Προς το περιεχόμενο

Cyanogenmod 7.0 final released!

DJ_Duker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ραδιο εχουν?

Σε μένα (DHD) και σε φίλο με Wildfire υπήρχε κανονικά το FM Radio στα Apps. Δε το χω δοκιμάσει αλλά υποθέτω πως δουλεύει.

Δημοσ.

τι δοκιμασε κανεις?το ραδιο παιζει?μαζι με τη ρομ κανω ινσταλ και τα γκουγκουλ απς?

Tην ρομ την δοκίμασα σε DHD και παίζει μια χαρά. Σταθερή ως τώρα. Radio/GPS δεν δοκίμασα ακόμα. Αφού μπούταρα μια φορά έκανα reboot πάλι σε recovery και τα πέρασα από πάνω με install.

Δημοσ.

μπα βγαλανε stable?

αρκετα καλο σε blade

ξερει κανεις πως γινετε να αλλαξω το μενου και να ειναι σα του 2.2 ?

το μενου με τα προγραμματα λεω

Δημοσ.

μπα βγαλανε stable?

αρκετα καλο σε blade

ξερει κανεις πως γινετε να αλλαξω το μενου και να ειναι σα του 2.2 ?

το μενου με τα προγραμματα λεω

Δε ξέρω πως εννοείς πως ήταν πριν αλλά λογικά αλλάζει μέσα από τις ρυθμίσεις του ADW launcher.

Δημοσ.

Δε ξέρω πως εννοείς πως ήταν πριν αλλά λογικά αλλάζει μέσα από τις ρυθμίσεις του ADW launcher.

yeap your right

edit

λοιπον θελω λιγο βοηθεια

οταν ξεκιναει για πρωτη φορα το mod σε βγαζει στο οδηγο που σου λεει να βαλεις mail και τετιοια και σου λεει σε ενα παραθυρακι οταν ειναι να κατεβασει τις εφαρμογες για facebook youtube σου λεει να συνεχισω να τα κατεβασω με το δυκτιο του κινητου η να πατησω ακυρο για να μποω με wifi. το θεμα ειναι πως το ξαναοιγω τον οδηγο για να τα κατεβασει τωρα που εχω συνδεσει το wifi?

edit

τελικα αμα ανοιξεις το market σου ανοιγει και αυτο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τι δοκιμασε κανεις?το ραδιο παιζει?μαζι με τη ρομ κανω ινσταλ και τα γκουγκουλ απς?

To ραδιο παιζει μια χαρα στο nexus one με cyanogenmod 7 stable v2.3.3.

Συνδέεις ακουστικα, ανοιγεις το app και παιζει κανονικά.

Προτείνω launcher pro or go launcher ex αντι για adw

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...