ikaruga24 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 το τοπικ είναι απλά άκυρο απο την αρχή... ή βάλε το Titan Quest πρώτο η κλείστο.. (φιλικά πάντα)... αν θέλεις πάντως κάτι διαφορετικό δοκίμασε το Loki (δώστου λίγο χρόνο πριν το βαρεθείς αξίζει) Οπως ειπα δεν τα εχω με σειρα και στη δικη μου προσωπικη λιστα δεν αξιζει να βρισκεται το Titan Quest. Μπορω να σου πω και το γιατι αν θελεις. Το Loki απο τα βιντεο που ειδα στο youtube μου φανηκε σαν κακοφτιαγμενο Titan Quest και θα προτιμουσα κατι αλλο. Edit: To magica μου φενεται ενδιαφερον.
Tobajara Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Με τυχαία σειρά Diablo 1 Sacred 1 Torchlight Nox (δε ντρέπεστε να το ξεχνάτε?) Revenant (αν και δεν ξέρω πόσο καλά στέκεται σήμερα, στην εποχή του ήταν παιχνιδάρα) Και δύο ΜΕΓΙΣΤΕΣ καφρίλες της Raven, top down action με ΠΟΛΥ αίμα και σπίντα Mageslayer Take no Prisoners
Luciddream Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Οπως ειπα δεν τα εχω με σειρα και στη δικη μου προσωπικη λιστα δεν αξιζει να βρισκεται το Titan Quest. Μπορω να σου πω και το γιατι αν θελεις. Το Loki απο τα βιντεο που ειδα στο youtube μου φανηκε σαν κακοφτιαγμενο Titan Quest και θα προτιμουσα κατι αλλο. Edit: To magica μου φενεται ενδιαφερον. απλά προσωπικά μου φαίνεται περίεργο να σου αρέσει το Torchlight που είχε μηδέν σενάριο και skills και φαντασία, και να μην σου αρέσει το Titan Quest.. θεωρώ οτι δεν έπαιξες αρκετά για να πορωθείς μαζί του καθώς απο την μέση και μετά αρχίζει να γίνεται πολύ έως πάρα πολύ ενδιαφέρον... το Loki σίγουρα είναι πιο κακοφτιαγμένο απο το Titan αλλα έχει πολλές καινοτομίες ... απο εκει και πέρα δεν έχω να σου προτείνω και πολλά, και μένα όλα τα υπόλοιπα μου φάνηκαν μάπα...
doommaster Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 titan quest + expansion diablo 2 + expansion sacred 2 + expansion όχι απλά κρατάνε μέχρι σήμερα αλλά θα κρατήσουν μέχρι να βγούνε (αν ποτέ), οι συνέχειές τους.
ikaruga24 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Λοιπον Blade of Darkness και Enclave δεν μου παιζουν και μου φανηκαν σαν τα ποιο ενδιαφεροντα γι αυτο που ζηταω.
Lycanthropiac Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Ξεθάβω αυτό το topic(αν και έχει περάσει ένας χρόνος ) μιας και το βρήκα τυχαία σημερα καθώς έψαχνα για Hack n' Slash παιχνίδια. Κάνω και εγώ την λίστα μου λοιπόν με τα καλύτερα που θεωρώ εγώ : 1) Diablo 2 + Lord of Destruction 2) Diablo 3 3) Titan Quest + Immortal Throne 4) Diablo 1 + Hellfire 5) Throne of Darkness (Ο λόγος που μπηκα να στο προτείνω...ένα παιχνίδι ακριβώς σαν το Diablo 2 αλλα με Samurai,Ninja κλπ τσέκαρε το αν δεν το χεις ksanaakousei μέσα σε αυτό τον χρόνο που πέρασε και μου φάνηκε περίεργο που κανένας δεν στο πρότεινε) 6) Divine Divinity αυτά καλός σας βρήκα κιόλας
Luciddream Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ξεθάβω αυτό το topic(αν και έχει περάσει ένας χρόνος ) μιας και το βρήκα τυχαία σημερα καθώς έψαχνα για Hack n' Slash παιχνίδια. Κάνω και εγώ την λίστα μου λοιπόν με τα καλύτερα που θεωρώ εγώ : 1) Diablo 2 + Lord of Destruction 2) Diablo 3 3) Titan Quest + Immortal Throne 4) Diablo 1 + Hellfire 5) Throne of Darkness (Ο λόγος που μπηκα να στο προτείνω...ένα παιχνίδι ακριβώς σαν το Diablo 2 αλλα με Samurai,Ninja κλπ τσέκαρε το αν δεν το χεις ksanaakousei μέσα σε αυτό τον χρόνο που πέρασε και μου φάνηκε περίεργο που κανένας δεν στο πρότεινε) 6) Divine Divinity αυτά καλός σας βρήκα κιόλας καλά και ανέστησες ολόκληρο τοπικ για να βάλεις το diablo 3 πάνω απτο titan quest?? :whistle: 1
Stavrakas13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Το Titan Quest θα μπαίνει πάντα κάτω από τα games που αντέγραψε στεγνά.
Luciddream Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Το Titan Quest θα μπαίνει πάντα κάτω από τα games που αντέγραψε στεγνά. και υποθέτω αυτή είναι η άποψη ενός ειδικού...?? και μόνο απο θέμα γραφικών να το δείς, το diablo3 το πατάει κάτω ακόμα και αν βγήκε 6 χρόνια πρίν... και δεν σταματάει εκεί.
Stavrakas13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Που σταματάει? Τι καλύτερο έχει σε gameplay και replayability? Μέχρι και το Diablo 2 10 χρόνια μετά αφότου βγήκε έχει περισσότερους active players απο το Titan Quest.
Luciddream Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Που σταματάει? Τι καλύτερο έχει σε gameplay και replayability? Μέχρι και το Diablo 2 10 χρόνια μετά αφότου βγήκε έχει περισσότερους active players απο το Titan Quest. και τι φταίω εγώ που είναι όλοι θύματα του marketing?? έχεις δοκιμάσει να παίξεις diablo 2 τώρα?? για την εποχή του ήταν κορυφή αλλά πάει, πέρασε. είδες πόσοι χρηματοδοτήσαν το επόμενο titan quest (grim dawn)? για να το κάναν κάτι σημαίνει, οπότε μην τρελένεσαι επειδή δεν άρεσε σε εσένα... και επειδή μια εικόνα = 1000 λέξεις...
Stavrakas13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Έπαιζα Diablo 2 μέχρι πρόπερσι και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα,θα απαντήσω με τον ίδιο ακριβώς τρόπο,επειδή δεν άρεσε σε εσένα μην τρελένεσαι. Ωραία το Grim Dawn το χρηματοδότησαν και το Diablo 3 το πήραν 7M κόσμος την πρώτη βδομάδα,αδιαφορώ και για τα 2 στοιχεία αλλα μιας που έμπλεξες χρήματα.. Έχω δεί και το user rating στο metacritic,όλοι γράφουν για το always online και κάνουν rate το game 0 αν στηρίζεσαι σε τέτοιου είδους στοιχεία για επιχειρήματα άστο καλύτερα.
Luciddream Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 7M άτομα τα περισσότερα θύματα του ονόματος της blizzard... ψάξε στα φορουμ να δείς τι κράξιμο έχει φάει και πόσοι μετάνιωσαν που το αγόρασαν... επειδή δεν άρεσε σε εσένα μην τρελένεσαι. εσυ γράφεις την προσωπική σου άποψη, εγώ σου δίνω στοιχεία για τον κόσμο (you do the math)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα