sarantatessera Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δες αυτό το Link. Θα δείς οτι το ίδιο V το συνδυαζει είτε με T-shirt (στο μπλε), είτε με πουκάμισο (στα υπόλοιπα χρώματα). Το κλασικό είναι με πουκάμισο. Το πιο μοντέρνο είναι με T-shirt (με ψηλό λαιμό και χωρίς σχέδια) αλλα συνήθως με λεπτά ανοιξιάτικα μάλλινα-βαμβακερα-μεταξενια V. Επίσης μπορείς στην εκδοση με το πουκάμισο, να φορέσεις απο μέσα λεπτη μοντέρνα γραβάτα σε αντίθετο χρώμα. Κατα τα άλλα όπως προείπαν και διάφοροι άλλοι, δες τι σου αρέσει σε σένα. Εκτός βέβαια αν έχεις διαπιστώσει ότι δεν έχεις γούστο οποτε πρέπει να ρωτάς και καμια γνώμη που και που. Όλοι έχουμε δει κόσμο να φοράει άκυρα συνδιαστικά ρουχα. Το link δεν οδηγεί πουθενά.
Critter Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Οτι νάναι, είχε αλλάξει το link απο μόνο του σε internal link. Το ξαναάλλαξα αλλα στο παραθέτω και αυτούσιο : http://store.dolcegabbana.com/item/store/DG/tskay/CA5A153D/rr/1/cod10/39197557VU/areaid//sts/
grigoriou Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Mπλουζες με V ειναι καλες στις γυναικες γιατι ετσι βλεπουμε τα βυζά.
slygeo87 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μπλούζες με V είναι καλές για την κουζίνα όταν τα πατσαβούρια είναι άπλυτα.
nikoss17 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δεν μου αρέσουν καθόλου.Αυτά που μ'αρέσουν είναι τα καλοκαιρινά t-shirts με μικρό V.
The_Judas Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Τα χαμηλά V σε συνδυασμό με ξυρισμένο στήθος είναι αηδία... Τα πια μικρά V.. ή μάλλον v καλά είναι
nikoss17 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Έχω ένα τέτοιο γαλάζιο καλοκαιρινό t-shirt με μικρό V και στάμπες επάνω,και το είχα πάρει δώρο από τα 3 GUYS (πέρισυ,λόγω μιας προσφοράς,στα 2 μπλουζάκια το 1 δώρο).Είναι τέλειο,με jean ξεβαμένο ή jean βερμούδα,και άσπρα adidas για καλοκαιρινό club.
tzinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 σχετικα με το θεμα, εχω και εγω ενα μικρο αγχος διοτι εχω παραγγειλει ενα κοντομανικο και τελικα εχει v λαιμο. Αν ειναι μεγαλο το v βλεπω να μην το βαζω καθολου (εχω και την τριχουλα μου λολ). Δεν μου μοιαζει για μεγαλο ανοιγμα παντως. Κατ τα αλλα πως το βρισκετε το σχεδιο (στο μαυρο)? απο την μια το γουσταρω καργα, απο την αλλη μου κανει και λιγο κιτς η γκομενα στο ντιζαιν. Σε 5-6 μερουλες θα το εχω μαζι με μια βερμουδα απο το ιδιο σαιτ. http://www.gio-goi.com/men/clothing/tees/thearfone-t-shirt.html?cid=667
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Σεν ξερω ρε παιδια,αλλα τα μισω αυτα ταμ πλουζακια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.