυφαιο.

Για να ειμαι ειλικρινης το ιδιο ελεγα και εγω, πως το software απο την μαμα ειναι αθλιο. Μετα εβαλα 2.2.1 και αναθεωρησα :)

Δημοσ.

Και να μην ξεχνάμε και εκεινους τους Bada users που ακόμα περιμένουν την 1.2 σχεδόν μετά από ένα χρόνο κυκλοφορίας του Wave 8500.

Απελπισία η Sammy στο λογισμικό

Δημοσ.

απλα το πηρε επειδη ειναι το πιο ακριβο και ταυτοχρονα διασημο και ειναι κ της μοδας. και υπαρχουν απειρες τετοιες περιπτωσεις

Πάρα πολλές! Σίγουρα.

Κάποιοι πάνε με το ότι πληρώσεις παίρνεις, κάτι στο οποίο δεν συμφωνώ πάντα. Από μοστρατζίδες όμως άλλο τίποτα δεν αμφιβάλλω.

Γιατί όμως μας ενοχλεί όταν κάποιος κάνει μόστρα με iPhone και όχι με Galaxy S?

Απλά είναι πολύ αστείο, τουλάχιστον για εμένα όταν βγαίνει ένα κινητό να το συγκρίνουμε με το iPhone. Είναι άλλη κατηγορία το iPhone και αυτό το αποδεικνύει το διαφορετικό λειτουργικό.

Το Hardware μόνο του δεν έχει να λέει κάτι. Το Software μόνο του πάλι δεν έχει να πει κάτι. Ωστόσο όμως το δεύτερο προσαρμόζεται στο πρώτο...

Όσα Ghz και να είναι μία νέα συσκευή όπως το νέο Galaxy, όσο πιο πολλά Specs και να έχει, θα είναι πιο γρήγορη συγκρίνοντάς την με Android.

Και φυσικά δεν συμβαίνει μόνο στα κινητά αυτό, αλλά και στα PC, γι' αυτό έφερα παράδειγμα Apple Computer.

Τι να μου πει εμένα το PC μου? Πιο γρήγορο είναι ένα Core2Duo mbp σε απόκριση μέσα στο OSX, πιο γρήγορο είναι το PC μου με Linux, αλλά δεν με βολέψανε!

Νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά αλλά ίσως μερικοί δυσκολεύονται να το παραδεχτούν.

Δημοσ.

να γιατι αυτα δεν τα ξερει ουτε η γιαγια μου. οπως και το Media Player της Apple. ουτε αυτο το ξερει η γιαγια μου. αλλα απο την αλλη το iPhone το ξερει ακομα κ η γιαγια της κουτσης Μαριας. για αυτο ανεφερα σε προηγουμενο post την λεξη "διασημη"

και να σου φερω συγκεκριμενο παραδειγμα αν θες. ξερω μια γυναικα στα 40 η οποια εχει iPhone και αν την ρωτησεις τι ειναι το iMac θα σου πει σφουγγαροπανο. απλα το πηρε επειδη ειναι το πιο ακριβο και ταυτοχρονα διασημο και ειναι κ της μοδας. και υπαρχουν απειρες τετοιες περιπτωσεις

link για το cougar?

Δημοσ.

Φιλε lomar δεν φταιει η συσκευή σου αλλα η έκδοση του λογισμικού σου. Συγκεκριμενα μετα την JM2 εχουν βγει οι παρακάτω :

I9000XWJM2 ## 512.PIT Version 2.1 2010 July DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJM5 # 512.PIT Version 2.1 2010 July DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJM6 ## 512.PIT Version 2.1 2010 August DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJM7 ## 512.PIT Version 2.1 2010 August DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJM8 ## 512.PIT Version 2.1 2010 August DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XXJP1 # 512.PIT Version 2.2 2010 August DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XXJP2 # 512.PIT Version 2.2 2010 August DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XXJP3 # 512.PIT Version 2.2 2010 August DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XXJPC ## 803.PIT Version 2.2 2010 August DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XXJPH ## 803.PIT Version 2.2 2010 September DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XXJPK ## 803.PIT Version 2.2 2010 September DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJM9 ## 512.PIT Version 2.1 2010 September DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJP6 ## 803.PIT Version 2.2 2010 October DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XXJPM ## 803.PIT Version 2.2 2010 October DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XXJPO ## 803.PIT Version 2.2 2010 October DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJPA ## 803.PIT Version 2.2 2010 October DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJPA ## 803.PIT Version 2.2 2010 October DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XFJP7 ## 512.PIT Version 2.2 2010 October DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJPB ## 512.PIT Version 2.2 2010 October DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XFJP9 ## 512.PIT Version 2.2 2010 November DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XXJPI ## 803.PIT Version 2.2 2010 December DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XXJPU ## 512.PIT Version 2.2.1 2010 December DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XXJPX ## 512.PIT Version 2.2.1 2010 December DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XXJPY ## 512.PIT Version 2.2.1 2010 December DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJS3 ## 512.PIT Version 2.2.1 2011 January DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

NEW I9000XWJS3 ## 803.PIT Version 2.2.1 2011 January DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XFJS2 ## 803.PIT Version 2.2.1 2011 January DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJS5 ## 803.PIT Version 2.2.1 2011 January DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

NEW I9000XWJS5 ## 803.PIT Version 2.2.1 2011 January DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XXJQ3 ## 512.PIT Version 2.2.1 2011 January DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000RSJS2 ## 512.PIT Version 2.2.1 2011 January DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJS7 ## 803.PIT Version 2.2.1 2011 February DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJV1 ## 512.PIT Version 2.3.2 2011 February DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJS8 ## 512.PIT Version 2.2.1 2011 March DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XXJVK ## 512.PIT Version 2.3.3 2011 March DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

Όπως καταλαβαίνεις μάλλον πρέπει να κάνεις update την συσκευή σου.

σε ευχαριστώ για τη πληροφορία :-)

νόμιζα ότι δεν υπήρχαν επίσημα updates για την 2.3, μια και ο vasilisga είπε ότι θα έβγαινε 2.3, αλλά ούτως ή άλλως δεν προχωρούσα σε updates (ήξερα ότι η 2.2 είχε βγει μόνο για uk και μέσω των xda αναβαθμιζόταν και για ελλάδα, αλλά έχανες την εγγύηση).

@vasilisga: ποιό είναι το πρόβλημά σου; το iphone το θεωρώ πολύ πιο σταθερή συσκευή και με καλύτερες εφαρμογές. δεν μιλάμε για galaxy vs iphone, αλλά για android vs ios.

ξεκόλλα με τα "επιχειρήματα", ο καθένας παραθέτει τη γνώμη του όσο πιο τεκμηριωμένα μπορεί και αυτοί που τη διαβάζουν κρίνουν τι ταιριάζει στον καθένα.

σε κάποιον ταιριάζει ios σε άλλον android.

widget, πολλαπλές επιφάνειες κτλ είναι σχετικό κατα πόσο αρέσουν ή βολεύουν κάποιον.

ps: το bold ήταν το θα. άλλο θα άλλο κυκλοφόρησε. και αν κυκλοφορεί (όπως έγραψα παραπάνω) μόνο για uk και δεν έχω επίσημη αναβάθμιση εδώ, δε ψήνομαι με χαξοριές απο xda να χάσω την εγγύηση smilie.png

Δημοσ.

σε ευχαριστώ για τη πληροφορία :-)

νόμιζα ότι δεν υπήρχαν επίσημα updates για την 2.3, μια και ο vasilisga είπε ότι θα έβγαινε 2.3, αλλά ούτως ή άλλως δεν προχωρούσα σε updates (ήξερα ότι η 2.2 είχε βγει μόνο για uk και μέσω των xda αναβαθμιζόταν και για ελλάδα, αλλά έχανες την εγγύηση).

@vasilisga: ποιό είναι το πρόβλημά σου; το iphone το θεωρώ πολύ πιο σταθερή συσκευή και με καλύτερες εφαρμογές. δεν μιλάμε για galaxy vs iphone, αλλά για android vs ios.

ξεκόλλα με τα "επιχειρήματα", ο καθένας παραθέτει τη γνώμη του όσο πιο τεκμηριωμένα μπορεί και αυτοί που τη διαβάζουν κρίνουν τι ταιριάζει στον καθένα.

σε κάποιον ταιριάζει ios σε άλλον android.

widget, πολλαπλές επιφάνειες κτλ είναι σχετικό κατα πόσο αρέσουν ή βολεύουν κάποιον.

ps: το bold ήταν το θα. άλλο θα άλλο κυκλοφόρησε. και αν κυκλοφορεί (όπως έγραψα παραπάνω) μόνο για uk και δεν έχω επίσημη αναβάθμιση εδώ, δε ψήνομαι με χαξοριές απο xda να χάσω την εγγύηση smilie.png

+1000000!!!!!!

Πάντως εγώ που είχα όλα τα top ercsson που είχαν βγεί όταν πρωτοέπιασα iPhone στα χέρια μου είπα μετά από αυτό κλείνω σαν χρήστης τηλεφώνου

καλές όλες οι καινούργιες συσκευές αλλά η ευκολία χρήσης του iOS και η κοινότητα του jailbreak το έχουν ολοκληρώσει.

Ειλικρινά αν το iOS περιλάμβανε flash player-Bluetooth θα μιλάγαμε για άλλη συσκευή;

Ξέρω δεν τα περιλαμβάνει αλλά αν τα είχε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...