Luciddream Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 και τι θα άλλαζε..?? μικρή οθόνη, άθλιος browser, χάλια email client, μέτρια κάμερα, εφαρμογές που σε περιορίζουν, μικρή εγγύηση.. πραγματικά χαίρομαι που επιτέλους ξεφορτώθηκα αυτήν την συσκευή...
oldnew Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 και τι θα άλλαζε..?? μικρή οθόνη, άθλιος browser, χάλια email client, μέτρια κάμερα, εφαρμογές που σε περιορίζουν, μικρή εγγύηση.. πραγματικά χαίρομαι που επιτέλους ξεφορτώθηκα αυτήν την συσκευή... Καλα, κόψει κάτι και εσι.. Μη το κάνουμε versus και αυτο. Ο browser, μια χαρα είναι, αλλα αμα δε σου αρέσει υπαρχουν αλοι 10.., ο email client, αν είχες κάνει τον κόπο να ρυθμίσεις ορισμένα πράγματα, θα είχες άλλη άποψη, η κάμερα μέχρι σημερα ήταν απο τις καλύτερες , μην πω η καλύτερη (στο 4) απο όλα τα android ασχέτως mpixel, και γενικά το ποστ σου είναι παντελώς άκυρο.. Για τις εφαρμογές που γράφεις ότι είναι μέτριες στο iOS, αστο να μη το σχολιάσω καθόλου γιατι γελάνε και τα τσιμέντα.. Πραγματικα, ηλικρινεστατα απορώ που γράφεις ότι είχες και iPhone.
Luciddream Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Καλα, κόψει κάτι και εσι.. Μη το κάνουμε versus και αυτο. Ο browser, μια χαρα είναι, αλλα αμα δε σου αρέσει υπαρχουν αλοι 10.., ο email client, αν είχες κάνει τον κόπο να ρυθμίσεις ορισμένα πράγματα, θα είχες άλλη άποψη, η κάμερα μέχρι σημερα ήταν απο τις καλύτερες , μην πω η καλύτερη (στο 4) απο όλα τα android ασχέτως mpixel, και γενικά το ποστ σου είναι παντελώς άκυρο.. Για τις εφαρμογές που γράφεις ότι είναι μέτριες στο iOS, αστο να μη το σχολιάσω καθόλου γιατι γελάνε και τα τσιμέντα.. Πραγματικα, ηλικρινεστατα απορώ που γράφεις ότι είχες και iPhone. αρχικά εφόσον θέλεις να απαντάς, να προσέχεις τι γράφω γιατι δεν είπα οτι είναι μέτριες οι εφαρμογές. είπα οτι οι εφαρμογές σε περιορίζουν. ο μόνος τρόπος για να βάλεις συγκεκριμένες εφαρμογές είναι να κάνεις jailbrake. απο τις καλύτερες κάμερες? δηλαδή του Ν8 τι είναι? εγώ θα το κάνω versus η ο άλλος βγάζει το iphone το καλύτερο τηλέφωνο που του λείπει μόνο το flash... κάνε ένα google να δείς πόσος κόσμος κράζει το iphone για να μην νομίζεις οτι είμαι εγώ ο "παράξενος" ... όσο για τον browser θέλεις να σου βρώ videakia που τεστάρουν android vs iphone να δείς ποιος κάνει load πιο γρήγορα..?? λοιπόν... ? μήπως θέλεις να ξανασκεφτείς το ποστ σου...
Laiacher Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Εγω νομιζω πως η λυση ειναι μια... Οσοι περιεργοι και μη, αγοραζουν το galaxy s2 και μετα απο μερικες μερες απλα οχι μονο το πουλανε αλλα το ανταλαζουν και δινουν και extra λεφτα για να παρουν το iphone 4 το οποιο θα ειναι και ενος ετους...δυστυχως, γιατι 5αρι iphone θα βγει αργοτερα,και πιστεψτε με δεν αξιζει τον κοπο (600-800) € καθε χρονο για μια συσκευη. Απλα καλο ειναι να ρωτησουν τους ιδιους τους εαυτους τους, αν το καινουργιο galaxy, htc, iphone θα τους προσφερει αυτο που θελαν και δεν μπορουσαν να το κανουν με την προηγουμενη συσκευη τους...
vasilisga Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 σε ευχαριστώ για τη πληροφορία νόμιζα ότι δεν υπήρχαν επίσημα updates για την 2.3, μια και ο vasilisga είπε ότι θα έβγαινε 2.3, αλλά ούτως ή άλλως δεν προχωρούσα σε updates (ήξερα ότι η 2.2 είχε βγει μόνο για uk και μέσω των xda αναβαθμιζόταν και για ελλάδα, αλλά έχανες την εγγύηση). @vasilisga: ποιό είναι το πρόβλημά σου; το iphone το θεωρώ πολύ πιο σταθερή συσκευή και με καλύτερες εφαρμογές. δεν μιλάμε για galaxy vs iphone, αλλά για android vs ios. ξεκόλλα με τα "επιχειρήματα", ο καθένας παραθέτει τη γνώμη του όσο πιο τεκμηριωμένα μπορεί και αυτοί που τη διαβάζουν κρίνουν τι ταιριάζει στον καθένα. σε κάποιον ταιριάζει ios σε άλλον android. widget, πολλαπλές επιφάνειες κτλ είναι σχετικό κατα πόσο αρέσουν ή βολεύουν κάποιον. ps: το bold ήταν το θα. άλλο θα άλλο κυκλοφόρησε. και αν κυκλοφορεί (όπως έγραψα παραπάνω) μόνο για uk και δεν έχω επίσημη αναβάθμιση εδώ, δε ψήνομαι με χαξοριές απο xda να χάσω την εγγύηση δεν εχω προβλημα φιλε μου... απλα το galaxy s αρχικα ηταν συσκευη για "λιγους", με την επισημη κυκλοφορια της 2.2.1 (συντομα και στην Ελλαδα) μπορει να την ευχαριστηθει και ο λιγοτερο εμπειρος χρηστης επισημη 2.3 δεν εχει βγει ακομη, μονο καποιες leaked εκδοσεις, την αναμενουμε συντομα παντως 2.2 εχει βγει επισημη εδω και μηνες και ελληνικη... τελος παντων με οτι βολευεται κανεις και οπως ειπα αλλος βολευεται με τα πολλα και αλλος με τα λιγα
digekas Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 ... Απλα καλο ειναι να ρωτησουν τους ιδιους τους εαυτους τους, αν το καινουργιο galaxy, htc, iphone θα τους προσφερει αυτο που θελαν και δεν μπορουσαν να το κανουν με την προηγουμενη συσκευη τους... Το θέμα είναι η τιμή και όπως έλεγε παραπάνω κάποιος φίλος στην αγορά θα πέσουν Κινέζικα smartphones με android και αξιόλογο hardware στο 1/3 της τιμής. Όταν λοιπόν ο κόσμος στραφεί στην Huawei, ZTE, κλπ, τι θα κάνουν οι Κορεάτες; Όταν φτάνουν τα smartphones στα 150 ευρώ ποιος ο λόγος κάποιος να αγοράσει στα ίδια χρήματα ένα απλό κινητό; Αναμενόμενο δεν είναι τόσο το android όσο και τα Κινέζικα προϊόντα να σαρώσουν την αγορά;
oldnew Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 αρχικά εφόσον θέλεις να απαντάς, να προσέχεις τι γράφω γιατι δεν είπα οτι είναι μέτριες οι εφαρμογές. είπα οτι οι εφαρμογές σε περιορίζουν. ο μόνος τρόπος για να βάλεις συγκεκριμένες εφαρμογές είναι να κάνεις jailbrake. απο τις καλύτερες κάμερες? δηλαδή του Ν8 τι είναι? εγώ θα το κάνω versus η ο άλλος βγάζει το iphone το καλύτερο τηλέφωνο που του λείπει μόνο το flash... κάνε ένα google να δείς πόσος κόσμος κράζει το iphone για να μην νομίζεις οτι είμαι εγώ ο "παράξενος" ... όσο για τον browser θέλεις να σου βρώ videakia που τεστάρουν android vs iphone να δείς ποιος κάνει load πιο γρήγορα..?? λοιπόν... ? μήπως θέλεις να ξανασκεφτείς το ποστ σου... Καταρχην, αν προσεξεις γράφω τα καλύτερα για το galaxy2. Αυτο δε σημαίνει ότι θα βγάλω αχρηστο το iPhone. Δεν είναι. Ο σχολιασμός σου είναι υπερβολικά μεροληπτικος. Η κάμερα του iPhone 4 επαναλαμβανω είναι πολυ καλη, και όχι μέτρια. Συγκρινε την με οποίο κινητο θες. Ότι θα βρεις και καλύτερες κάμερες (κατα κανόνα οι συσκευές που έχουν καλύτερες κάμερες απο το 4, πάσχουν σε αλλα πράγματα) , δε σημαίνει ότι είναι μέτρια. Οι εφαρμογές φιλε, δε σε περιορίζουν. Το λειτουργικο σε περιορίζει σε κάποια πράγματα χωρις jb. Και δε θελω να ξανασκεφτω καθόλου το post μου. Μαλλον εσι θα έπρεπε να σκεφτείς το δικό σου, και αν η εικόνα που δίνεις ανταποκρίνεται καθόλου στην πραγματικότητα.
drdedus Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 μπαταρία 2η γίνετε να έχουμε η είναι ενσωματωμένη ?
oldnew Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 μπαταρία 2η γίνετε να έχουμε η είναι ενσωματωμένη ? Γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα