Biogeorge Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Ενώ ανοίγει κανονικά το SONY VAIO που έχω με τα 7 και λειτουργεί σωστά, μετά από κάποια ώρα μαυρίζει η οθόνη και μου βγάζει αυτό το μήνυμα: Operating System not found. Κάνω επανεκκίνηση και μετά ξανά τα ίδια. ΤΙ είναι αυτό πάλι; Καμιά βοήθεια; Ευχαριστώ
jim_p Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Κανονικα, το "Operating System not found" βγαινει αμεσως μετα το POST του υπολογιστη και οταν δεν μπορει να βρει κατι απο το οποιο θα εκκινησει στο σκληρο ή στο drive. Εφοσον σε εσενα συμβαινει οταν εισαι ηδη μεσα στα windows, μαλλον καποιος ιος-μουφα θα ειναι. Βαλε ενα malwarebytes και βγαλτον.
TheELF Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Κανονικα, το "Operating System not found" βγαινει αμεσως μετα το POST του υπολογιστη και οταν δεν μπορει να βρει κατι απο το οποιο θα εκκινησει στο σκληρο ή στο drive. Εφοσον σε εσενα συμβαινει οταν εισαι ηδη μεσα στα windows, μαλλον καποιος ιος-μουφα θα ειναι. Βαλε ενα malwarebytes και βγαλτον. μετά από κάποια ώρα μαυρίζει η οθόνη( = κάνει reset) και μου βγάζει αυτό το μήνυμα: Operating System not found. Φαντάζομαι εγώ τώρα....
jim_p Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Ναι αλλα επανεκκινει και μετα παλι τα ιδια, που σημαινει οτι ειναι ηδη μεσα στα windows οταν πετιεται το μηνυμα.
SPANK Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Σε περίπτωση που υπάρχει κάπoιο trojan κτλπ μπές σε safe mode και κάνε ενα scan με superantispyware και malwarebytes. Αν το πρόβλημα επιμένει ίσως να υπάρχει θέμα με τα windows οπότε δοκίμασε με ενα cd των 7 ενα repair.
Biogeorge Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Προσπάθησα να τρέξω το avast για να κάνει σάρωση και σε κανονική και σε ασφαλή λειτουργία και κολλούσε. Μετά έτρεξα το malwarebytes και στις 2 λειτουργίες και ενώ όταν έκανε πλήρη σάρωση με του έβρισκε 4 μολύνσεις κολλούσε και αυτό και μου έβγαλε και μια μπλέ οθόνη που έλεγε πρόβλημα στα windows κλπ.. Μόνο γρήγορη σάρωση κατάφερε να κάνει και βρήκε 2 backdoor agent. Το πρόβλημα ωστόσο παραμένει. Θα δοκιμάσω και με το syperantispyware να δω αν διορθωθεί κάτι. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά κάποιος ιός είναι τελικώς το πρόβλημα;
kage Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 απλα σου αναφερουν πως να κινηθεις... search για ιους,λαθη στο λειτουργικο(check disk),μετα ενα προγραμμα που να σου λεει σε τι κατασταση ειναι ο σκληρος(hdd sentinel,hdd regenarator...)και τελος αν δεν θες να χασεις ωρες απλα φορματ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.