xApithanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, εμένα το ποδήλατο μου έχει 6 ταχύτητες, άμα βάλω αυτά εδώ..θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Κατά πάσα πιθανότητα δε θα κάνεις δουλειά. Δεν θα είναι συμβατή η κασέτα με το χειριστήριο. Άλλαξε κασέτα (και ίσως και ντεραγιέ) ή βάλε εξάρι χειριστήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xApithanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Κατά πάσα πιθανότητα δε θα κάνεις δουλειά. Δεν θα είναι συμβατή η κασέτα με το χειριστήριο. Άλλαξε κασέτα (και ίσως και ντεραγιέ) ή βάλε εξάρι χειριστήριο. που θα βρω εξάρι χειριστήριο με κουμπάκια; δεν έχω βρεί εδώ :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δεν υπαρχει 6ρι με κουμπακια... για 7,8 και 9 θα βρεις μονο. Τι σαζμαν εχεις επανω τωρα? αν ειναι να αλαξεις γραναζια να βαλεις 7 αντι για 6 και να κανεις δουλεια με αυτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xApithanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 ενα παλιό είναι, πώς θα δώ το μοντέλο του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Βγαλε μια φωτογραφια να δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chiderboy Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δυστυχώς φοβάμαι θα πρέπει να αλλάξεις το πίσω σύστημα +1 πάντως για τα κουμπάκια. Έχω στο δικό μου και χαίρεσαι να αλλάζεις ταχύτητες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xApithanos Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δυστυχώς φοβάμαι θα πρέπει να αλλάξεις το πίσω σύστημα +1 πάντως για τα κουμπάκια. Έχω στο δικό μου και χαίρεσαι να αλλάζεις ταχύτητες... χαχαχαχα ;D θα το κοιτάξω και θα σας πώ παιδιά...ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xApithanos Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 τελικά τα άλλαξα όλα. και έβαλα 8 ταχύτηες, (λεβιέδες, πίσω σασμάν, ελεύθερο, και αλυσίδα.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.